SalihPlus' Alıntı:ya sadece konu başlığını okdum yorumlara takılmadan kısa ve öz şunu söyliycem arkadaşlar bu tür şeylere takılmayın needlefluf abimiz'i örnek alın adam yeni yönetimde yoktu niye yokum demedi (/örnek ciddiye almayın)
yönetimle üyeler arasındaki gerilim hatsafalarda ben bunu sadece biraz tuzu kuruluk ve kuru kalabalıklığa bağlıyorm.boş verin fikisss falan siz paylaşımı yapın ve /emeğe saygı /güzel paylaşım gibi kalıp yorumlarına izin vermezsek sorun yok boş verin fikisss falan takılmayın bunlara önemli olan aramızdaki muhabbet siz kafanızı yormayın dalganıza bakın. sakin relax![]()
SalihPlus' Alıntı:ya sadece konu başlığını okdum yorumlara takılmadan kısa ve öz şunu söyliycem arkadaşlar bu tür şeylere takılmayın needlefluf abimiz'i örnek alın adam yeni yönetimde yoktu niye yokum demedi (/örnek ciddiye almayın)
yönetimle üyeler arasındaki gerilim hatsafalarda ben bunu sadece biraz tuzu kuruluk ve kuru kalabalıklığa bağlıyorm.boş verin fikisss falan siz paylaşımı yapın ve /emeğe saygı /güzel paylaşım gibi kalıp yorumlarına izin vermezsek sorun yok boş verin fikisss falan takılmayın bunlara önemli olan aramızdaki muhabbet siz kafanızı yormayın dalganıza bakın. sakin relax![]()
Gokhan43' Alıntı:Açıkçası ben de bir açıklama bekliyorum sayın UndeRqro.und beyden.. :aman:
Arkadaşlar ben de yönetim adına özür dilerim ki alınan ferdi karardan ötürü.

Pardon ?SalihPlus' Alıntı:yav tamam beni karıştırmayın ben böle şeylere takılmamayı öğrendim artık kimseye karışmıyorum![]()

FanaTürk' Alıntı:Ben kimseyle dalga geçmem... Bana kaynak gösterin...
ben_daha_yeniyim' Alıntı:al sana kaynak hemde kim tarafından banlandıysa ?
gercekleri kapatamıyor ne yazıkki.
FanaTürk' Alıntı:Ne demek istediğini anlamadım! Kaynak olarak link verir misin?

FanaTürk' Alıntı:ben_daha_yeniyim, fikisss kardeşliği topluluğundan bir kişi daha sizinle dalga geçtiğimi söylesin terkedeceğim siteyi...