Bir açıklama bekliyoruz..

Sponsorlu Bağlantılar

ben_daha_yeniyim

Üye
jewel_ma20' Alıntı:
akil yasta degil bastadir arkadas
yas hersey degildir
yasi buyuk olupta ne aptal aptal gezenlerbiliyorum ben
onemli olan mantiktir...
Siz cevabınızı burdan verip size cevap geldiginde bana surdan bulas ulas diosunuz...
senin yuzunden fanaturk siteyi terkedecegini soledi sen kimsinki bilmem neyimde bile degil diyebiliyosun
olayi sınırında tutmayı bilin
burda oyle agzini yayarak konusamazsin
nasil senden kucuklerin sana saygılı olmasını bekliosan sende kucuklerine saygılı ol...

...Bir Yığın Saçmalık Sizinki...

oldu oldu haklısın burda boyle cevap yazınca bırden bende cocuk moduna gecıyorum saol akıllı arkadasım.

FanaTürk

FanaTürk

Üye
jewel_ma20, gitme kararımdan vazgeçtim. Çünkü arkadaşın Haberci abi, Gokhan43 arkadaşımıza gösterdiği tavır ortadadır. Site yönetiminden olup, mantıklı olduğunu bildiğimiz insanlara dahi tavır koyabilen bir insan için terketmeye değmez. Kaldı ki özür bekleyen diğer arkadaşlarla da temasa geçtim; onlarla görüştüm. Arkadaşların konuşmalarından "Bu kişinin başlıktaki tavırları fevridir; kendisini bağlar!" gibi bir anlam çıkardım. Zaten diğer kişilerin bekledikleri tek şey; bir özür... Oysa bu arkadaş özürden başka siteyi birbirine katma amacında... Yönetici olsun olmasın herkese laf sokmaya çalıştığını görüyorum; görüyorsunuz...

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
aferin yeni eleman (bdy)....

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
fanatürk!!!..

Bırakın olayı ferdileştirmeyin!!!...

Olay sadece bi özür!!!:.

Gelsin ne diyecekse desin ve bu olay bitsin!!!:...

FanaTürk

FanaTürk

Üye
blackrose, siz sadece özür bekliyorsunuz; ancak burda özür beklediğini iddia ederken herkese saldırmayı becerebilen ve belki de haklı bekleyişinizi gölgelemesi muhtemel birisi var. Üstelik mevzu kişisel değil; ben arkadaşın sadece bana tavır koyduğunu sanarak gideceğimi beyan ettim. Görüyorum ki arkadaşın sorunu benle değil herkesle...

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Tamam ne derseniz diyin!!1..

Ben ve arkadaşlarım sadece 1 özür bekliyoruz!!!:..

Başka bişi değil!!!:..

UndeRqRo.uNd

Üye
Forum ahlak ve huzurunu bozmamanızı öneririm. Forumda yersiz tartışmalar ve atışmalara yer verilmeyecektir. Konun devamı niteliğindeki başlıklar kapatılacaktır.Sayqılar

Haberci

Haberci

Üye
Ayrıca bu uslup devam ederse ki şu an diğer mesajlara bakmadım (yeni geldim) herkes hakettiği ölçüde cevabını alacaktır.Bu kadar cevap yazdık sakin olun tadında bırakın diye ama ısrarınızı anladığım kadarıyla sürdüreceksiniz o halde olacak olan olumsuzluklara da hazır olun.Teşekkürler.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
ben_daha_yeniyim' Alıntı:
wingman ben alışacagım kişileri bilirim umarım sende pek yeni sayılmazsın zaten :good:

hey Allahım 90 dogumlu elamanlara kaldık yaw

Hadi dostum bye bye..

Biz kime nasıl davranacağını iyi biliriz.Ayrıca 90 lı dediğin şahıs senin seviyene inecek kadar aptal değildir..Akılın yaşta değiş başta oldugunu ve kimin daha akıllı oldugunu herkes gördü..

Siteye de Fake nick ile gelmeye kalkışacak kadar da alçalma tamam mı ? Bu yazdıklarından sonra beklenir de hani diyorum. :)

Hadi bye bye..!

Üst Alt