Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar öyle beklenecek,merak edilecek bişiy değil bence,isteyen navi den orjinaldosyaları indirip kurar,ben 2 kez(1 kez orjinal 1 kez de cfw olarak)yüklemiş ve kullanmış vede memnun kalmayıp belle ye dönmüş biri olarak heyecanlanacak bişiy değil diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
maalesef hala bekliyoruz :D naviden ayarlamayı bilmiyorum yoksa çoktaan indirip kurmuştum :)) en iyisi beklemek :)

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
maalesef hala bekliyoruz :D naviden ayarlamayı bilmiyorum yoksa çoktaan indirip kurmuştum :)) en iyisi beklemek :)

Yardımcı oluruz ya orası sorun değil, dosyalar hazır olduktan sonra 5dk içinde yükleniyor zaten. Karar senin tabi:)

• Beğen
Tepkiler: ultraslan_66
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

naviden ayarlamak mı :hmmm 111.040.1511 N8- RM-596 - gönlünden geçen bir rengi seç sonra download :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Arkadaşlar öyle beklenecek,merak edilecek bişiy değil bence,isteyen navi den orjinaldosyaları indirip kurar,ben 2 kez(1 kez orjinal 1 kez de cfw olarak)yüklemiş ve kullanmış vede memnun kalmayıp belle ye dönmüş biri olarak heyecanlanacak bişiy değil diyorum.
Esendağlının dediği gibi gerçekten Refresh o kadar kötü olmuş ki ben açıkçası güzelim hackli dayalı döşeli kurulu Bellemi bu paspal Refresh için bozduğuma acıdım..

- - - Eklendi - - -

Tarayıcısı ile maxide gezmeyi baştan unutun eğer ben Refresh için maxiyi bırakırım diyorsanız yada maxideykende opera kullanıveririrz diyorsanız pekala ama hatırlatırım; Bu mesajımı okuyorsanız tarayıcıyı kullanırken birincil sebebiniz maxidir..Ve bu zevkininzden tamamen mahrum kalacaksınız refreshte..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye

Esendağlının dediği gibi gerçekten Refresh o kadar kötü olmuş ki ben açıkçası güzelim hackli dayalı döşeli kurulu Bellemi bu paspal Refresh için bozduğuma acıdım..

- - - Eklendi - - -

Tarayıcısı ile maxide gezmeyi baştan unutun eğer ben Refresh için maxiyi bırakırım diyorsanız yada maxideykende opera kullanıveririrz diyorsanız pekala ama hatırlatırım; Bu mesajımı okuyorsanız tarayıcıyı kullanırken birincil sebebiniz maxidir..Ve bu zevkininzden tamamen mahrum kalacaksınız refreshte..

ben opera kullanıyorum.ondan da mı giremem :,(

MaxipmaN

Üye
ama hızlandırılmış mini kullanın

tracyonur

Üye
hala gelmedi ya siyah n8ime :(

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bence tarayıcıda sorun yok yani FP1 e gelen tarayıcı ile aynı..ama bizim ram ve işlemci farkından dolayı tarayıcı ağır işliyor..yani problem cihazlarda.

Buğra60

Buğra60

Üye
yaklaşık 2 aydır tatildeyim ve gezip dolanma falan derken telefonla hiç uğraşmadım. Bugün daha yeni tatilden döndüm ve telefonun epey yavaşladığını anlayıp formatladım ve suiteden yazılımı tekrar kurdum. Meğer haberim olmadan refreshi yüklemişim :) çok heyecanlandıracak bir değişim yok bana göre. Sadece şu yerleşik bileşen midir her ne haltsa onu çözemedim ve elimdeki .sis lerin %75 ini yükleyemiyorum. Galiba hala çözüm bulan olmamış :cnfsd: şu tarayıcıyı tek güncelleme olarak verselermiş daha iyi olurmuş bu kadar uğraşmazdı millet en azından.

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]geçen hafta pazartesi salı dediler bir hafta geçti yine pazartesi oldu sözde gelecek refresh yok kardeşim güncelleme önemli olmasa bile bizede gelsin yani son sürümü kullanmak istiyoruz[/SIZE][/COLOR]

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]geçen hafta pazartesi salı dediler bir hafta geçti yine pazartesi oldu sözde gelecek refresh yok kardeşim güncelleme önemli olmasa bile bizede gelsin yani son sürümü kullanmak istiyoruz[/SIZE]

soft format attın mı hiç
[/COLOR]

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]geçen hafta pazartesi salı dediler bir hafta geçti yine pazartesi oldu sözde gelecek refresh yok kardeşim güncelleme önemli olmasa bile bizede gelsin yani son sürümü kullanmak istiyoruz[/SIZE][/COLOR]
aynen ya güncelleme iyi olmasa da yeni sürümü kullanmak istiyoruz :) zaten takıntılıyım bu refresh güncellemesi gelmeden telefonuma hiç bir uygulama yüklemiyorum :D ilginç bir takıntı hastalığım var :D

komando04

komando04

Üye
[ENGİN];5270035' Alıntı:

soft format attın mı hiç

valla engin kardeşim hart formatta attım soft formatta attım aynı güncelleme yok bu arada hayırdır sanada color molor yazıları geliyor Bende çözemedim bir türlü her mesajda font color yazıyor[/SIZE][/COLOR][/FONT]

- - - Eklendi - - -

aynen ya güncelleme iyi olmasa da yeni sürümü kullanmak istiyoruz :) zaten takıntılıyım bu refresh güncellemesi gelmeden telefonuma hiç bir uygulama yüklemiyorum :D ilginç bir takıntı hastalığım var :D

valla kardeşim Bende aynen senin gibi yapiyorum hart format attım Ovi harita hiçbiri yok refresh gelsin öyle yükleyecegim Bende hiçbirşey yok telefonda zaten yükleyip hediye olarak göndereceğim telefonu gözüm 920ye kaydı bir çıksın borç morc hemen alacağım inşallah kısmet olursa[/SIZE][/COLOR][/FONT]

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""]

valla engin kardeşim hart formatta attım soft formatta attım aynı güncelleme yok bu arada hayırdır sanada color molor yazıları geliyor Bende çözemedim bir türlü her mesajda font color yazıyor[/SIZE]
- - - Eklendi - - -

valla kardeşim Bende aynen senin gibi yapiyorum hart format attım Ovi harita hiçbiri yok refresh gelsin öyle yükleyecegim Bende hiçbirşey yok telefonda zaten yükleyip hediye olarak göndereceğim telefonu gözüm 920ye kaydı bir çıksın borç morc hemen alacağım inşallah kısmet olursa[/SIZE][/COLOR]

senin yorumunu alıntı yapınca oluyor arkadaşım :ehe
[/COLOR]

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""]he anladım Tamam sağol[/SIZE][/COLOR]

- - - Eklendi - - -

yazdığım mesajdan çok color molor size filan çıkıyor millet mesaj okuyamaz bu şekilde bunun çözümünü bulamadım daha[/SIZE][/COLOR]

Üst Alt