Beyler bu saçma soruna bir çare arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

terbiyesizim

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bu saçma soruna bir çare arıyorum
Arkadaşlar note 2 kullanıyorum ve kamera deklanşör sesini kapatamıyorum. Bunu nasıl kapatırım? Sessize alınca kapanıyor gerçi ama yine de ayrı bir ayarı var mı? Telefonu sessize almayla uğraşmayalım yani.

Şimdi esas saçma konuya gelelim :)

Geçenlerde şöyle bir tur atim dedim kulaklığı takıp müzik dinleyerek gezmeye başladım. Fotoğraf çekerken telefon müzik sesini bi an dışarı veriyor ve tekrar kulaklığa veriyor. Tam bir saçmalık söz konusu. Bunu nasıl düzeltirim arkadaşlar var mı bi çaresi? Anlamayan arkadaşlar varsa bi denesinler anlarlar o zaman :)

canersonmez94

canersonmez94

Üye
kulaklık çıkışında problem olabilir servise bir sor derim

TheMadness

TheMadness

Üye
Ben custom kernel + rom kullandığım için sorun yok :D

terbiyesizim

Üye
    Konu Sahibi
kulaklık çıkışında problem olabilir servise bir sor derim

Valla daha yeni aldım telefonu ve pek sorabilicek durumda değilim açıkçası. Ayrıca bu sesi dışarı verme olayını bildirim gelincede yapıyor.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
s3de de oyle samsung romuyla ilgili bi sorun

PriZm

PriZm

Üye
Samsung müzik çalarında öyle tuhaf bir açık var.PowerAMP gibi programlarda böyle sorunlar yok.

PriZm

PriZm

Üye
Kamera sesinin açık olması biraz yasalarla alakalı.Bazı ülkelerde kamera sesinin açık olması zorunlu.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Dede

terbiyesizim

Üye
    Konu Sahibi
Samsung müzik çalarında öyle tuhaf bir açık var.PowerAMP gibi programlarda böyle sorunlar yok.

Suan onu kontrol ettim. Tam tersine powerampde yapiyor yani sesi disari veriyor. Orjinal muzik calarinda ise sesi disari vermiyor sadece bi an muzigi durduruyor ve sonra devam ediyor. Bu tam bir sacmalik. Valla telefonu alali yaklasik 2 hafta oldu gercekten sikayetciyim suan.

terbiyesizim

Üye
    Konu Sahibi
Kamera sesinin açık olması biraz yasalarla alakalı.Bazı ülkelerde kamera sesinin açık olması zorunlu.

Hangi ulkelermis onlar? Ben hukukcuyum boyle bir sey duymadim eger varsa bizim kanunlarimiza ters zaten. :)

PriZm

PriZm

Üye
Suan onu kontrol ettim. Tam tersine powerampde yapiyor yani sesi disari veriyor. Orjinal muzik calarinda ise sesi disari vermiyor sadece bi an muzigi durduruyor ve sonra devam ediyor. Bu tam bir sacmalik. Valla telefonu alali yaklasik 2 hafta oldu gercekten sikayetciyim suan.
PowerAMP ayarlarında bildirim geldiğinde ne yapılacağına dair ayarlar var.Oradan ayarla.
Hangi ulkelermis onlar? Ben hukukcuyum boyle bir sey duymadim eger varsa bizim kanunlarimiza ters zaten. :)
Ben böyle biliyorum.Hangi ülkeler olduğunu bilmiyorum.Google da tam araştırmak lazım.

AHKE

AHKE

Üye
bide nokialarda da video cekimlerinde kırmızı ışık yanıodu bu da galiba o yasakla ilgili

terbiyesizim

Üye
    Konu Sahibi

PowerAMP ayarlarında bildirim geldiğinde ne yapılacağına dair ayarlar var.Oradan ayarla.

Ben böyle biliyorum.Hangi ülkeler olduğunu bilmiyorum.Google da tam araştırmak lazım.

Suan baktim ayarlara ama onunla ilgili bir kac bir sey denedim sonuc degismedi. Sesi hala disari veriyor.

terbiyesizim

Üye
    Konu Sahibi

Bende ayarlar böyle.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bende hepsi isaretli zaten. Sondakinde tik yok sende ama onunla ilgisi yok denedim yine ayni. Bir turlu cozemedim ya

blacktalon

blacktalon

Üye
Bu her telefonda var bildirim ve arama seslerinde kulaklik takili da olsa hem kulakliga hem disari verir ama kapama bi sekilde olur bence

terbiyesizim

Üye
    Konu Sahibi
İste onemli olan o sesleri kapatmak ama nasil

aleranol

aleranol

Üye
Ayarlar\deklanşör sesi kapalı dene. Ama müzik dinlerken bende de müzik durup tekrar devam ediyor.
Stweaks te sanirim headphone priority oluyordu. Bilmiyorum da benzer bişey başka bir sorunu çözüyordu :ehe

terbiyesizim

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar\deklanşör sesi kapalı dene. Ama müzik dinlerken bende de müzik durup tekrar devam ediyor.
Stweaks te sanirim headphone priority oluyordu. Bilmiyorum da benzer bişey başka bir sorunu çözüyordu :ehe

Oyle bir ayar yeri yok ki dostum :D

qarzulocne

qarzulocne

Üye
Eneee konuyu okuyunca fark ettim. Gercekten deklanşor sesi kapatma yeri yok :rolleyes: ama olsun ben seviyorum o sesi cikirt. Seriye alinca remix bile yaparsin :eek:

terbiyesizim

Üye
    Konu Sahibi
up?

Üst Alt