belleciler en yüksek boş raminiz kaç mb?

Sponsorlu Bağlantılar

MertcaN9

MertcaN9

Üye
nasıl öğreniliyor ?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
teşekkür ederim :)

TheMadness

TheMadness

Üye
145 yapmıştım eski sürümde ama screenshot alamamıştım. Hedefim 150 ;)

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
145 yapmıştım eski sürümde ama screenshot alamamıştım. Hedefim 150 ;)
bende onu yazdım işte buraya :) yeni cfw de ayarlarsın artık bunu :) ayrıca nolur madness dağınık menü yap kardeşim ;) bekliyorum yeni sürümünü

MertcaN9

MertcaN9

Üye
madness yeni çıkardığın sürümler kolayca telefona yüklenebiliyormu ? bir de hackli mi ?

n000k

n000k

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MertcaN9
Esendağlı

Esendağlı

Üye
bende onu yazdım işte buraya :) yeni cfw de ayarlarsın artık bunu :) ayrıca nolur madness dağınık menü yap kardeşim ;) bekliyorum yeni sürümünü

Evet dağınık menü olsun artık

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Şuan da bu

n000k

n000k

Üye
sabit konularda bitane C7 belle paylaştı madness :) neden oraya bakmıyorsun .. belki yükleyip bellenin keyfini çıkarırsın.. sanırım hatta birileride hackli udasını da paylaşmışlardı.. ayrıca orda verilen C7 için belle orjinal belle :) bi bak derim.. eğer göze alıcaksan yüklemeye :) < ALONE > yapma C7 ni ;)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
bende kurtuluş abinin bana yüklediği belleyi kullanıyorum hackli sorun yok ama madnessin yaptıklarını çok övüyorlar öncelikle emeğin için teşekkürler madness Allah kolaylık versin ve de sabır versin :D Forever Alone C7 işin şakası tabi böyle bir forum varken yanlız olmak mümkün mü :D :D tüm maxicep ailesine teşekkürler :D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Arkadaslar ram yuksek oldukca saniyorsunuzki performans cogalicakmi
Bilmiyorumda ondan soruyorum

MertcaN9

MertcaN9

Üye
kurtuluş abi o ifadeler ne öyle ya :d:

n000k

n000k

Üye
benim bildiğim açılışta ram yüksek olması ne kadar az uygulama arkada çalışmaya başlarsa o kadar iyidir.. nefret ettiğim şey teli kapayıp açınca bi ekran kendine gelsin diye beklemek aynısı pcde de oluyor :(

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
benim bildiğim açılışta ram yüksek olması ne kadar az uygulama arkada çalışmaya başlarsa o kadar iyidir.. nefret ettiğim şey teli kapayıp açınca bi ekran kendine gelsin diye beklemek aynısı pcde de oluyor :(

aynısı C7 içinde geçerli beyefendilerin önce bir kendisine gelemseini bekliyoruz |-)

Üst Alt