Belle'ye çıkan Tintin ve işlemci hızı

Sponsorlu Bağlantılar

llovell

llovell

Üye
şimdidi carla hayllerını kurmayın sakın forumada konu acmayın belle yenı geldı carla kac sene surer bılmem Carla gelşsede fark etmez artık ıyı satmısım ya tewlı 700 tl vermıstım telı ıyı yapmısım sımdı n8 lerın fıyatı ıyıce duscek sıze onerım HTC SENSE XE veya XL dual cekırdek 1.5 ghz cpu ucuo tel varya

• Beğen
Tepkiler: n000k

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
şimdidi carla hayllerını kurmayın sakın forumada konu acmayın belle yenı geldı carla kac sene surer bılmem Carla gelşsede fark etmez artık ıyı satmısım ya tewlı 700 tl vermıstım telı ıyı yapmısım sımdı n8 lerın fıyatı ıyıce duscek sıze onerım HTC SENSE XE veya XL dual cekırdek 1.5 ghz cpu ucuo tel varya

Koyu symbiancılar hepsi androide geçmiş bu nedir :D ?

selllman82

selllman82

Üye
yok böle bişey ya

n000k

n000k

Üye
nerden kaça aldın kardeş Xe yi?? bi bilgi versene bana özelden yaz :).. hayırlı olsun bu arada yeni telin.. benimde alacağım tel bu olcak zaten..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yazılımla işlemci hızının yükseldiği nerde görülmüş hey Allahm ya

nokiada görülmüş işte arkadasım bizim tellerde 800mhz işlemci var ama sistem ihtiyaç duymadıgı için pilden tasarruf amacıyla 680mhzye düşürülmüş olarak piyasaya sürülüyo isteyen overclock yaparak yükseltebilir

OG_Ömer

OG_Ömer

Üye
Nokia aldığım güne varya almaz olaydım :vur:off::angry::ağlarım:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Merak etmeyin.Sorun bir oyunsa gidip 701 alabilirsiniz.Çok basit;)

aleranol

aleranol

Üye
haha..ben demistim orjinal gelincede acmaz diye ama millet hep bi umutla bize < suan sizinti kullaniyoruz ondan,orjinali gelsin acilir dediler..> alin iste guzel bi kazik nokia dan bize..guzel oyunlar beklemeyin beyler,kiytirik oyunlar cikar yada hic cikmaz.. her cikan oyunada yazarlar artik 1 ghz li teller icin.. bizde aval aval bakariz..amiral tel suan yerlerde surunuyor 1.5 sene icerisinde..

----------Eklendi @ 01:43:57 ---------- Yazıldı @ 01:42:15 ----------

ilginc deil.artik boyle dostum. 1 ghzli tellere cikacak oyunlar.bizde bakcaz uzaktan..
bence oyun işlemci hızını konrtol ediyor yada telefon modelini yoksa bu işletim ile değişebilecek bişi olurdu. Kodlamanın farklı olması sencede tuhaf olmazmı? Çünkü adamlar sonuçta aynı şey ile o işletime yönelik yazıyorlar telefona bağlı yazılım farkı olacağını sanmam. ha 1-2 değişik şeyler olabilir mesela xenon flaş ile çift led gibi donanım için ama kodlama çok tuhaf doğrusu

----------Eklendi @ 17:47:33 ---------- Yazıldı @ 17:41:30 ----------

[QUOTE="ForeverAlone";4329161]

Koyu symbiancılar hepsi androide geçmiş bu nedir :D ?
[/QUOTE]
Bence kötü bişey :D :d::aha::zuhaha: Şaka gibisin yemin ediyorum. Senin çıkarın ne bu symbian ı kötülemekten? Para mı verdiler zorluyolar mı? Söyle zorluyorlarsa polise felan haber verelim bu ne ya? Sen git güçlü işlemciye ve süper ram lere sahip falan filan cihazınla mutlu mutlu otur tamammı? Hadi şimdi:sahan:

sasad

Üye
telefonlar için niye böyle oyunlar yaparlar anlamıyom bence bu tür büyük oyunlar telefonlar için çok gereksiz ... bu tür oyun oynayacak kişi zaten pc de 10 kat daha iyi görselli ve gelişmiş olarak oynar.. telde oynanacak oyunlar temple run veya fruit ninja gibi basit ama eğlenceli oyunlar olmalı..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Cihazıda güçlü olsa bari . 3gs tede 680 mhz . :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: aleranol
aleranol

aleranol

Üye
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
sütten o boşverin konuş konuşur gider :)

aleranol

aleranol

Üye
:D haklısın ama (afedersin) sümük gibiler.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Hiç gerek yok oyuna.

LimePie

LimePie

Üye
oo bune ya bilsem ace alırdım ulan nokia yaktın beni

omeren313

omeren313

Üye
bnm n8 de çalıştı :S