Belle'ye çıkan Tintin ve işlemci hızı

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ama bizim cihazlar cidden yetersiz kalıyor.Ben demiştim zorlanarak da olsa açar diye ama biz bi' türlü açamadık.:ah

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yaaa bize Tintin gibi oyun gelmez artık kasmayın Tintin'i bitirdim on numara oyun ama o tarz oyunların devamı gelmez. The Dark Knight Rises'ın Java versiyonu gelecek ama bir de Ios ve Android versiyonunu görmeniz lazım.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
ben eski nesillere uygun olanı paylaşmıştım ama çalışmaz bu diye kilitlemişlerdi konuyu:hmmm

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

ahmetdemircim

Üye
bence bu oyun aslında birinci nesillerdede çalışır fakat tamamen ticari kaygılarlar 1. nesillerde çalıştırılmadı. sadece 2. nesillerin satışını teşvik etmek için. oyun birinci nesil cihazlar için içerden kilitli bence. yoksa çalışmaması için hiç bir neden yok. bi defa işlemci hızı oyunlar için ikinci planda.

asadas74

asadas74

Üye
tintin i ben c6-01 e kurdum. oynadım. kuruluyor internete arayın. yaması var

slant1111

slant1111

Üye
800 yapilir ama oyunu calistirir mi bilmem

• Beğen
Tepkiler: doquqan5
hakan_710

hakan_710

Üye
BEYLER HİÇ KENDİNİZİ KASMAYIN TİNTİN OYUNU N8 ve Benzer işletim sistemli diğer Telefonlar için uyumlu başka bi sürüm çıkaracak BEKLECEZ.

ne dediğini tam olarak anlamasam da bu arkadaş bir hafta önce oyunlar bölümünde tintin konusunda n8 de çalıştırdım diyordu. Ben de yalan bari söyleme deyince attığı özel mesajda cahil olduğumu ve kendisinin n8 hakkında herşeyi bildiğini yakında oyunu yapacağını söyledi. şimdi noldu da bekleyeceğiz falan diyo anlam veremedim ?? Kimin cahil olduğu sanırım belli.. Bir de utanmadan milleti umutlandırıyo. Söyleyecek başka birşeye gerek yok sanırım

• Beğen
rsm39

rsm39

Üye
çalıştıran ne yapmış.n8i turbolatmış mı?ne yaptıysa bizede yazsın.hayalgücüyle bişey olmuyor saygılar :)

• Beğen
doquqan5

doquqan5

Üye
Bunu kaç kez konuştuuz

MksDevoO

MksDevoO

Üye
Güzel oyun ve biz faydalanamıyoruz ne yazdık...

capadent

Üye
haha..ben demistim orjinal gelincede acmaz diye ama millet hep bi umutla bize < suan sizinti kullaniyoruz ondan,orjinali gelsin acilir dediler..> alin iste guzel bi kazik nokia dan bize..guzel oyunlar beklemeyin beyler,kiytirik oyunlar cikar yada hic cikmaz.. her cikan oyunada yazarlar artik 1 ghz li teller icin.. bizde aval aval bakariz..amiral tel suan yerlerde surunuyor 1.5 sene icerisinde..
telefon = oyun makinesi midir sizin mantığınızda ?o kadar oyun meraklısıysanız alın kendize bir psp oyuna doyun.
----------Eklendi @ 01:43:57 ---------- Yazıldı @ 01:42:15 ----------

ilginc deil.artik boyle dostum. 1 ghzli tellere cikacak oyunlar.bizde bakcaz uzaktan..
telefon = oyun makinesi midir sizin mantığınızda ?o kadar oyun meraklısıysanız alın kendize bir psp oyuna doyun.

Tuba

Tuba

Üye
Konudan gereksiz mesajlar silinmişdir ve sonucu olmadığı için konu kapatılmıştır...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108

Üst Alt