sınıfına ufak bi ziyaret yapabilirsin örnek sınıf defterine bakma gibi gider kızı kesersın. Eskiden böYLE yaptıydim bu kesin ciddi haainsallah olur bu is ulan keske bende benimkine acilabilsem de kiz baska sinifta nasil taniscam bilemedim![]()
iyi fikirmis haasınıfına ufak bi ziyaret yapabilirsin örnek sınıf defterine bakma gibi gider kızı kesersın. Eskiden böYLE yaptıydim bu kesin ciddi haa
dur ben bunu bi deniyim sagol oneri icin
bir de ben onun 2 yakin arkadasini taniyom aram iyi onlarla belki onlarin araciligiyla tanisirimyakın arkadaşlar da önemli mesela yakın arkadaşları ile gördügünde ör. Bu güzel hanımefendi ile beni tanıştırmayacak misiniz de Yada kızın sırasında bir şeY ARıyor gibi yap ne arıyorsun derse sizinle tanışmak için bir bahane arıyordum dersiniyi fikirmis haadur ben bunu bi deniyim sagol oneri icin
bir de ben onun 2 yakin arkadasini taniyom aram iyi onlarla belki onlarin araciligiyla tanisirim
vaay iyiymis ya simdiden heyecanlandimyakın arkadaşlar da önemli mesela yakın arkadaşları ile gördügünde ör. Bu güzel hanımefendi ile beni tanıştırmayacak misiniz de Yada kızın sırasında bir şeY ARıyor gibi yap ne arıyorsun derse sizinle tanışmak için bir bahane arıyordum dersin
yarin tanisirsam cok super olcak sonrasi kolay zaten hele birde numarasini alirsam... 

bu numarayı kesin yapacağım zaten 2.planda duruyorsen kimseyi dinleme her zmaan kendi kararın en doğrusudur içindeki sesi dinle ve biliyorumki içindeki ses hemen olmasını istiyor ve yolunu zaten bulmuşsun o kolye numarasını yap o kız senin sevgilin...kesinlikle bekleme!!o kolye olayı esnasında kız bi şaşıracaktır sonra sana teşekkür edecektir kesinlikle bundan çok hoşlanacak emin olabilirsin.. bi sonraki gün açıl kıza----------Eklendi @ 20:43:27 ---------- Yazıldı @ 20:42:33 ----------beklersen, kaybedersin...
Amanin bu çok romantik oldu wallaa ! ...bunu kesin yapacağım----------Eklendi @ 18:25:08 ---------- Yazıldı @ 18:22:55 ---------- şöYLE bir şey Yapacağım nasıl olur öncelikle bir adını Yazan kolye alacağım sonra avucuma koyacağim sonra elime bir ufak ip alıp bunu yakar misin diyecegim ve ip alev olurken kolyeyi çıkaracağım![]()
onun içinde bi sihirbazlık yap![]()
![]()

kızlar bakıyomuş gibi yapar bakmazinanma sen
![]()

beyza nur[color="ındigo"][sıze="3"]kızın adı ne ???[/sıze][/color]
Bugün kolyeyi alırım Yarına hazırlığımı yaparım süper bi şov yapacağımaranı ıyı tut pat dıye acılma zaman gecır gez dolasbellı et hıslernı de tabı bu aradazaten azcok anlarsn kızın tavırlarını da sana karsısonra eger olumlu bseyler varsahüseyının dedıgı gbı onun ıcınde bır sıhırbazlık yap teklıf etunutamayacagı bır sihir olsunbır ömür etkısınde kalsın![]()
romantik bi numara olur dimi?Amanin bu çok romantik oldu wallaa ! ...