Ben bu kızı nasıl ayarlıyacam? :)

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Parmak koparma sihirbazlıgını yap

[video] [/video]

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Ya parmak koparma eskimiş numara bak üste bir yerde yazdım kolYE numarasını da Yapabilir im

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
insallah olur bu is ulan keske bende benimkine acilabilsem de kiz baska sinifta nasil taniscam bilemedim :(

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
insallah olur bu is ulan keske bende benimkine acilabilsem de kiz baska sinifta nasil taniscam bilemedim :(
sınıfına ufak bi ziyaret yapabilirsin örnek sınıf defterine bakma gibi gider kızı kesersın. Eskiden böYLE yaptıydim bu kesin ciddi haa

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
sınıfına ufak bi ziyaret yapabilirsin örnek sınıf defterine bakma gibi gider kızı kesersın. Eskiden böYLE yaptıydim bu kesin ciddi haa
iyi fikirmis haa :) dur ben bunu bi deniyim sagol oneri icin :) bir de ben onun 2 yakin arkadasini taniyom aram iyi onlarla belki onlarin araciligiyla tanisirim

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
iyi fikirmis haa :) dur ben bunu bi deniyim sagol oneri icin :) bir de ben onun 2 yakin arkadasini taniyom aram iyi onlarla belki onlarin araciligiyla tanisirim
yakın arkadaşlar da önemli mesela yakın arkadaşları ile gördügünde ör. Bu güzel hanımefendi ile beni tanıştırmayacak misiniz de Yada kızın sırasında bir şeY ARıyor gibi yap ne arıyorsun derse sizinle tanışmak için bir bahane arıyordum dersin

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
yakın arkadaşlar da önemli mesela yakın arkadaşları ile gördügünde ör. Bu güzel hanımefendi ile beni tanıştırmayacak misiniz de Yada kızın sırasında bir şeY ARıyor gibi yap ne arıyorsun derse sizinle tanışmak için bir bahane arıyordum dersin
vaay iyiymis ya simdiden heyecanlandim :) yarin tanisirsam cok super olcak sonrasi kolay zaten hele birde numarasini alirsam... :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
sen kimseyi dinleme her zmaan kendi kararın en doğrusudur içindeki sesi dinle ve biliyorumki içindeki ses hemen olmasını istiyor ve yolunu zaten bulmuşsun o kolye numarasını yap o kız senin sevgilin...
kesinlikle bekleme!!
o kolye olayı esnasında kız bi şaşıracaktır sonra sana teşekkür edecektir kesinlikle bundan çok hoşlanacak emin olabilirsin..
bi sonraki gün açıl kıza :oke:

----------Eklendi @ 20:43:27 ---------- Yazıldı @ 20:42:33 ----------

beklersen, kaybedersin...

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
sen kimseyi dinleme her zmaan kendi kararın en doğrusudur içindeki sesi dinle ve biliyorumki içindeki ses hemen olmasını istiyor ve yolunu zaten bulmuşsun o kolye numarasını yap o kız senin sevgilin...kesinlikle bekleme!!o kolye olayı esnasında kız bi şaşıracaktır sonra sana teşekkür edecektir kesinlikle bundan çok hoşlanacak emin olabilirsin.. bi sonraki gün açıl kıza :oke:----------Eklendi @ 20:43:27 ---------- Yazıldı @ 20:42:33 ----------beklersen, kaybedersin...
bu numarayı kesin yapacağım zaten 2.planda duruyor

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
1. plana al :angry:
:ehe

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Kızın Adı Ne ???

anılbaran

anılbaran

Üye
bana bu ara kız -mız demeyın arkadas cok dertlıyım hele bugun hıc :angry:

kpln04

kpln04

Üye
Yaw ayarladın ne olacak?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
gezsin tozsun eğlensin çocuk ne demek nabcan lise yıllarında aşk başkadır :)

anılbaran

anılbaran

Üye
dogru lıse yıllarında ask baskadır of off :angry:

OğuzcanAbi

Üye
kızlar bakıyomuş gibi yapar bakmaz :ehe inanma sen :ehe

• Beğen
Tepkiler: Mau5Trap ve Tuba.Erva
serinaga

serinaga

Üye
bunu kesin yapacağım----------Eklendi @ 18:25:08 ---------- Yazıldı @ 18:22:55 ---------- şöYLE bir şey Yapacağım nasıl olur öncelikle bir adını Yazan kolye alacağım sonra avucuma koyacağim sonra elime bir ufak ip alıp bunu yakar misin diyecegim ve ip alev olurken kolyeyi çıkaracağım :)
Amanin bu çok romantik oldu wallaa ! ...

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
onun içinde bi sihirbazlık yap :D :)

aranı ıyı tut pat dıye acılma
zaman gecır gez dolas
bellı et hıslernı de tabı bu arada
zaten azcok anlarsn kızın tavırlarını da sana karsı
sonra eger olumlu bseyler varsa
hüseyının dedıgı gbı onun ıcınde bır sıhırbazlık yap teklıf et
unutamayacagı bır sihir olsun
bır ömür etkısınde kalsın :D

----------Eklendi @ 03:41:08 ---------- Yazıldı @ 03:39:42 ----------

kızlar bakıyomuş gibi yapar bakmaz :ehe inanma sen :ehe
:d:

----------Eklendi @ 03:42:56 ---------- Yazıldı @ 03:41:08 ----------

sapkadan gül cıkar
gül ıle ılgılı bsey yap :ehe
etkılenmezse baslamadan terket o kızı :ehe

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
[color="ındigo"][sıze="3"]kızın adı ne ???[/sıze][/color]
beyza nur

----------Eklendi @ 06:20:41 ---------- Yazıldı @ 06:18:29 ----------

aranı ıyı tut pat dıye acılma zaman gecır gez dolasbellı et hıslernı de tabı bu aradazaten azcok anlarsn kızın tavırlarını da sana karsısonra eger olumlu bseyler varsahüseyının dedıgı gbı onun ıcınde bır sıhırbazlık yap teklıf etunutamayacagı bır sihir olsunbır ömür etkısınde kalsın :D
Bugün kolyeyi alırım Yarına hazırlığımı yaparım süper bi şov yapacağım

----------Eklendi @ 06:23:33 ---------- Yazıldı @ 06:20:41 ----------

Amanin bu çok romantik oldu wallaa ! ...
romantik bi numara olur dimi?

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
kimseyi dinlemeee git açıııııııl :naughty:

Üst Alt