Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

genc_ekselans

Üye
arkadaşlar benim nokia n8e de güncelleme gelmedi, ben nokia destek hattı ile görüştüm, türkiyedeki her telefonun güncellemesinin ayrı ayrı alınan illere göre geleceğini söylediler bende onların yalancısıyım.

cemal344

Üye
bence uzak durun derim boşuna bütün prg larınız çalışmaz hale gelecek sonra uğraşki hackleyesin teli vakit kaybı eksisi artısından fazla.

MaxipmaN

Üye
öncelikle nokia suiteyi güncelleyin öyle bakın flash niye atmıyosunuz öğrenin forumdaki arkadaşlardan beklenir mi bu kadar

komando04

komando04

Üye
flaş atmak için bütün dosyaları indirmek gerekiyor oda baya uzun iş çünkü vodafone sınırsız internet paketi kullanıyorum bununla kaç güne iner ALLAH BILIR EN IYISI BEKLEMEK AMA ANLAMADIĞIM NEDEN BU KADAR GEÇ GELSINKI BIR AY OLDU YA

msy2017

msy2017

Üye
arkadaşlar benim nokia n8e de güncelleme gelmedi, ben nokia destek hattı ile görüştüm, türkiyedeki her telefonun güncellemesinin ayrı ayrı alınan illere göre geleceğini söylediler bende onların yalancısıyım.

onlar bir şey bilmiyor.

class_men39

Üye
belle refresh ten belleye donmeyı bılen anlayan warmı turk tl sıyle 5 kuruş yapmaz refres belle daga guzel bırde kurtuluşun v7 fınal yukle adam kıng wala

- - - Eklendi - - -

belle kullananlara duyrulur yenı cıkan refresh yazılımını kurmasnlar yaramaz tel donar batarya ckr ugraşmaya degmez telefon c7 n8 c6-01 belle refresh yukledm telefonlar resmen takoz oldu belledysen v 7 fınalı yukle resmen telefon ucak gb olur

komando04

komando04

Üye
arkadaşlar sadece tahmin bence bu refresh hatalı diye iptal ettiler geleceklere başka bir refresh yani bizlere gelecek olan güncellemeyı sunacaklar bence öyle olacak

class_men39

Üye
belle refresh ten belleye gerı donmesını bılen warsa acıl lınk atsın donelım yenıden belle hah hah belle nerdesın

komando04

komando04

Üye
yüklemesine yükleyelim kardeşim ama internet çok yavaş o dosyaları indirecek hız yok vodafone sınırsız internet ancak 2güne indirir

class_men39

Üye
Kurtuluş belleye nsl doncez tel c6-01 belle refresh acil yardim et

komando04

komando04

Üye
valla kardeşim kurtuluş40 arkadaşımız modifikasyon bölümünde idi en son bir arkadaşınızın yapmış olduğu cfw ye yorum yapmıştı daha demin bence sende direk ona dön güzel ve stabil olduğunu söylüyorlar bide sen ancak modifikasyon bölümünde yardım bulabilirsin belleden annaya dönmek vardı ama senin aradığın yardımla ilgili birşey görmedim ben kurtuluş beye bir sor istersen pm ile

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
İnş eylülün 25ine kadar çıkar. daha sonra güncelleeyemem :/

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
ios 6 güncellemsi bile geldi ama bu refhres n8lere gelmedi ..! :off:

rsm39

rsm39

Üye
ben sıkıldım bu refreshten gelmeyecek anlaşılan çağrı merkezi yakında gelicek dedi 1 hafta oldu :)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
inş 5 gün içinde gelir.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar flash atma imkanınız yok mu? Niye bu kadar stres yapıyorsunuz flashlayın gitsin. :hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
[ENGİN];5278777' Alıntı:

vardır elbet ama doğal yollardan gelsin istiyor arkadaşlar sanırım :hmmm
O zaman her günleri stresli geçer abi. :(

komando04

komando04

Üye
arkadaşlar bide şöyle birşey var flaş atmak için internet gerekiyor vodafone sınırsız internet ile bunu yapaMAYIZ

Üst Alt