aga sende cok aceleci ciktin ya herkes ister hemen olmasini fakaaat sabreden dervis muradina ermiiisBugün kıZDA bi gariplik var di ya çözemedim. Bi sıradan başka bi sıraya geçiyo bugün kıza kendimi ağırdan sattım naza çektim kendi tarafımı yarın böyLE olursa ben bırakıyorum![]()

o zaman sabra devamaga sende cok aceleci ciktin ya herkes ister hemen olmasini fakaaat sabreden dervis muradina ermiiis![]()

kizin da gonlu ondaysa kopmaz ondanSabır edecem diye kızı kapmasın başkası hedikkat et onun gönlünü çal senden kopmasın
tuba sen anlarsın kızsın ne yapayım bu kıza?noldu dedın mı

sizde de ne sınıf varmış be sanki tatil yeriBugün kıZDA bi gariplik var di ya çözemedim. Bi sıradan başka bi sıraya geçiyo bugün kıza kendimi ağırdan sattım naza çektim kendi tarafımı yarın böyLE olursa ben bırakıyorum![]()
sağol senin bu cümlerinle yola çıkıyorum ilk iş kolye numarasına bugün tezi yok hazırlanıyorum ve cesaretimi toplayıp yapacağımbenim arkadaşla bunun bi arkadaşı pcde takılırken laf açılır diğeri bizimkine "bu 5 kızın şeyleri çok kalkık" der bizimki bununla iddaya girer "ben hepsine teklif ederim en az ikisini hemen ayarlarım" der....Kızların hepsini kendi facesine ekler 5 kızdan 4 ü kabul eder bu kızlardan 2 si çıkma teklifine hemen atlar biri düşünebilirim der bu da kabul ettim deek zaten .d birisi seni tanımıyorum olmaz der..Bizimki "seni gerçekten çok tanımak isterdim çok hoş kızsın tam bana göresin ama nabalım olmayacakmış" der.. Bizimkiler iddia olayına dönerler bizimki kazanır tabi neyse muhabbet falan derken bu reddeden kız gelir "ya fotolarına baktımda aslında hoş çocukmuşsun bende seni tanımak isterim"derşimdi çıkıyolar uzun zaman oldu kız dünyalar güzeli zümrüt yeşili gözleri var sürekli ayrılıyolar ama kız ayana kadar gelip öpüyo sarılıyo bizimkide barışıyo.....Tuba hemen teklif edenleri anlamıyorum diyo evet haklı olabilir bi açıdan yoldan gelip geçen bi kıza teklif edilmez ama sen bu kızı her gün görüyosun aynı sınıftasın yani kız senle hep birlikte buda kroca bi teklifin önüne geçiyo kıza git o kolye numaranı yap hemen arkadından o etkileyici sözlerini söyle ve ordan hemen bas git kız o şokla başbaşa kalsın mümkünse bunu okul çıkışında yap yani kıza düşünmesi için bir gün vermiş ol ertesi gün kabul etmesse kıza aynılarını de "öyle üzüldümki seni gerçekten çok tanımak istiyordum ama madem olmayacakmış" ve çem git sırana o kız iki güne sana gelecektir
![]()

bizim geçen sene sınıfta bi arkadaş var di sınıfta güneş gözlüğüyle gezerdi. Derse çıkarmazdi hoca öne dönünce çıkarır arkasına dönünce takardı şimdi bu yeğen sınıfta kaldı neydi o günler.......sizde de ne sınıf varmış be sanki tatil yeri
istedigini yap sen cok onceden kafana koymusun su sihirbazlik isini umarim kiz sana gelirsağol senin bu cümlerinle yola çıkıyorum ilk iş kolye numarasına bugün tezi yok hazırlanıyorum ve cesaretimi toplayıp yapacağım----------Eklendi @ 20:31:24 ---------- Yazıldı @ 20:29:04 ---------- bizim geçen sene sınıfta bi arkadaş var di sınıfta güneş gözlüğüyle gezerdi. Derse çıkarmazdi hoca öne dönünce çıkarır arkasına dönünce takardı şimdi bu yeğen sınıfta kaldı neydi o günler.......
bu isleri kizlara birakirsak isimiz zor vallaBırak kız seni ayarlasın

Doğru söze ne denilir ki.Bırak kız seni ayarlasın