Bir açıklama bekliyoruz..

Sponsorlu Bağlantılar

ben_daha_yeniyim

Üye
jöly' Alıntı:
arkadaşlar bence cepix ve arkadaşları açmış oldukları konunun cevabını ilgili şahıstan almışlar, konuyla ilgisi olmayan diğer arkadaşlarım lütfen sizler de araya girip ortalığı kızıştırmayın bu yanlış bana göre :no:

:good: :good: :good:

buyrun haberci bey buda size.

Haberci

Haberci

Üye
ben_daha_yeniyim' Alıntı:

Burada benim alınabileceğim bir konu göremedim...

ben_daha_yeniyim

Üye
mesaj alınmıştır Haberci tşklr :good: esas konuya kadar açıklama yapmayacağım.

jöly

Üye

sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş ben bu sözlerimle necmettin abiyi kastetmedim diğer konuyla ilgisi olmayıp konuyu dağıtarak tartışma boyutuna getiren arkadaşlar için demiştim :good:

ben_daha_yeniyim

Üye
jöly' Alıntı:
sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş ben bu sözlerimle necmettin abiyi kastetmedim diğer konuyla ilgisi olmayıp konuyu dağıtarak tartışma boyutuna getiren arkadaşlar için demiştim :good:

tamam işte konuyla ilgisi olmuyanları kastediyorum.

Haberci

Haberci

Üye
tamam işte konuyla ilgisi olmuyanları kastediyorum.
Seni anlayamıyorum...
Yönetici olarak ortalığı sakinleştirme yatıştırma uzlaştırma görevimi yapıyorum.Yani konuya direkt muhatabım.Konunun alevlenmesinde sanki benimde bir payım varmış gibi göstermen veya ima etmenden hala ne anlatmaya çalıştığını anlamış değilim.Esas konunun da ne olduğunu yazarsan bizde bilgi sahibi oluruz.

darkred

darkred

Üye
SalihPlus' Alıntı:
git bölecek başka forum bul çoluk çocuk dediğin kişi bir birey sen oda değilsin.
:nono: insanların hevesini kaçırmaya çalışma hazır eskiye dönüyoruz derken.

sen bir bireysin kimse sana birey değilsin demiyor.ama yaşın itibariyle büyüklerin işine karışılmaz sözünü çok duymuş oldunu düşünerek bende bir kez söylüyorum.büyüklerin işine karışılmaz artı burada muhatab olduğun çoğu insan senin abin ve ablan.senin ne kadar üstüne gelinirse gelinsin alttan alman gerekli bence tabiki kişiliğini ve seni rencide edici laflar dışında.

underground a gelince kendisi yönetime girmiş ewt ve diyorki "site kuralları şuanda sitede yok eklendiğinde girer okursunuz".ve bende diyorumki biz bu siteinin forumlarında fink atarken sen piyasada yoktun.bu sitenin kurallarını senden daha iyi biliriz.yönetimde olduğun için lafımızı esirgiyceğimizi düşünme.gerekirse BAN ımızıda yer gideriz ama lafımızı da söleriz...haksız olduğun halde ve bizden özür diliyceğin halde hala zeytin yağı misali üste çıkmaya çalıştığını gördüm yönetimde olan birisine yakışmayan bir hareket bu öğrenmen gereken daha çok şey olduğunu düşünüyorum...

SAYGILAR....

darkred

darkred

Üye
blackrose' Alıntı:

Cepix Delmira Ben daha Yeniyim Hidayet Blackrose DARKRED

ve tabiki ben kardeşim beni unutmuşsun.... :huhu:

Haberci

Haberci

Üye
Sevgili arkadaşlar tamam sözünüzü yeri gelince söyleyeceksiniz kimsenin ağzını kapatacak halimiz yok ve tek tip insanların olduğu bir sitede olmaması temennimiz ancak şu var ki kimi insanın uslubu farklıdır artı sizlerin yukarıda da bahsettiğim gibi yönetime karşı takınılan veya şikayet edilen ya da hoşnut olunmayan bir konuyu dile getirdiğinizde metnin altına falanca filanca feşmekanca isimleri yazıp mesaj atmanızı da sizlere yakıştıramıyorum hoş bir uslup değil bu sizler yönetici olsanız bu tür mesajları nasıl algılarsınız? Sıkıntıları tek tek dile getiriniz kimse neden konuşuyorsunuz demiyor ve sözlerinizi cevapsız bırakmıyor ama bence sizlerin bu uslubu da hoş değil.Ne dersiniz?

darkred

darkred

Üye
Haberci' Alıntı:
Sevgili arkadaşlar tamam sözünüzü yeri gelince söyleyeceksiniz kimsenin ağzını kapatacak halimiz yok ve tek tip insanların olduğu bir sitede olmaması temennimiz ancak şu var ki kimi insanın uslubu farklıdır artı sizlerin yukarıda da bahsettiğim gibi yönetime karşı takınılan veya şikayet edilen ya da hoşnut olunmayan bir konuyu dile getirdiğinizde metnin altına falanca filanca feşmekanca isimleri yazıp mesaj atmanızı da sizlere yakıştıramıyorum hoş bir uslup değil bu sizler yönetici olsanız bu tür mesajları nasıl algılarsınız? Sıkıntıları tek tek dile getiriniz kimse neden konuşuyorsunuz demiyor ve sözlerinizi cevapsız bırakmıyor ama bence sizlerin bu uslubu da hoş değil.Ne dersiniz?

sevgili necmettin abim sana gökhan a ve admin nega ya hiçbirşey dediğimiz yok.çünkü gayet saygılı yorumlarda bulunuyorsunuz ve size yakışanı yapıp sizin haberiniz bile olmayan bir konuda bizden özür diliyorsunuz teşekkür ederiz.ancak sitemizin webmaster ı olan arkadaş ımız hatalı olmasına rağmen ve sizinle aynı tutumu sergilemesi gerekirken azarlayıcı şekilde bir açıklamada bulunmuş.benim hatta bizim tepkimiz buna.karşımızdaki kişinin uslubunu bu şekilde algıladığımız için aynı uslubla gereken tepki ve cevabı veriyoruz...

saygılar

Haberci

Haberci

Üye
Ya arkadaşlar uslup meselesi dedim ya bunu bu kadar büyütecek ne var ki? Hem underground arkadaşımızda iyidir hostur tanıdıkça sizde seveceksiniz bi hata oldu ve yanlışından geri adım attı onuda dedim ya sitenin iyiliği için yaptığını düşündü sadece iyi niyet kasıt yok ve iletişimde de bir uslup farkı oldu bence bunu daha fazla uzatmanın ne size ne bize bi faydası olmaz hem bizler diğer üyelere de örnek olmalıyız d mi ama :) Her şeyi tadında bırakmak lazım lütfen birbirimizi kıracak sözlerden kaçınalım.Teşekkürler...

ben_daha_yeniyim

Üye
darkred' Alıntı:
sevgili necmettin abim sana gökhan a ve admin nega ya hiçbirşey dediğimiz yok.çünkü gayet saygılı yorumlarda bulunuyorsunuz ve size yakışanı yapıp sizin haberiniz bile olmayan bir konuda bizden özür diliyorsunuz teşekkür ederiz.ancak sitemizin webmaster ı olan arkadaş ımız hatalı olmasına rağmen ve sizinle aynı tutumu sergilemesi gerekirken azarlayıcı şekilde bir açıklamada bulunmuş.benim hatta bizim tepkimiz buna.karşımızdaki kişinin uslubunu bu şekilde algıladığımız için aynı uslubla gereken tepki ve cevabı veriyoruz...

saygılar

teşekkürler dostum gayet açıktı.:good:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Gokhan43 ben yazıyorum ama anlamıyorlar lakın bu sekılde anlamayanlara boyle anlatmak gerekıyor herhalde ok seninkide biraz tehdite açık bence.

Sen yazıyorsun; ama buradaki her üye senin yazdığına inanmak/yazılarına destek vermek zorunda değil; herkes kendi fikrini ortaya koyar. Sen karşı fikirdeki birisine "Senin bu konuda işin yok" diyemezsin, hangi üyenin hangi konuda işi olduğunu sen mi belirliyorsun?

Yaşın büyük diye de havalara girip, üyeleri yaşından dolayı görüşlerini küçümseyemezsin kardaşım! Senin çoluk çocuk dediğin arkadaş senden daha geniş düşünebiliyor ve senden daha bilgili birisi. Akıl yaş da değil baştadır! diye bir laf vardır, belki duymamışsındır; şimdi duydun ona göre davran..

darkred

darkred

Üye
ChavRash' Alıntı:
Yaşın büyük diye de havalara girip, üyeleri yaşından dolayı görüşlerini küçümseyemezsin kardaşım! Senin çoluk çocuk dediğin arkadaş senden daha geniş düşünebiliyor ve senden daha bilgili birisi. Akıl yaş da değil baştadır! diye bir laf vardır, belki duymamışsındır; şimdi duydun ona göre davran..

bu lafın kime ??

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Alıntı yaptığım arkadaşadır..

ben_daha_yeniyim

Üye
ChavRash' Alıntı:
Sen yazıyorsun; ama buradaki her üye senin yazdığına inanmak/yazılarına destek vermek zorunda değil; herkes kendi fikrini ortaya koyar. Sen karşı fikirdeki birisine "Senin bu konuda işin yok" diyemezsin, hangi üyenin hangi konuda işi olduğunu sen mi belirliyorsun?

yaşı buyuk dıe havalara giren yok konuyla ılgılı degılse kralı gelse konuya karışamaz ayıp dıye bırsey var anlamadan konuşma benı boyle konu dısında konusturmaya caba sarfettırme ok senın duyduklarını senin gibilerden duymama gerek yok

senin ne kadar bilgili oldugun belli zaten taşmıssın kendi kendine

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
blackrose' Alıntı:
Hala Underground Bi Özür dilerim Demedi!!!...

Beni ilgilendiren tek notka bu!!!..

Bunun reklam olduğuna 1 kişi mi karar veriyor diğer yönetimdeki arkadaşlarla ortak alınması gereken kararlaran biri bence!!:.

tek başına böle bi olay yapmak ortamı germekten başka bi işe yaramaz!!!..

Underground!!...

Sana sesleniyorum Özür dilerim hatalıyım!!:.

Bunu Yönetici arkadaşlarımla konuşmadan yapmamam gerekirdi...

de olay kapansın!!..

Ki böle bi şey yapıldığına bile karar veririseniz bize bunu niçin yaptığımızı Bize sorman ve Savunmamızı Beklemen gerekirdi!!!...

Ewet şimdi bunları göz önüne al ve gerekli açıklamanı yap!!!...

Bunu Bekliyoruz!!..

Cepix Delmira Ben daha Yeniyim Hidayet Blackrose Darkred

Bunu tekrarlıyorum ve Özür bekliyorum!!... Sadece uzatmayalım lütfen!!!...

Gokhan43

Gokhan43

Üye
yaşı buyuk dıe havalara giren yok konuyla ılgılı degılse kralı gelse konuya karışamaz ayıp dıye bırsey var anlamadan konuşma benı boyle konu dısında konusturmaya caba sarfettırme ok senın duyduklarını senin gibilerden duymama gerek yok

Kralı gelse ne demek karışamaz..? !

Herkes istediği topiğe girip yorum yazma hakkına sahiptir ve bu KİMSE tarafından ENGELLENEMEZ.!!!

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Kardeşim olayı kişişelleştirmeyelim!!!..

Bizim istediğimiz sadece özür!!!...

Ben daha yeniyim adına özür diliyorum herkesten!!...

Eğer birilerini rahatsız ettiysek özür dileriz!!!..

Ama underground un yaptığı bi hata!!!..

Ve bunu kabul etmek yerine Özür dilemek yerine bide üste çıkıyor Biz Sadece Onun özür dilemesini Bekliyoruz!!!..

Herkese İyi Forumlar!!!

Üst Alt