belleciler en yüksek boş raminiz kaç mb?

Sponsorlu Bağlantılar

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
teşekkürler:)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Düşük olunca dahamı seri oluyo o zaman pclere 1 gb ram yetiyor mu 4 ü boşunamı takdırdık gerçi takınca yavaş açılıyor pc fakat açıldktan sonra durduran helal olsun...

TheMadness

TheMadness

Üye
Düşük olunca dahamı seri oluyo o zaman pclere 1 gb ram yetiyor mu 4 ü boşunamı takdırdık gerçi takınca yavaş açılıyor pc fakat açıldktan sonra durduran helal olsun...

Hayır arkaplanda çalışan uygulamalar daha çabuk açılıyor diyorum..

n000k

n000k

Üye

Hayır arkaplanda çalışan uygulamalar daha çabuk açılıyor diyorum..
iyide teli ilk açtığında tel kasım kasım kasılcak madem arka planda uygulamaları açmaya çalışırken.. evet ram çok yüksek olması lazım ozaman arka planda birçok programın açılması için.. benim fikrim bu. yanlışsam düzeltin anlamam ama benim düşüncem bu

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yeni konu açmadım ama haritalara ses dosyaları güncellemesi gelmiş.nokia suite den güncelleyebilirsiniz

hakan_710

hakan_710

Üye
yeni konu açmadım ama haritalara ses dosyaları güncellemesi gelmiş.nokia suite den güncelleyebilirsiniz
güncelleme geldi demişsiniz ben bulamadım nerden yaptınız siz acaba ve dosya boyutu nedir?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
telefonu nokia suite e bağlayın harita sekmesine tıklayın.karşınıza gelecek

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
bende gormedim ee ses nasıl olmuş peki :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Bugün deneyecem bakalım nasıl Olmus :)

apof1s

Üye
ya c6-01 c7 n8 ramlar islmclr fln aynı degl mı bnm c6-01 anna da en fzla 115 boş oldu operaya girince 70 e dusuyo annaylamı alakalı acaba?

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
allah allah bnde en düşük ram 120 en yüksek gorduğum 156 mb di sen en iyisi bi telefonuna format at

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
bugün 135 mb ı gördüm bir ara :D 2 ve 3. ev ekranlarımı hiç açmamıştım onları açınca başladı 120 lere düşmeye :)
hoş telefonda 85 tane oyun ve uygulama var :D menüye girmem ram in düşmesi için yeterli :)

pRime.

pRime.

Üye
bugün 135 mb ı gördüm bir ara :D 2 ve 3. ev ekranlarımı hiç açmamıştım onları açınca başladı 120 lere düşmeye :)
hoş telefonda 85 tane oyun ve uygulama var :D menüye girmem ram in düşmesi için yeterli :)

Anna mı?

Lenneth

Üye
Benim 3-4 gundur acik N8 de 125 mb bos ram var. Keske bu rami doldurabilecegim GTA 3 Symbianada ciksaydi :)

cardanadam

cardanadam

Üye
anna kullanıyorum 149.3 ü gördüm

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
c6-01 ' annada 140 mb gördüm :)

Üst Alt