n000k
Üye
buda sallayanlardan işte.. salla yavrum salla, bizde yedik.. dünyada teksin heralde n8de çalıştırabilenbnm n8 de çalıştı :S

buda sallayanlardan işte.. salla yavrum salla, bizde yedik.. dünyada teksin heralde n8de çalıştırabilenbnm n8 de çalıştı :S

oyun için belli bir işlemci potansiyeli gerektirdiği için açmıyor büyük ihtimallemisal androidde de öyle chainfire 3d sadece 1ghz ve üstü telefonlar için(chainfire 3d oyun değil bir emülatör oyunları varın siz düşünün)
oo bune ya bilsem ace alırdım ulan nokia yaktın beni
buyurhaha..ben demistim orjinal gelincede acmaz diye ama millet hep bi umutla bize < suan sizinti kullaniyoruz ondan,orjinali gelsin acilir dediler..> alin iste guzel bi kazik nokia dan bize..guzel oyunlar beklemeyin beyler,kiytirik oyunlar cikar yada hic cikmaz.. her cikan oyunada yazarlar artik 1 ghz li teller icin.. bizde aval aval bakariz..amiral tel suan yerlerde surunuyor 1.5 sene icerisinde..
----------Eklendi @ 01:43:57 ---------- Yazıldı @ 01:42:15 ----------
ilginc deil.artik boyle dostum. 1 ghzli tellere cikacak oyunlar.bizde bakcaz uzaktan..
ne buyurayım? açılmıyo linkin.. orjinalinden indirgenip kırpılan oyunu kalkıp bana suncaklarsa hiç sunmasınlar daha iyi..o oyun bize çıksa dahi görsel olarak vasat olucak.. bu kadar basit..buyur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Heryerde manyak havan olur
bide arkaya şu i7 felan etiketi gibi bi iki etiket at.
Hatta wp7 ile symbian ı ayrı ayrı kullananbilecek teli açarken sorcak felan böyle wp7 mi symbian mı diye 
Merak etmeyin.Sorun bir oyunsa gidip 701 alabilirsiniz.Çok basit![]()
oyun için belli bir işlemci potansiyeli gerektirdiği için açmıyor büyük ihtimallemisal androidde de öyle chainfire 3d sadece 1ghz ve üstü telefonlar için(chainfire 3d oyun değil bir emülatör oyunları varın siz düşünün)
Chainfire emulatör sayılmaz aslında sadece uyumsuz donanımı o oyuna uyarlıyor.

para bo....l galba dostum
----------Eklendi @ 22:30:44 ---------- Yazıldı @ 22:25:35 ----------
ya milletin derdi şu ezik tintini oynamak değil ki.. Bundan sonra çıkacak oyunlar da ya bu zırvalık gibi 1ghz işlemci isterse? Amiral gemisi demir atmış olur bu durumda..
Geçen bu oyun için baya bir araştırma yaptım bi yerde videolu anlatımını görmüştüm Maxicepte diye hatırlıyorum ama burada değilmiş herhalde. Adam N8 de oyunun giriş videosunu değiştiriyor programla ve oyunu açıyor. Eğer kasayı başka bir telle değiştirmemişsse %100 N8 di telefon.
Zaten bazı n8'lerde çalışıyormuş oyun ama çok küçük bir kısım.