belleciler en yüksek boş raminiz kaç mb?

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
belleciler en yüksek boş raminiz kaç mb?
beyler yakın zamanda belle tüm telefonlara geliceğinden dolayı en yüksek ram iniz kaç merak ettim

----------Eklendi @ 12:19:29 ---------- Yazıldı @ 12:18:24 ----------

bilidğiniz üzere yakın zamnda tüm telefonlara belle geliceğinden dolayı merak ettim en yüksek boş ramınızı :D

metyuu

metyuu

Üye
benin teli kapatıpca açınca ilk 138.00 ile başlıyor sonra kullanDıkca 130.00 - 129.00 e düşüyor. yinede kasma yapmıyor telefon

OzGuRKnowN

Üye
140ı gördüm 2 gün kapatmadığımda oldu bellenin en doğal ram miktarı 120 - 122 arası Fazlasını beklemeyin olmuyo zaten :D

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
c6-01 de benim Anna da ram 153 mb oluyor teli açıp kapatınca.

Fazla oyun oynarsam nette dolanırsam en fazla 138 e kadar düşüyor.

İnşallah bellede çok düşmez

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
bnde ondan korkuyomda 120-130 civarı iyimiş :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende de 150 civarı başlıyor 1-2 gün sonra 110larda geziyor..bellede 120-130 ise aralık şahane :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
aynen şahane yani

metyuu

metyuu

Üye

ilk açılışta tabi bazı programları ve widgetleri kapatıp rami artırabilirim

bu da bir haftalık kullanım rami

slant1111

slant1111

Üye
Bende bi problem mi var.temizledgmde 123 mb bos oluyor 70 e kadar düşüyor anna da

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
aras248

aras248

Üye
belle 115 -130 arası

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Bende bi problem mi var.temizledgmde 123 mb bos oluyor 70 e kadar düşüyor anna da

Ben ram testi yaptım hepsiburada , gittigidiyor tarzı yüklü sitelerden 12 tane sekme açtım tarayıcıda(Opera mini) en fazla 115 oldu.

Sende kesin problem var.

ucantcme

ucantcme

Üye
benim opera mobil açıkken 100mb den yukarı çıkmıyo napsak

polluxea♪

polluxea♪

Üye
135 benim en yüksek

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
bellede ram durumları süpermiş ya

Esendağlı

Esendağlı

Üye
117,5 mb

mesut1979

Üye
slm,sun benim c7 de telefon sabagran beri acik 136 mb var acilista ise 147 oluyor

n000k

n000k

Üye
şuan kullandığımız belleler cfw zaten arkadaşlar bunları sunan arkadaşlarda rami yüksek tutmaya çalışıyorlar.. en son madness sunacağı cfw yi 150 MB açılış yapıcaktı ama bakalım :) bekliyoruz .. o yüzden orjinal bellenin ram kaç olur bilemicem :) umarım 135 in altına düşmez ya :hmmm benimkide şuan açılışta 132 sonra 127 ye bazen 121 e kadar düşüyor..

lolaman

lolaman

Üye
Vay be :D ne ramler var bizimki 50 yi geçmiyo :D Hoca dememiş boşuna parayı veren düdüğü çalar :D

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Vay be :D ne ramler var bizimki 50 yi geçmiyo :D Hoca dememiş boşuna parayı veren düdüğü çalar :D

5800 kullanırken 55 i geçmiyordu v5 li teller öyle dostum.
c5-03 yeni çıktı galiba çok olmamıştır sende alalı.Bence hata yapmışsın ucuz bir telefonda değil hani.

Üst Alt