Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
tarayıcının yüklemesi ve Maxicep hariç her sitede kaydırması ve zoom yapması çok seri fakat klavye ile yazı yazılmıyor maxide ben tuşa basıyorum 1 sn gecikiyor yazının gelmesi facede ve çok yerde.. Sistem içinde klavye sorunsuz ama tarayıcı üzerinde klavye felç oluyor çözümü varmı?

- - - Eklendi - - -

Refreshin açıkçası pek işe yarar bi özelliğini göremedim.. Şu klavye yüzünden Belle ye dönmeyi bile düşünüyorum.. Hack ile yüklediğimiz özellikleri widgetleri orjinal olarak sunmuşlar onun dışında ne müzikçalardaki yenilik ne tarayıcıdaki yenilikler elle tutulur bir özellik sunmuyor zararından başka .s
Gıcık oldum gerçekten..
Acaba bu kasma sorunu cfw ler ile düzeltildi mi?

- - - Eklendi - - -

Ki ben başkasına ait bir yazılımı kullanmayı tercih etmiyorum fakat modları kullanmayı seviyorum..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
tarayıcının yüklemesi ve Maxicep hariç her sitede kaydırması ve zoom yapması çok seri fakat klavye ile yazı yazılmıyor maxide ben tuşa basıyorum 1 sn gecikiyor yazının gelmesi facede ve çok yerde.. Sistem içinde klavye sorunsuz ama tarayıcı üzerinde klavye felç oluyor çözümü varmı?

- - - Eklendi - - -

Refreshin açıkçası pek işe yarar bi özelliğini göremedim.. Şu klavye yüzünden Belle ye dönmeyi bile düşünüyorum.. Hack ile yüklediğimiz özellikleri widgetleri orjinal olarak sunmuşlar onun dışında ne müzikçalardaki yenilik ne tarayıcıdaki yenilikler elle tutulur bir özellik sunmuyor zararından başka .s
Gıcık oldum gerçekten..
Acaba bu kasma sorunu cfw ler ile düzeltildi mi?

- - - Eklendi - - -

Ki ben başkasına ait bir yazılımı kullanmayı tercih etmiyorum fakat modları kullanmayı seviyorum..
Bende Refresh den memnun olmayıp 111.040.0904 e dönenlerdenim.belliki belle bundan ileri gidemiyor,wp8 e yol gözüktü galiba:)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende bahsettiğiniz sorunların hiçbiri yok ne tarayıcıda gecikmeli yazma ne de kasılma hiçbiri yok.fp1 klavye yükledim ondan olabilir belki.bu sorunları olanlar güzelce format atıp phoenix ile flash atsınlar.ya da benim cfwyı yüklesinler çünkü bunların hiçbiri yok bende :)

msy2017

msy2017

Üye
Bende Refresh den memnun olmayıp 111.040.0904 e dönenlerdenim.belliki belle bundan ileri gidemiyor,wp8 e yol gözüktü galiba:)

çoğu s^3 kullanan gibi ben de böyle düşünüyorum belle güzel ama geliştirilmiyor wp8'e geçeceğim.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
çoğu s^3 kullanan gibi ben de böyle düşünüyorum belle güzel ama geliştirilmiyor wp8'e geçeceğim.
Ben de sabırsızlıkla bekliyorum inşallah beklentilerimi karşılayacak bir cihaz çıkar...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
son umut modlar.. Refreshi şuan zaten Refurbish flash ile yükledim tüm 19 dosya ile birlikte.. İlk otadan güncellemiştim.. Ama performans ikisindede berbat..
Bu güne kadar hack olsun modlar olsun hep telefon yazılımı üzerinden yapmıştım ama şu durumda artık kendi CFW mi yapma zamanı geldi.. Cooker'a iş başı gözüktü :eller:
Yine telefon mırın kırın ederse yemişim Refreshini Belleyle devam belki Nokia iyileştirmeden çok kötüleştirme yaptığını anlayıp Feature Pack Lite de sorunları düzeltirse...

Ah N8 ah elimdeki sen olmasan çoktan sallamıştım seni ilk telefoncu dükkanına da ah kıyılamayacak kadar güzelsin :)

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]s'a arkadaşlar benim n8e neden hala gelmedi güncelleme anlamış değilim suittede yok telefondada yok ya[/SIZE][/COLOR]

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Şuan elimdeki N8 değilde C7 ya da 808 gibi herhangi bir S^3 olsa hiç acımazdım vururdum tekmeyi... Ama bu lanet makinanın ruhu var sanki çizmeli kedi gibi masum bakıp kendini acındırabiliyor :D

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]]Şuan elimdeki N8 değilde C7 ya da 808 gibi herhangi bir S^3 olsa hiç acımazdım vururdum tekmeyi... Ama bu lanet makinanın ruhu var sanki çizmeli kedi gibi masum bakıp kendini acındırabiliyor sana da mi daha gelmedi bu güncelleme kardeşim:][/SIZE][/COLOR]

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]]Şuan elimdeki N8 değilde C7 ya da 808 gibi herhangi bir S^3 olsa hiç acımazdım vururdum tekmeyi... Ama bu lanet makinanın ruhu var sanki çizmeli kedi gibi masum bakıp kendini acındırabiliyor sana da mi daha gelmedi bu güncelleme kardeşim:]

tam tersi güncelleme geldi bende yükledim yüklemez olaydım Refresh Refresh diye bunca zaman bekledik foss çıktı.. Custom Firmware'lerin sunduğu yeniliklerin onda biri yok bu yazılımda :)[/SIZE][/COLOR]

esatgelmedi

Üye
tel açınca titreten uygulama için aşağıdaki dosyayı c: Private\10282bc4\rules klasörüne at telefonu kapat aç (cevaplamada ve kapanışta titrer)

eğer tek cevaplayınca titremesini istersen

deneyeceğim çok teşekkür ederim.

cemal344

Üye
Benim telefona güncelleme geldi fakat indirmeyi tamamladıktan sonra "telefon tekrar başlatılıyor" yazısı çıkıyor ve telefon donuyor. Bataryayı çıkarıp tekrar telefonu açtım baştan bir daha indirdim ve yine aynı problem. Yardımcı olabilecek biri var mı?

maalesef aynı sorun bendede var zaten okuduklarımdan sonra güncellemekten vazgeçtim fazla artısı yok vakit kaybı.

joker19

joker19

Üye
Bana hala güncelleme gelmedi arkadaşlar herkese geldi mi acaba yoksa gelmeyenler var mı benm gibi :s

akinorta

Üye
Bana hala güncelleme gelmedi arkadaşlar herkese geldi mi acaba yoksa gelmeyenler var mı benm gibi :s

biz bekleyen gruptayız. Bizim ürün kodumuza henüz güncelleme çıkmadı. Mesela benimki 059d576. Ama yok bekleyemem dersen euro2 turkey olan başka ürün kodlu firmwareyi indirip flashlayabilirsin.

msy2017

msy2017

Üye

biz bekleyen gruptayız. Bizim ürün kodumuza henüz güncelleme çıkmadı. Mesela benimki 059d576. Ama yok bekleyemem dersen euro2 turkey olan başka ürün kodlu firmwareyi indirip flashlayabilirsin.

C7 frosty metal 059H320 beklemedeyiz.

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]valla anlaşılan refresh bir ise yaramayacak ne yapacağız o zaman yükleyipte bir kerede adam akıllı yazılım çıkarsınlar be[/SIZE][/COLOR]

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar forumdaki cfw'ler refresh'e on basar.

Üst Alt