Ben bu kızı nasıl ayarlıyacam? :)

Sponsorlu Bağlantılar

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Bugün kıZDA bi gariplik var di ya çözemedim. Bi sıradan başka bi sıraya geçiyo bugün kıza kendimi ağırdan sattım naza çektim kendi tarafımı yarın böyLE olursa ben bırakıyorum :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bugün kıZDA bi gariplik var di ya çözemedim. Bi sıradan başka bi sıraya geçiyo bugün kıza kendimi ağırdan sattım naza çektim kendi tarafımı yarın böyLE olursa ben bırakıyorum :)
aga sende cok aceleci ciktin ya herkes ister hemen olmasini fakaaat sabreden dervis muradina ermiiis :)

TheCower

TheCower

Üye
Sabır edecem diye kızı kapmasın başkası he :) dikkat et onun gönlünü çal senden kopmasın

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
noldu dedın mı

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Bu kıZİN Gönlü bende ya. Kendimi söz verdim kıza bakmayacagim diYE bi güç beni ona çekiyo.

----------Eklendi @ 16:21:51 ---------- Yazıldı @ 15:34:38 ----------

tuba sen anlarsın kızsın ne yapayım bu kıza? :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
benim arkadaşla bunun bi arkadaşı pcde takılırken laf açılır diğeri bizimkine "bu 5 kızın şeyleri çok kalkık" der bizimki bununla iddaya girer "ben hepsine teklif ederim en az ikisini hemen ayarlarım" der....
Kızların hepsini kendi facesine ekler 5 kızdan 4 ü kabul eder bu kızlardan 2 si çıkma teklifine hemen atlar biri düşünebilirim der bu da kabul ettim deek zaten .d
birisi seni tanımıyorum olmaz der..
Bizimki "seni gerçekten çok tanımak isterdim çok hoş kızsın tam bana göresin ama nabalım olmayacakmış" der.. Bizimkiler iddia olayına dönerler bizimki kazanır tabi neyse muhabbet falan derken bu reddeden kız gelir "ya fotolarına baktımda aslında hoş çocukmuşsun bende seni tanımak isterim"der :)

şimdi çıkıyolar uzun zaman oldu kız dünyalar güzeli zümrüt yeşili gözleri var sürekli ayrılıyolar ama kız ayana kadar gelip öpüyo sarılıyo bizimkide barışıyo.....

Tuba hemen teklif edenleri anlamıyorum diyo evet haklı olabilir bi açıdan yoldan gelip geçen bi kıza teklif edilmez ama sen bu kızı her gün görüyosun aynı sınıftasın yani kız senle hep birlikte buda kroca bi teklifin önüne geçiyo kıza git o kolye numaranı yap hemen arkadından o etkileyici sözlerini söyle ve ordan hemen bas git kız o şokla başbaşa kalsın mümkünse bunu okul çıkışında yap yani kıza düşünmesi için bir gün vermiş ol ertesi gün kabul etmesse kıza aynılarını de "öyle üzüldümki seni gerçekten çok tanımak istiyordum ama madem olmayacakmış" ve çem git sırana o kız iki güne sana gelecektir :oke:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
phasan

phasan

Üye
arani iyi tut

kpln04

kpln04

Üye
sizde de ne sınıf varmış be sanki tatil yeri

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
benim arkadaşla bunun bi arkadaşı pcde takılırken laf açılır diğeri bizimkine "bu 5 kızın şeyleri çok kalkık" der bizimki bununla iddaya girer "ben hepsine teklif ederim en az ikisini hemen ayarlarım" der....Kızların hepsini kendi facesine ekler 5 kızdan 4 ü kabul eder bu kızlardan 2 si çıkma teklifine hemen atlar biri düşünebilirim der bu da kabul ettim deek zaten .d birisi seni tanımıyorum olmaz der..Bizimki "seni gerçekten çok tanımak isterdim çok hoş kızsın tam bana göresin ama nabalım olmayacakmış" der.. Bizimkiler iddia olayına dönerler bizimki kazanır tabi neyse muhabbet falan derken bu reddeden kız gelir "ya fotolarına baktımda aslında hoş çocukmuşsun bende seni tanımak isterim"der :)şimdi çıkıyolar uzun zaman oldu kız dünyalar güzeli zümrüt yeşili gözleri var sürekli ayrılıyolar ama kız ayana kadar gelip öpüyo sarılıyo bizimkide barışıyo.....Tuba hemen teklif edenleri anlamıyorum diyo evet haklı olabilir bi açıdan yoldan gelip geçen bi kıza teklif edilmez ama sen bu kızı her gün görüyosun aynı sınıftasın yani kız senle hep birlikte buda kroca bi teklifin önüne geçiyo kıza git o kolye numaranı yap hemen arkadından o etkileyici sözlerini söyle ve ordan hemen bas git kız o şokla başbaşa kalsın mümkünse bunu okul çıkışında yap yani kıza düşünmesi için bir gün vermiş ol ertesi gün kabul etmesse kıza aynılarını de "öyle üzüldümki seni gerçekten çok tanımak istiyordum ama madem olmayacakmış" ve çem git sırana o kız iki güne sana gelecektir :oke:
sağol senin bu cümlerinle yola çıkıyorum ilk iş kolye numarasına bugün tezi yok hazırlanıyorum ve cesaretimi toplayıp yapacağım :oke:

----------Eklendi @ 20:31:24 ---------- Yazıldı @ 20:29:04 ----------

sizde de ne sınıf varmış be sanki tatil yeri
bizim geçen sene sınıfta bi arkadaş var di sınıfta güneş gözlüğüyle gezerdi. Derse çıkarmazdi hoca öne dönünce çıkarır arkasına dönünce takardı şimdi bu yeğen sınıfta kaldı neydi o günler.......

die4you.

Üye
Sihirbazlığa ne gerek var.
Hamur aç gözleme yap,hiç değilse bütün sınıf doyarsınız.

Neyse bu gazla sen uzayada çıkarsın.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
son durumu bekliyorum

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
sağol senin bu cümlerinle yola çıkıyorum ilk iş kolye numarasına bugün tezi yok hazırlanıyorum ve cesaretimi toplayıp yapacağım :oke: ----------Eklendi @ 20:31:24 ---------- Yazıldı @ 20:29:04 ---------- bizim geçen sene sınıfta bi arkadaş var di sınıfta güneş gözlüğüyle gezerdi. Derse çıkarmazdi hoca öne dönünce çıkarır arkasına dönünce takardı şimdi bu yeğen sınıfta kaldı neydi o günler.......
istedigini yap sen cok onceden kafana koymusun su sihirbazlik isini umarim kiz sana gelir

kpln04

kpln04

Üye
Bırak kız seni ayarlasın

• Beğen
Tepkiler: Mau5Trap ve die4you.

die4you.

Üye

Üst Alt