Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

arkadaşlar telim c7 hackli telden güncelleme yaptım daha doğrusu yapmaya çalıştım güncellemeyi inidrdi yeniden başlatılıyor dedi 1 saat oldu hala başlatacak sorun nedir napmam gerek

o zaman sorun yok demektir

- - - Eklendi - - -

mecbur beklyceksn dostum

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

Bana göre başarılı değil. Beklediğim şeyler gelmemiş. Hack yasal değil ama kim herşeyi yasal kullanıyorki? Hacklemeyelim ama modifiyeye de izin vermiyor. Bu dediklerim benim düşüncelerim. Biraz önce baktım, dailymobile'de de aynı şikayetler başlamış. Downgrade yakın gibi gözüküyor...

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Güncelleme hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler izleyebilir.

[video=youtube;ghPRP8r-sDE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ghPRP8r-sDE#t=0s[/video]

Tepkiler: polluxea♪
bi Allahın kulu neden cevap yazmıyo Allah rızası için arkadaşlar telim c7 hackli telden güncelleme yaptım daha doğrusu yapmaya çalıştım güncellemeyi inidrdi yeniden başlatılıyor dedi 1 saat oldu hala başlatacak sorun nedir napmam gerek

soft format atsam hack kalkar mı arkadaşlar ?

forum tahminimden daha az yıkılmış beklediğimiz bir güncelleme olmadı sanırım.. en önemlisi hack yapılamıyor..ve çok da fazla yenilik gelmedi..hack yöntemlerinin bulunup bulunmayacağı da muamma..yani ben cooker ile core u açıp içine renkli batarya pil göstergesi atıp flashlayamayacaksam,veya ses dosyalarını değiştirip kulaklıktan tam performans alamayacaksam bu güncelleme benim işimi görmez belconun cfwye devam..ama söylendiği gibi 1 ghz olduysa hızı o zaman güncelleyebilirim hiç düşünmeden phonetinfo programı ile cpu hızına bakabilirsiniz..

ben beklycem braz daha hacklensn öyle flashlıyım bari

Tepkiler: Mad EagLe

SymbianHacker

Kapalı Hesap
bu arada dailyde noluyor acaba Ulan nokia sağ gösterip sol vurdun resmen

vsamanci

Üye
n8 guncelleyen yok dimi telden veya suitten ?

herkes taylor'u arıyo şu işi çöz dye

SymbianHacker

Kapalı Hesap
bu zımbırtı hacklenirse farklı modlar çıkarmı acaba