Öneri Ben ve annem için telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

bridgit

bridgit

Üye
    Konu Sahibi
Ben ve annem için telefon önerisi
Merhaba arkdaşlar telefon mevzusunu bu konuya taşıdım.

Annem Nokia Lumia 720 ve Htc 8x arasında kaldı hangisini önerirsiniz ?

Kendim için

Nokia Lumia 920 (32 gb ve renkli olduğu için bide kablosuz şarj)
Nokia lumia 925 (İnce olması)

benim için önemli olan twitter instagram whatsap facebook olsun yeter oyun fazla oynamam sizce hangisi daha iyi benim için ve annem için hangi modeli önerirsiniz?

Son düzenleme:

MaxPowerr

MaxPowerr

Üye
lumia 1320 kamerasının neyinden şüphe ediyorsun?

bridgit

bridgit

Üye
    Konu Sahibi
5 mp olması ve lensinin küçük olması doğaya biraz merakım var doğanın fotoğraflarını çekiyorum arada sırada o yüzden

sword_03

Üye
Nokia Lumia 920 bence alabılırsın gayet ıyı telefon

Annen ıcın ıse hangısı hosuna gıttıyse onu alsın arasında fark yok cunku sadece bırkac gorsel farklar var :D

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
Kardeşim 925 kullanıyor bende s4 açıkcası 925 çok daha akıcı vede albenisi olan bir telefon o modeller arasında 925 en iyi diyebilirim kamera konusunda ve tasarımda en iyisi annen için ise 720 daha iyi olur htc alma wp li cihazları güzel değil alıcaksanızwp nokia alın

bridgit

bridgit

Üye
    Konu Sahibi
lumia nın kırmızısını 8x in de sarı kırmızı ve mavisini sevdi siz hangisini önerrsiniz ve benim için de 920 iyi mi ve o 8.1 güncellemesini aldı mı ?

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
925 sana annene 8x

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
920 ağır ve hantal bir telefon ama 925 onun daha premium özellikli bir telefon vede kamerası daha iyi çok fark olmasada ayrıca 81 güncellemesini her ikiside alır o sorun olmaz seçim senin ağır ve kalaın mı hafif ince ve alüminyum mu? ama performans farkı yok

bridgit

bridgit

Üye
    Konu Sahibi
920 ve 925 arasında kaldım ama 925 nin bi kusuru var bütün girişler yukarı tafata ya o kötü olmuş aslında ve ceaplarınız için teekkür ederim

MaxipmaN

Üye
8xfalan alma bir nokia beğen al

sword_03

Üye
Renklerınede kendın karar ver artık :D lumiaların hepsıne gelecek 8.1 guncelemesı ama sanırım 920ye geldı

bridgit

bridgit

Üye
    Konu Sahibi
annem içn de facebook instagram viber whatsap önemli o telefon kasmasın akıcı olsun istiyor

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
Hayır gelmedi diye biliyorum benakı
annem içn de facebook instagram viber whatsap önemli o telefon kasmasın akıcı olsun istiyor
Hiç biri kasmaz hepsi akıcı sadece multimedya farkları var

bridgit

bridgit

Üye
    Konu Sahibi
mix radio city lens here maps felan sırf onlar yüzünden nokia alınır bied here maps ücretsiz mi ?bazı arkadaşlarım lumia kötü böyle şöyle diyorlar ama fazla takmıyorum ekran iyi mi peki büyük ihtimal 920 alırım da kalın olması beim için önemli değil renkli olması iyi 920 nin tasrımını 925 in tasarımından daha çok beğendim aslında

MaxipmaN

Üye
925in ekranı çok güzeldi incelediğimde 920 kalın tavsiye etmem

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
920 nin ekranını tam bilmiyorum ama 925 gayet güzel ama ikiside hemen hemen aynıdır amoled ekranlar

bridgit

bridgit

Üye
    Konu Sahibi
920 alırsam kablosuz şarj içerisinde geliyor ama 925 alırsam bide kapak alacağım bursaı düşündürüyor. 32 gb olması iyi 16 gb yetmeyebilir benim için920 8.1 güncelemesini almış

MaxipmaN

Üye
şarj konusunda 925 daha iyi görünüyor 925 16gb 920 32gb olması lazım almayı düşünürken araştırıyordum tam hatırlayamadım

bridgit

bridgit

Üye
    Konu Sahibi
32 gb lik mdel Vodafne ye ozel yuzdn 920 dedm

bulentercan

Üye
8xten gayet memlunum tavsiye ederim