Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

escape72

escape72

Üye
işlemci hızı artırıldı mı acaba?

azrock

azrock

Üye
Telefonu guncelledikten sonra soft format attım. Ama gene de ev ekrani arası geçişler takılıyor. Hani derler ya; "yağ gibi" diye onunla alakası yok. Ne yapacagım daha? Dediğim gibi soft formatta attım. :(

İkinci olarak da tarayıcı da çok kasıyor. Kasıyor derken şöyle mesela mobil sürüm de iken, bu kutucuğa gelip yazı yazmaya çalışıyorum, telefon belki 3-4 saniye arkamdan geliyor ve ACAYİP takılıyor. Ne yapsam bir çözüm öneriniz var mı?

carizma.632

Üye
şimdi güncellendi müzik çalar dışında gözle görülür bi değişiklik yok gibi.. sanki menü geçişleri hızlandı gibi her ne kadar işlemci hızı değişmedi denilsede

eses2166

Üye
603 için neden gelmedi refresh :(

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

Deneyimlemek ve bilgi vermek iyidir abi, paylaş bizimle herşeyi :)

O zaman şöyle özetleyeyim hacı. Hack dışında, cfw de kullandığım herşey şu an çalışıyor ve jet gibi hızlı. Hack de önemli değil zaten rompatcher hallediyor...

• Beğen
Tepkiler: ANIL
azrock

azrock

Üye
Telefonu guncelledikten sonra soft format attım. Ama gene de ev ekrani arası geçişler takılıyor. Hani derler ya; "yağ gibi" diye onunla alakası yok. Ne yapacagım daha? Dediğim gibi soft formatta attım. :(

İkinci olarak da tarayıcı da çok kasıyor. Kasıyor derken şöyle mesela mobil sürüm de iken, bu kutucuğa gelip yazı yazmaya çalışıyorum, telefon belki 3-4 saniye arkamdan geliyor ve ACAYİP takılıyor. Ne yapsam bir çözüm öneriniz var mı?

???

doctorrr

doctorrr

Üye
603 için neden gelmedi refresh :(
sizin cihazınızda zaten gelişmiş bi' yazılım mevcut eylülden sonra fp2 adında sağlam bi' güncelleme alacaksınız bu n8-c7-c6-e7 için sadece bi' iyileştirme o kadar :ok2:

• Beğen
Tepkiler: eses2166 ve ANIL

LaNegra

Üye
peki işlemci hızını artırabılırmıyız :D

eses2166

Üye
teşekkür ederim

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Sosyal ağlar geliştirilmiş mi.? ya şu güncelleme ile ilgili bi video yok mu acaba :)

azrock

azrock

Üye

Tarayıcıda maxicep foruma özel bir yavaşlık var bende anlamış değilim. Mobil sürümde olmaz umarım. Yapacak bir şey yok yani.

Teşekkürler hocam. Peki bu ev ekrani isini nasıl yaparım? Buradaki herkes hızlanmış diyor açıkcası ben bu hızdan hiç memnun değilim. Telefon hantallasti

doctorrr

doctorrr

Üye
şey ya şu masaüstü görünümde çatır çatır giriyor eskisi gibi cinnet geçirmiyor...ama hala yetersiz :(

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler hocam. Peki bu ev ekrani isini nasıl yaparım? Buradaki herkes hızlanmış diyor açıkcası ben bu hızdan hiç memnun değilim. Telefon hantallasti
efektleri kapatmanı öneririm :10numara:

Üst Alt