carizma.632
Üye
bende c6-01 var bize de geldi gelir herhalde yakında senin telefonadaarkadaslar c6 ya çıkmadı mı bu guncelleme. Gözukmuyo
bende c6-01 var bize de geldi gelir herhalde yakında senin telefonadaarkadaslar c6 ya çıkmadı mı bu guncelleme. Gözukmuyo
bende c6-01 var bize de geldi gelir herhalde yakında senin telefonada

işlemci hızı artırıldı mı acaba?

abi nokia cooker 2.4 ü kullanda cijhaz yöneticisinde createdwithnokiacooker yazmasın
![]()
Belco sessizce çalışıyordur merak etme![]()
O zaman bende sessizleşeyim...
O zaman bende sessizleşeyim...

Deneyimlemek ve bilgi vermek iyidir abi, paylaş bizimle herşeyi![]()
Telefonu guncelledikten sonra soft format attım. Ama gene de ev ekrani arası geçişler takılıyor. Hani derler ya; "yağ gibi" diye onunla alakası yok. Ne yapacagım daha? Dediğim gibi soft formatta attım.
İkinci olarak da tarayıcı da çok kasıyor. Kasıyor derken şöyle mesela mobil sürüm de iken, bu kutucuğa gelip yazı yazmaya çalışıyorum, telefon belki 3-4 saniye arkamdan geliyor ve ACAYİP takılıyor. Ne yapsam bir çözüm öneriniz var mı?
sizin cihazınızda zaten gelişmiş bi' yazılım mevcut eylülden sonra fp2 adında sağlam bi' güncelleme alacaksınız bu n8-c7-c6-e7 için sadece bi' iyileştirme o kadar603 için neden gelmedi refresh![]()

603 için neden gelmedi refresh![]()
peki işlemci hızını artırabılırmıyız![]()

Tarayıcıda maxicep foruma özel bir yavaşlık var bende anlamış değilim. Mobil sürümde olmaz umarım. Yapacak bir şey yok yani.

efektleri kapatmanı öneririm
Teşekkürler hocam. Peki bu ev ekrani isini nasıl yaparım? Buradaki herkes hızlanmış diyor açıkcası ben bu hızdan hiç memnun değilim. Telefon hantallasti