Bir açıklama bekliyoruz..

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bir açıklama bekliyoruz..
Açıklamayı NEGATİVE'DEN BEKLİYORUZ...!!!

FanaTürk; Sansür kalkmış... Hadi eylem de bitsin artık

Geçti bolu pazarı sür eşşeği niğdeye..sanırım yeterlidir,bunu yapan kim ise

madem kanadın yok nie uçuyorsun diorum..Bir şey yapıosan arkasında dur

yapan arkadasa sesleniorum,lütfen kim ise ortaya çıksın özrünü beyan etsin..

Amannn giderseniz gidin diyorsanız grup halinde gitmeyide biliriz..

Bu yazdıklarım blöf olarak algılanıorsa onada eywallah derim,çünkü haksız

değiliz lütfen açıklamayı yaparmısın sayın NEGATİVE

Lütfen dalga,geyik amacına alınmasın bu yazdıklarımız..

Not;Mümkünse açıklamayı yazı ile yapınız,herhangi bir resim dosyası ile açıklama yapmamanızı rica ediyoruz

Tekrar yazıyorum ; size soruyorum

ücretsiz bir domain ve host üzerine kurulmus olan sitenin ne beklentisi olabilir
maxicepin üyelerini çalmıyoruz,maxicep sayesinde cebimize reklamdan avuç dolusu para gelmiyor,eee amacınız ne?10-15 kişi geyik muhabbeti edemiyecek mi belli bir ortamda...Afedersiniz ama buna babam dahil kimse karışamaz..
Site içerisinde çok mu fikisss lafı kullanıldı buna mı kızıyorsunuz? kullandıgımız
bölge MİZAH/KONUDIŞI Bölümüdür..Ciddi bir olayda fikisss die bagırmıoruz,walla yazdıklarım boş beleş gelebilir arkadaşlar herkes bilio ki
maxicep değişti,çok değişti,bazı yerlerde değişim hayırlı bazı yerlerde hayırsız olur sanırım maxicep hayırsız olma yolunda ,yönetim daha kibar bi şekilde bizleri,bir kaç kişi bu durumuda bozdu,buradan kimseye iftira attıgım
yok,yönetime hakarette etmiyorum size ders vermekte istemiorum
sn.underground bu laflarım size
arkadasım biz açıklama yapmanızı rica ettik,sağol

:ehe: :pro: bunlar aydınlattı bizi,sanırım kısa ve öz smiley kullanmayı seviyorsun..

Valla yazdıgım yazı yönetime hakaret olarak v.s algılanmasın,algılamak isteyen
algılayabilir,bu yazdıklarımda kimseye hakaret etmedigimi umuyorum..
Belkide banlarım,ama önemli değil..

uyarır gerekeni yapardı

-->DeLmIrA-Darkred-Cepix-ben_daha_yeniyim-crazyamigo-blackrose-->

Negative;Yazışmam içinde sürekli senden açıklama bekledim nedenini sen biliorsun çünkü sorunları çözmeyi,birligi sağlamayı biliyorsun

ben_daha_yeniyim

Üye
Gereken yerde daima sizinleyim..yazdıklarına katılıyorum kardes admin(nega) dan açıklama bekliorum

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yönetime bir arkadaş dahil edilmiş, ve bu arkadaş görüyorum ki kafasına göre iş yapıyor; durduk yere kelime banları, konu kilitleme ve silmeler...

Kelime banlama olayını da sanıyorum ki yine kafasına göre yapmış bu arkadaşımız. Aksi halde yönetim böyle bir karar almış olsaydı bu forumda duyurulurdu, hiç olmazsa böyle bir şeyin sebebini bir yönetici deneme mesajları bölümündeki "Açıklama bekliyoruz" başlıklı konuda yazardı. Ola ki bu yönetimin kararıysa, ki böyle bir karara varılamaz, neden açıklama yapmadınız? Jer değişikliğin/alınan kararın sebebini bizim mi sormamız gerekiyor?

Kelime banlamak bazı yönetici arkadaşlarda bağımlılık yapmış anlaşılan. İlacı varsa alın bir zahmet de ne siz saçma sapan işler yapın ne de biz burda herhangi bir açıklama beklemeyelim.

Bir de dikkatimi çekti, eskilerden bazı arkadaşlar yeni ve farklı bir nickle tekrar foruma dahil olmuş. Bunlara göz mü yumuyorsunuz, yoksa yakalayamıyor musunuz?

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Arkadaşlar bizim fikisss kelimemiz reklam olrak algılanmış!!..

O yüzden bi yasak gelmiş!!..

Ama sonradan kaldırılmış bana Underground Öle söyledi!!...

Yani ortada bi yanlış anlaşılma var sadece!!..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Güzel sebep doğrusu.. :kop:

tantini

tantini

Üye
bence bu durum PM weya her türlü baska iletisim cihaziylada tartisilabilrdi... ama fikiss takimi bu konuyu foruma acti we NEGATIVE den bi cevap istenio... ben de konuyu okuyunca garipsedim durumu...:bilmem:

NEGATIVE sorulari cevaplasin yoksa suclu duruma düsecek..:huhu: sorun foruma acildi; bakin ben de yazdim...

gercektende ortada sorun war! bence en iyisi MAXICEP i eski haline getirmek we bunun ilk sarti kötü gidisati durudurmaktir... deligi bulup tikamali:good:

yanlislari düzeltelim,,,:cooll:

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Bi yanlışımız varsa düzeltelim bunu bize açıklayacak biri yok mu??

Yapmayın!!..

Hala bi yönetici arkadaştan cevap yok mu??

BOSCH

BOSCH

Üye
fiksss ne yaw ???

ben_daha_yeniyim

Üye
arkadaşlar dalga geçecek olan varsa zahmet etmesin

BOSCH

BOSCH

Üye
ben_daha_yeniyim' Alıntı:
arkadaşlar dalga geçecek olan varsa zahmet etmesin
benim soruma dediysen
saçmalama derim
fikss in ne olduğunu sormak suç mu?
dalga mı ? oluyor
hayret bir şey :ah:

ben_daha_yeniyim

Üye
V.I.P' Alıntı:
benim soruma dediysen
saçmalama derim
fikss in ne olduğunu sormak suç mu?
dalga mı ? oluyor
hayret bir şey :ah:

konuda ismin geçmedi yoruma gerek yok :good: saçmalayanda yok

BOSCH

BOSCH

Üye
olur

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Tartışmayalım!!:.

Lütfen!!!

Ozan

Ozan

Admin
Konuyu bilmiyorum konu çok saçma, anladıgım kadarıyla şu fikiss denen kelimeye ban koyulması bu cümleleri kurdurttu size fakat olayı bende tam bilmiyorum, underground arkadaşımız eklemiş ve ben sonradan farkettiğimde kaldırdım ve birdaha böyle birşey yapmamasına dair uyardım. Yani topluca bir karar vermeden bu tip bir kelimeye ban vs.

Bu arkadaş, sitenin bu hale gelmesinde de rol oynamış bir arkadaştır, her ne kadar herşeyi şahsen ben ayarlasam da, sitenin görünüm ve modlarının bu hale gelmesinde bana yardım eden underground dur. Fakat böyle habersz bir olay yapması tabiki sorun yaratıcı olur ve oldu da sanırım.

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Ewt oldu ve bana msnde kim yaptı diye sorduğumda bi cevap bile vermedi reklam amaçlı olduğu için kaldırılmıştır dedi başka bi mod yapmıştır dedi ve yeni gelen bir mod varmış o karıştırmıştır dedi!!:.

Aynen!!:.

neyse bilgi için sağol Negative!:.

Ozan

Ozan

Admin
Durum rahatsız ettiyse yönetim olarak özür dileriz :)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Tamam Negative Zaten pek bi problem değildi ama bize dokundu açılçası bunun reklam amaçlı olarak yapıldığını nasıl düşündü bu arkadaş neye bağlı olarak yaptı!!..
Bunu bize bi açıklarsa seviniriz!!..

Sadece öğrenmek istiyoruz!!..

Fikisss " kelimesinin ne zararı varmış bunu bize açıklayabilir mi??

Teşekkür ederiz Açıklaman İçin

Ben Daha Yeniyim Blackrose Hidayet Cepix Ve delmira

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
Negative;

özür için çok teşekkür ederim hatta ederiz hocam,saolasın :good:

şimdi undergro.und,dan bi açıklama bekliyoruz...çok merak ediorum hakkaten!

ben_daha_yeniyim

Üye
DeLmIrA' Alıntı:
Negative;

özür için çok teşekkür ederim hocam,saolasın :good:

şimdi underground,dan bi açıklama bekliyoruz...çok merak ediorum hakkaten!

umarım underground geçerli bir açıklama yapar. Teşekkürler

Salihyet

Salihyet

Üye
ya sadece konu başlığını okdum yorumlara takılmadan kısa ve öz şunu söyliycem arkadaşlar bu tür şeylere takılmayın needlefluf abimiz'i örnek alın adam yeni yönetimde yoktu niye yokum demedi (/örnek ciddiye almayın)
yönetimle üyeler arasındaki gerilim hatsafalarda ben bunu sadece biraz tuzu kuruluk ve kuru kalabalıklığa bağlıyorm.boş verin fikisss falan siz paylaşımı yapın ve /emeğe saygı /güzel paylaşım gibi kalıp yorumlarına izin vermezsek sorun yok boş verin fikisss falan takılmayın bunlara önemli olan aramızdaki muhabbet siz kafanızı yormayın dalganıza bakın. sakin relax :)

Üst Alt