Belle'ye çıkan Tintin ve işlemci hızı

Sponsorlu Bağlantılar

relling

relling

Üye
    Konu Sahibi
Belle'ye çıkan Tintin ve işlemci hızı
Belleye tintinin maceraları adlı 1 gblik bir oyun çıkarmıştı.bu oyunu c6-01 ve c7de oynayabilir miyiz? Ve işlemci hızı 800 mhzye çıkacak deniyordu peki işlecmci hızında bi değişiklik oldumu?

V/RS

V/RS

Üye
ben baktım işlemci hızına hala 680 mhz ne yazıkki oyunuda açmıyor zaten hala

legend5858

legend5858

Üye
Sadece Nokia 603 700 701 de açılıyor bu oyun hiç uğraşmayın.

SilentOne

SilentOne

Üye
işletim sisteminden diye düşündük ama belle geldi hala kuramuyoz hata veriyor çok ilginç

n000k

n000k

Üye
haha..ben demistim orjinal gelincede acmaz diye ama millet hep bi umutla bize < suan sizinti kullaniyoruz ondan,orjinali gelsin acilir dediler..> alin iste guzel bi kazik nokia dan bize..guzel oyunlar beklemeyin beyler,kiytirik oyunlar cikar yada hic cikmaz.. her cikan oyunada yazarlar artik 1 ghz li teller icin.. bizde aval aval bakariz..amiral tel suan yerlerde surunuyor 1.5 sene icerisinde..

----------Eklendi @ 01:43:57 ---------- Yazıldı @ 01:42:15 ----------

işletim sisteminden diye düşündük ama belle geldi hala kuramuyoz hata veriyor çok ilginç

ilginc deil.artik boyle dostum. 1 ghzli tellere cikacak oyunlar.bizde bakcaz uzaktan..

• Beğen
Tepkiler: paşa06.40, iatis ve AмσηR@
SilentOne

SilentOne

Üye
ozmn soyle bir şey var 701 700 ve 603 deki bellelerde farklı bir kodlama tarzı var ki ondan bizdeki belle gormuyor yoksa sürüm aynı

WebStyle

WebStyle

Üye
Oyun işlemci hızından dolayı Nokia 603 700 ve 701 cihazlar için portlanmış. N8,C7,C6-01,E7 gibi cihazlar da ne yazık ki çalışmıyor..

relling

relling

Üye
    Konu Sahibi
off nokiia off ne olacak bu oyun sıkıntısı.

legend5858

legend5858

Üye
ozmn soyle bir şey var 701 700 ve 603 deki bellelerde farklı bir kodlama tarzı var ki ondan bizdeki belle gormuyor yoksa sürüm aynı

Belle ile alakalı bir durum değil.Telefon hızı 1ghz olan telefonlarda çalışıyor.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
o zaman 1ghzlik cihazlar almak lazım.hadi satalım

saynesim

saynesim

Üye
arkadaşlar nokiaya laf söylemeyelim bir oyunu sıkıntı yapıyorsanız gidin bir tane 701 alın kafanız rahatlasın

Castiel91

Üye
varya 1 senedir forumdayım bıktım şu nokianın bütün işimi ters götürmesinden.. kusura bakmayın da bırakın allah aşkına.. symbian almam bidaha.. wp7 4ever

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
olay işlemciden ziyade gpu ile ilgili bence
bizim gpu lar 32mb 2. nesillerin 128 mb ve oyunu yazanlar muhtemelen ilk girişte gpu yu zorluyorlar o yüzden çalıştıramıyoruz bir nevi kilit koymuşlar gpu ile

cukuleaks

Üye
yabancı sitw buldum geçenlerde. Anna belle fixed yazıordu. Yorumlardada kesinlikle c6-01de çalışıyor yazıyordu. İngilizce olarak yani. Merak etmeyin ben yakında bulacam. Linki paylaşırım yakında. Yalnız oyun tek yükleme şekliyle olmuyor. Cache dosyası var bide. Bende pek bilmiorm ama sitede açıklaması yazıordu...

n000k

n000k

Üye
arkadaşlar nokiaya laf söylemeyelim bir oyunu sıkıntı yapıyorsanız gidin bir tane 701 alın kafanız rahatlasın
niye gidip 701 alayım hee? ben daha telimi yeni aldım.. hani nerde destek madem.. bu tel çıklaı 1.5 sene oldu.. hemen pörtledi yani..

• Beğen
Tepkiler: iatis ve mmb7982
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar merak etmeyin bir aya kalmaz belleye güncellemeler gelmeye baslar çünkü yükledikleerimizin sızıntı belleden farkı yok ve hala symbian bellle gözüküyo gelen ilk güncellemede nokşa belle olur

sonerrap

sonerrap

Üye
ben carlayı bekliyom :ehe

Quaresma53

Quaresma53

Üye
yazılımla işlemci hızının yükseldiği nerde görülmüş hey Allahm ya

Üst Alt