Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

tusam

tusam

Üye
ne kadar modifiye varsa gitti telefondan çok yüksek güvenlik varmış yeni sürümde lan türke güvenlikmi dayanır bekleyin abiler içmeye gitti gelsinler o kafayla bile hacklerler :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: polluxea♪

MaxipmaN

Üye
fp1 bir günde mi hacklendi ypmayın ya insaflı olun az 3 5 güne sövmeye başlarsınız destur bismillah

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
arkadaslar bı dert daha var. Tema efektleri de eski yöntemlerle çalışmıyor. Bunun en kapsamlı konularını ben açtım ama bunda olmadı. Ama yarın diretcem sabahtan beri uykusuzum. Bu arada ben hackli kullanıyorum hemde rofs2 ve rofs3 te installserver.exe ler. Acaba rofs3 e izin veriyomu? Biri denesin yoksa bi tek ben hackli mi kullanıyorum yoksa yokmu başka hackleyebilen? Pm atsın bea

polluxea♪

polluxea♪

Üye
ilk güncelleme hep sıkıntıdır 3-4 güne kalmaz hacklenr zaten :) İOS hacklenyo belle refresh'mi hacklenmycek :D biraz sabır sadece :oke:

LimePie

LimePie

Üye
arkadaşlar ben hackledim telefonu :D nokiacookerla yaptım core kilidini kırdım 2c yaptım yükledim istediğim programı yükleyebiliyorum :)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
bende o şekilde installserver attım çalışıo canavar gbi walah

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
pc siz yolu yokmu

diskjokey

Üye
neden kimse cevap yazmıyo bana

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
Arkadaşın da dediği gibi core dosyasıcı 2C unlock yapınca installserver ile sorunsuz hack çalışıyor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sorun ufaktan çözülmeye başladı sanki :)

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Arkadaşlar hack'in neden çalişmadiğini buldum. Sistemin temeli değiştirilmiş. Artik symbian^3 değil. Telefon hakkinda bölümüne bakin

Üst Alt