Gokhan43
Üye
SalihPlus' Alıntı:adamın bence çok üstüne gidiyosunuz oda insan eğer bir kişinin hatası bu kadar etkiliyse siz başbakana ülke yönettirmeyin.
http://www.maxicep.com/showthread.php?t=32209
Ne demiş orhan baba ; Hatasız kul olmaaaaaz,hatamla sev beniiiiiİiiİ
her işe ciddiyetle yaklaştıkça foruma tbmm'havası katıyosunuz.
SalihPlus' Alıntı:yav tamam beni karıştırmayın ben böle şeylere takılmamayı öğrendim artık kimseye karışmıyorum
ben_daha_yeniyim' Alıntı:ortada konuyla bir alakası olmayan kişi varsa bunu açıkca soylerım ben arkadas bunun gergınle bır alakası yok.
cepix' Alıntı:Geçti bolu pazarı sür eşşeği niğdeye..sanırım yeterlidir,bunu yapan kim ise
abimizin belirttiği gibi adı geçen kelimenin üyelik isteyen 1 siteye üye toplamak amcını güttüğünü düşünerek kapattım. aslında kelimeyi değil de imzadaki linki editlesem daha doqru olurdu.Haberci' Alıntı:Arkadaşlar bu konu hakkında Negative nin açıklama yapmasına rağmen konunun bu kadar uzamasının nedenini bilemiyorum. Ayrıca arkadaşımızın (fikisss 3 s li) neden editlediğinide kendi açıklar.Ama ben sanıyorum ve eminim ki MaXiCeP te site ismi reklamı yapılıyor diye editlemiş olabilir.O da bir yanlış anlaşılmadan olmuş olabilir.Sİzler gibi bizlerde açıklamasını bekliyoruz.Lütfen açıklama yapılana kadar bu konu böyle kalsın...Teşekkürler...
UndeRqRo.uNd' Alıntı:abimizin belirttiği gibi adı geçen kelimenin üyelik isteyen 1 siteye üye toplamak amcını güttüğünü düşünerek kapattım. aslında kelimeyi değil de imzadaki linki editlesem daha doqru olurdu.
Site kuralları şu anda yok , eklendindiği zaman okursunuz arkadaşlar nelerin yasak olduqunu. ayrıca konu tartışmaya dönüşmesin.
UndeRqRo.uNd' Alıntı:abimizin belirttiği gibi adı geçen kelimenin üyelik isteyen 1 siteye üye toplamak amcını güttüğünü düşünerek kapattım. aslında kelimeyi değil de imzadaki linki editlesem daha doqru olurdu.
Site kuralları şu anda yok , eklendindiği zaman okursunuz arkadaşlar nelerin yasak olduqunu. ayrıca konu tartışmaya dönüşmesin.
Haberci' Alıntı:Arkadaşlar UndeRqRo.uNd arkadaşımızdan konuyla ilgili açıklama istediniz o da kendi bildiği doğrultuda sizi aydınlatmaya çalıştı.Yapmış olduğu editlemeyi sitenin yararı gözetilerek ve bir yanlış anlaşılma sonucu yaptığını ifade etti.Bu açıklamaya rağmen hala konuyu tartışma ortamında tutmak hoş olmasa gerek diye düşünüyorum."Konu tartışmaya dönüşmesin" sözünde bir azarlama olduğunu düşünmüyorum.Hepimiz aklı başında yetişkin insanlarız kimse kimseye o tür anlam çıkacak sözü kullanmaya haiz değildir hakkı yoktur.Lütfen daha itidalli temkinli ve anlayışlı olalım.Teşekkürler...
SalihPlus' Alıntı:Burada kimseyi olayın dışına atma gibi bi yetkisi yok sitenizde forum vardıyani sitenize bi üyelik sistemi vardı yani diyecek hiç bişey bulamıyorum acaba nasıl anlatsam.siteyimi beğenmiyosunuz kurun kendi sitenizi fikisss miş bilmemneymiş hiç bi amacı yoksa niye forum koydunuz. ayrıca istese undergroun hiç bi açıklama yapmayada bilirdi foruma 3 tane konu açıp haksızlığınızın üstünü mü örtmeye çalıştıysanız aranızda saygı duyduğum kişiler var o yüzden daha fazla konuşmuyorm ve dediğim bi şeyi yine ard arda koyup farklı şeyler çıkarıyosnz bunu bir daha yapmazsanız sevinirim.
FanaTürk' Alıntı:Gitmiyorum; kalıyorum. Bundan sonra "Benim hakkımda olumsuz düşünmeye devam ediyorlar mıdır?" şüphesiyle aranızdayım, sitedeyim.
FanaTürk' Alıntı:Herkes bilsin ki senin bu tavrın yüzünden siteden ayrılmış bulunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?