Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

olcay1801

Üye
Arkadaşlar bu güncellemeyi siyah n8e telefon üzerinden veya suitten yükleyen varmı? acil cvp yazın lütfen :)

şimdi nokia canlı destek hattına sordum siyah N8 için RM koduna göre güncelleme gelecek dedi, kesin gelecek mi dedim telefonunuz belle refresh güncellemesini alacak dedi biraz daha beklicez anlaşılan

- - - Eklendi - - -

inş. siyah n8lere de gelir bu güncelleme... :ağlarım:

şimdi nokia canlı destek hattına sordum siyah N8 için RM koduna göre güncelleme gelecek dedi, kesin gelecek mi dedim telefonunuz belle refresh güncellemesini alacak dedi biraz daha beklicez anlaşılan

- - - Eklendi - - -

benim siyah n8ime güncelleme görünmüyor maalesef. naviden de yüklemeyi bilmiyorum. beklemekten başka çare yok heralde :( bu güncelleme siyah n8lere telefon ya da suite üzerinden hiç gelmeyecek mi ?

• Beğen
Tepkiler: ultraslan_66

buraq61

Üye
yapak bari

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bu ajanda güncellemesinde ne gibi değişiklikler oluyor bir türlü bulamadım.

fetih_1453

fetih_1453

Üye
5800 için ne zaman güncellenecek.[h=1]Belle Refresh 111.040.1511 [/h]

ts2000

ts2000

Üye
"arkadaşlar oviden yada normal netteki çoğu program yüklenmiyor yükleme çubuğu sonuna kadar doluyor sonra yüklemeye hazırlanıyor
ve yüklenemedi diye hata veriyor sonra "
çözümü varmı bunun?ve ortak kaderi paylaşan?:hmmm
yardım !!!!!!!

ts2000

ts2000

Üye
ewet güncellemeden önce hard format attım tel hackli unsigned farketmiyor hatta bitanesi yüklendi hata vermeden ek veri indiren yani yüklenirken yüklemeye hazırlanıyor diğen hiçbir uygulama yüklenmiyor tele :(

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
ewet güncellemeden önce hard format attım tel hackli unsigned farketmiyor hatta bitanesi yüklendi hata vermeden ek veri indiren yani yüklenirken yüklemeye hazırlanıyor diğen hiçbir uygulama yüklenmiyor tele :(

Hard formattan sonra suite ile mi yazılımı yüklediniz? Flash kesin çözüm olacaktır. Fruit ninja oyununu yüklemeyi deneyin bir de smart installer yükleniyor beraberinde.

ts2000

ts2000

Üye

Hard formattan sonra suite ile mi yazılımı yüklediniz? Flash kesin çözüm olacaktır. Fruit ninja oyununu yüklemeyi deneyin bir de smart installer yükleniyor beraberinde.
ewet nokia suite ile yükledim söylediğinizi bi deneyim şimdi

- - - Eklendi - - -

oyunu yükledim ama sonuç aynı

- - - Eklendi - - -

yada siz bana flah ı ayrıntılı anlatan bir konu linki verebilirmisiniz flash atayım uğraşmıyalım

ts2000

ts2000

Üye
Yardımınız için teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

konudaki arkadaşın verdiği linkler silinmiş sizde vamı bu dosyalar ?

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

gerçekten de tam böyle bir yorum bekliyordum. şimdi çok daha rahatım ya. bir an hiç gelmiyecek sanmıştım :) :tşk:

devil____boy

Üye
müzik çalar da yine zil sesleri var nasıl kaldırabilirim

MaxipmaN

Üye
benim telefonda wifi kopuyor güç tasarrufu ayarı da kapalı

Üst Alt