belleciler en yüksek boş raminiz kaç mb?

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

c6-01 anna 25.007 ile ram miktarı bu şekilde..kullandığım taskman programlarına göre değişiyor bu handy taskman..ortalama 108-113 mb arası oluyor..yanında ok işareti olanlar arka planda çalışanlar..diğerleri geçmiş programlar. şubattan itibaren 130-140ları görecen inşallah belle ile :)

serecans

serecans

Üye
benim telde 293mb olarak gözüküyor

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
150 açılış. 130 ~ 140 arası çalışırken.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
130 140 belle için dimi

spartuas

spartuas

Üye
Benim 170 açılış. 180-200 arası normal bir iniyor bir yükseliyor. :aha:

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
vay be 5800'ımda 170 ram olması için 80-90 tl verirdim :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

mesut1979

Üye

c6-01 anna 25.007 ile ram miktarı bu şekilde..kullandığım taskman programlarına göre değişiyor bu handy taskman..ortalama 108-113 mb arası oluyor..yanında ok işareti olanlar arka planda çalışanlar..diğerleri geçmiş programlar. şubattan itibaren 130-140ları görecen inşallah belle ile :)

slm,senin arkaplanda ne acik ki 108-113 mb diyorsun ben telefonu aldigimdan beri o mb ye düsmedi suan bile bellede genelde 125-140 arasi.

rapman

rapman

Üye
telefonu kapayıp açınca 28.00 mb . benim telefon N95 ama gene de yazayım dedim :ehe

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
3 ekran da açık widget dolu ondan olabilir belki.ama problem etmiyorum kasma yok çünkù :)

joe_cenk

joe_cenk

Üye
bende 300 mb oynrsam en düşük 289a düşüyor daha da düşmüyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
512 mb ram için iyi bence.bizde de açılışta 150 ile başlıyor 110 lara düşüyor anna da.belle ile 130-140 arası olacak diyorlar bakalım.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
52 :D 5800'dan bahsediyorum :kop:

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
701 için 300mb çok fazla bn en az 350 flen en yüksek 430 flen olur tahmin ediyoedum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​300 olsun 250 olsun ne fark eder canavar gibi cihaz bize 110 yeterken 701 e 300 mü yetmeyecek :)

Elmir584

Üye
arkadaslar benim tel nokia 500 ama ram 60 mb i gecmiyor. Yardim etseniz sevinirim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
elmir azeri misin kardeş? merak ettim.

soruna gelince arka planda çalışan programları kapa birde yüklediğin uygulamalardan bir yada birkaçı sen kapasan da arka planda çalışıyor olabilir..bunlar da fazla fazla ram harcar.öncelikle handy taskman programını yükle o programdan arka planda çalışan uygulamaları görürsün boş ram miktarını da gösterir.ona göre önlemini alırsın.gene sorunun çözülmezse söyle mutlaka.

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
nokia 500 de gpu yok adam akıllı ram yok yani ama nasıl belle yi çalıştıracak bilmiyom

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​iman gücüyle :P

pRime.

pRime.

Üye
nokia 500 de gpu yok adam akıllı ram yok yani ama nasıl belle yi çalıştıracak bilmiyom

Belle eski sürüm symbianlardan daha hafif bir sistem. Rahatça çalıştırır ama akıcı olmaz.

Üst Alt