bildirim çubuğunda değişiklikler varmı ? bazı programlar açıkken bildirim çubuğunu aşağıya indirdiğimizde programdan atıyordu düzeltmişlermi acaba bu 3.sorum lütfen buna cevap yazın
dostum o flaş atarakta çözülüyordu yani genel bir sorun değildi halledilebiliyordu başka bir yöntemi daha vardı hatta güncelleme yüklediğinde düzelecektir hatta flaş atarak yaparsan daha garanti olur
arkadaşlar ben telefondan güncelledim şu an unsigned uygulamaları yüklüyor install server RP+17.rmp dosyasını patches (benimki F: sürücüsündeydi) klasörüne attım rompatcher uygulaması ile install server RP+17.rmp ve open4all RP yi aktif yaptım. şu an sorunsuz yüklüyor
teşekkürler herkese bu olumlu yada olumsuz yorumları için ben en iyisi anladığım kadarıyla hiç güncelleme yapmayayım kendi yaptığım cfwmi kullanmaya devam etsem benim için iyi olur yoksa sonra üzülmek istemem sizin içinde üzülüyorum açıkçası inşallah kısa zamanda bununda çözüme kavuşturulacağına inanıyorum
arkadaşlar benim telefonun ürün kodu 059D576, benim telefon için güncelleme görünmüyor (ne navi ne yazılım güncelleştirme aracı ne de *#0000# ile) forumda bir arkadaş farklı ürün kodlu siyah n8 dosyalarını indirip phoenix ile flashlayabileceğimizi söylemiş, dosyaları indirdim ama phoneix'e dosyaları gösteremedim, "phoenix neither dp1.0 nor dp2.0 ..." hatası veriyor sürekli. ben mi bi yerde yanlış yapıyorum, yoksa mantık mı yanlış.
arkadaşlar tel 1 ghz olmuşmu die merak eden arkadaşlar 2.nesiller için yani 1ghz li teller için çıkan oyunlardan yükleseler yani kaldırırsa açılırsa büyük ihtimal 1 ghz olmuştur
arkadaşlar tel 1 ghz olmuşmu die merak eden arkadaşlar 2.nesiller için yani 1ghz li teller için çıkan oyunlardan yükleseler yani kaldırırsa açılırsa büyük ihtimal 1 ghz olmuştur
olsaydı ayrıntılarda yazardı bence fp1 geldiğinde 603 hızlandı overclock sandı herkes fakat overclock olmamış optimizasyondan hızlanmış bizimki de böyle bir şey galiba