Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

msy2017

msy2017

Üye
sen cfw mi yükledin yoksa dolby falan mı ekledin sonradan??? bu sorunların hiçbiri yok ve olmaması gerek. denge ayarına tıklayınca attığına göre dolby eklemeye çalışmış ve hatalı dosya kullanmış olabilirsin...
daha önce hiç bir telefonuma cfw yüklemedim ben birşey de eklemedim telefon üzerinden güncelledim(önce bir soft format attım)hacklemeye de çalışmadım.

Nokia suite ile tekrar yüklemeyi düşünüyorum.
Tekrar soft format attım müzik ayarları düzeldi tercihlerde müzik seçmek için klasöre giriyorum açılmıyor arama yerine müziğin ismini yazıyorum seçiyorum sorun yok yani

059H320 frosty metal c7 bana yazılım güncellemesi gelmedi ???

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende denedim ama müzikçalardan atma sorunu yaptı.geri aldım patchi..sanırım refresh e dolby uymuyor

coolguy21

Üye
Arkadaşlar merhaba,

Bir sorum olacak, benim yeşil N8 im için ne ovide(pcde) ne *#0000# de ne de yazılım güncellemeleri programında güncelleme yok diyor.
Yeşil N8 e henüz güncelleme mi gelmedi yoksa bende mi sıkıntı var ?

Teşekkürler.

Halen Aynı. Bu sorunu yaşayan başkaları varmı acaba?

cimbom04

cimbom04

Üye
n8 belleye neden hala gelmedi şu refresh güncellemesi arkadaşlar

vsamanci

vsamanci

Üye
aynen n8 de yok sıkıntı yapmayın sonra gelcek sanırım :)

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar telefonlara güncelleme geç geliyor bazen gelmeyebilirde forumda güncellemeler mevcut .

naviden de indirebilirsiniz.

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Naviden yapsanıza hala bekliyosunuz :d:

man20

man20

Üye
cfw kullandığımız için mi gözükmüo acaba belle refresh. orjinal belle kullanan biri eğer burdaysan belle refresh'in sana gelip gelmediğini söleyebilir misin? n8 telefonu için sölüorum.

not: kendi usb kablomla flash atamıyorum nedense. ama müzikmiş oyunmuş vs. bide suite'ten yazılım yüklemeyi filan yapıyor. flash için kullandığım usb kablosu şu an yanımda olmadığı için beklemek zorundayım. sırf flash içinde yeni usb kablo almak istemiorum. güncellemenin suite'e gelmesini beklemek zorundayım :/

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
cfw kullandığımız için mi gözükmüo acaba belle refresh. orjinal belle kullanan biri eğer burdaysan belle refresh'in sana gelip gelmediğini söleyebilir misin? n8 telefonu için sölüorum.

not: kendi usb kablomla flash atamıyorum nedense. ama müzikmiş oyunmuş vs. bide suite'ten yazılım yüklemeyi filan yapıyor. flash için kullandığım usb kablosu şu an yanımda olmadığı için beklemek zorundayım. sırf flash içinde yeni usb kablo almak istemiorum. güncellemenin suite'e gelmesini beklemek zorundayım :/

flash atarken telefonu nokia suit modunda bağlamayi denedin mı :hmmm

hizan

hizan

Üye

siteden yüklersen phoenix ilede yüklenir kablo sorunlu olacağını sanmiyorum.

arm0ndia

Üye
603'e gelmeyecek mi bu güncelleme? Yoksa bize direk FP2 mi gelecek?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Yeni güncelleme geldiğinden beri herkes bi telaş içinde haklı olarak yanlış bir şey yapmak istemiyor kimse. Bu konudan çözülebilecek sorunların tekrar farklı konular açarak çözülmesine gerek yok. Konu herkesin görmesi ve bölüm düzeni açısından şuanlık üst konu olarak kalacaktır.

man20

man20

Üye
siteden yüklersen phoenix ilede yüklenir kablo sorunlu olacağını sanmiyorum.

tatlım flash zaten phoenix ile atılmıyor mu? Ve ben flash atmasını zaten biliyorum. farkettiysen cfw kullanıyorum die belirttim. Demek ki flash atmasını biliyorum. Nokia'nın verdiği usb kabloyla flash olmuo. Diğer kabloyla oluo ama o da şuan bende değil. O yüzden de güncellemenin suite'e gelmesini bekliyorum.

- - - Eklendi - - -

flash atarken telefonu nokia suit modunda bağlamayi denedin mı :hmmm

evt denedim ama olmuo.

neb ben

neb ben

Üye
benim telefonum E6 Belle az önce nokia suiti güncelleyip baktım ama güncelleme yok telefonun güncel diyo ? ilerleyen zamanda mı gelir acaba bu güncelleme bana ?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
tatlım flash zaten phoenix ile atılmıyor mu? Ve ben flash atmasını zaten biliyorum. farkettiysen cfw kullanıyorum die belirttim. Demek ki flash atmasını biliyorum. Nokia'nın verdiği usb kabloyla flash olmuo. Diğer kabloyla oluo ama o da şuan bende değil. O yüzden de güncellemenin suite'e gelmesini bekliyorum.

Dosya transferi yapabiliyorsan ilginç bir sorun. Dead flash denedin mi?

dearlover

dearlover

Üye
arkadaslar n8'e belle refresh yükledim iyiye benziyor ama tarayıcı çok yavaş kalıyor. Özellikle face'de. Orjinal ayarlara döndüm ama yine düzelmedi. Sorun nasıl çözülür? Bilgisi olan var mi

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Bende inş bugün yükleyebileceğim :D telefonuma yeniden kavuşuyorum sonunda. bir daha kimseye vermem telefonumu :D :D :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
603 700 ve 701 sahiplerinın refresh ile ne işi olur :) yazılımı komple aldılar şimdi fp2 muhabbetine başladılar :)

Üst Alt