Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
iphonelara ios 6 bile çıktı bize hala refresh güncellemesi gelmedi :ağlarım:

komando04

komando04

Üye
2013te ancak gelir

aquax01

Üye
bu güncelleme nokia suiten neden olmuyor telefonu takıyorum nokia suite yeni güncelleme bulunamadı diyor telefonumdaki belle sürümü ise 111.030.0609 yeni güncelleştirmeyi görmüyor ne yapmam gerek

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bu güncelleme nokia suiten neden olmuyor telefonu takıyorum nokia suite yeni güncelleme bulunamadı diyor telefonumdaki belle sürümü ise 111.030.0609 yeni güncelleştirmeyi görmüyor ne yapmam gerek
n8lere daha gelmedi. N8 dışında bütün 1.nesil symbian 3 telefonlarına geldi :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ah be kardeşlerim neden navifirm den flash atmıyorsunuz..bu kadar beklediğinize değmez suite e gelmesi için..refresh aynı refresh..boşuna sıkıntı yapıyorsunuz

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
rsm39

rsm39

Üye
ben beğenmedim bu refreshi.kasmayan telefon kasmaya başladı.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
şimdi güncellemeleri kontrol ettim giriş ekranı widget güncellemesi yazıyor daha refresh gelmeden bu güncelleme görünüyor bilgisi olan varmı ?

The Hobbit

Üye
belle refresh hatalı olduğundan göndermediler heralde. "Giriş Ekranı Widgetleri" diye günceleme geldi tüm N8 lere.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
belki birkaç gün sonra refresh güncellemesini de yayınlarlar :)

The Hobbit

Üye
refresh gibi bişey zaten. tüm widgetler gelmiş notlar,müzik çalar,saatler,mobil veri izleyici,Tarayıcı da ki beslemeler kısmındakiler widget olmuş falan filan. tarayıcı sürümü artmamış yoksa refresh ile aynı.

Metin Saati türkçe yapamıyor muyuz ne kadar saçma.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bende sadece yer imleri ve rss eklenmiş birde 3g vidgeti eklenmış başka birşey yok :\

Üst Alt