ANIL
Admin
haftaya inş gelir![]()
Hala bekliyor musunuz ya?

haftaya inş gelir![]()

maalesef hala bekliyoruznaviden ayarlamayı bilmiyorum yoksa çoktaan indirip kurmuştum
) en iyisi beklemek
![]()

maalesef hala bekliyoruznaviden ayarlamayı bilmiyorum yoksa çoktaan indirip kurmuştum
) en iyisi beklemek
![]()
111.040.1511 N8- RM-596 - gönlünden geçen bir rengi seç sonra download 
Esendağlının dediği gibi gerçekten Refresh o kadar kötü olmuş ki ben açıkçası güzelim hackli dayalı döşeli kurulu Bellemi bu paspal Refresh için bozduğuma acıdım..Arkadaşlar öyle beklenecek,merak edilecek bişiy değil bence,isteyen navi den orjinaldosyaları indirip kurar,ben 2 kez(1 kez orjinal 1 kez de cfw olarak)yüklemiş ve kullanmış vede memnun kalmayıp belle ye dönmüş biri olarak heyecanlanacak bişiy değil diyorum.
Esendağlının dediği gibi gerçekten Refresh o kadar kötü olmuş ki ben açıkçası güzelim hackli dayalı döşeli kurulu Bellemi bu paspal Refresh için bozduğuma acıdım..
- - - Eklendi - - -
Tarayıcısı ile maxide gezmeyi baştan unutun eğer ben Refresh için maxiyi bırakırım diyorsanız yada maxideykende opera kullanıveririrz diyorsanız pekala ama hatırlatırım; Bu mesajımı okuyorsanız tarayıcıyı kullanırken birincil sebebiniz maxidir..Ve bu zevkininzden tamamen mahrum kalacaksınız refreshte..
ben opera kullanıyorum.ondan da mı giremem :,(
biraz daha sabır edelim en iyisihala gelmedi ya siyah n8ime![]()

çok heyecanlandıracak bir değişim yok bana göre. Sadece şu yerleşik bileşen midir her ne haltsa onu çözemedim ve elimdeki .sis lerin %75 ini yükleyemiyorum. Galiba hala çözüm bulan olmamış
şu tarayıcıyı tek güncelleme olarak verselermiş daha iyi olurmuş bu kadar uğraşmazdı millet en azından.[COLOR=""][SIZE=""]geçen hafta pazartesi salı dediler bir hafta geçti yine pazartesi oldu sözde gelecek refresh yok kardeşim güncelleme önemli olmasa bile bizede gelsin yani son sürümü kullanmak istiyoruz[/SIZE]
aynen ya güncelleme iyi olmasa da yeni sürümü kullanmak istiyoruz[COLOR=""][SIZE=""]geçen hafta pazartesi salı dediler bir hafta geçti yine pazartesi oldu sözde gelecek refresh yok kardeşim güncelleme önemli olmasa bile bizede gelsin yani son sürümü kullanmak istiyoruz[/SIZE][/COLOR]
zaten takıntılıyım bu refresh güncellemesi gelmeden telefonuma hiç bir uygulama yüklemiyorum
ilginç bir takıntı hastalığım var 
[ENGİN];5270035' Alıntı:
soft format attın mı hiç
aynen ya güncelleme iyi olmasa da yeni sürümü kullanmak istiyoruzzaten takıntılıyım bu refresh güncellemesi gelmeden telefonuma hiç bir uygulama yüklemiyorum
ilginç bir takıntı hastalığım var
![]()
[COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""]
valla engin kardeşim hart formatta attım soft formatta attım aynı güncelleme yok bu arada hayırdır sanada color molor yazıları geliyor Bende çözemedim bir türlü her mesajda font color yazıyor[/SIZE]
- - - Eklendi - - -
valla kardeşim Bende aynen senin gibi yapiyorum hart format attım Ovi harita hiçbiri yok refresh gelsin öyle yükleyecegim Bende hiçbirşey yok telefonda zaten yükleyip hediye olarak göndereceğim telefonu gözüm 920ye kaydı bir çıksın borç morc hemen alacağım inşallah kısmet olursa[/SIZE][/COLOR]
[/COLOR]