>>Belle İle İlgili Tüm sorunları Burda Toplayalım <<

Sponsorlu Bağlantılar

uran22

Üye
merhaba hava durumu güncelleyemedik diyor :(

heryerde2

Üye
c7 de kamera ile çekilen fotoğrafları, telefonu usb ile bağladığınızda hangi klasörün içinde görüyorsunuz? ben aradım taradım bulamadım. eskiden kamera klasörünün içinde olurdu.

buldum artık dcim içine atıyormuş.

serinaga

serinaga

Üye
ok ;

Kardeş bu nokia orijinal saat derken ekran koruyucudaki saat mi ?

----------Eklendi @ 23:31:38 ---------- Yazıldı @ 22:09:06 ----------

arkadaşlar c6-01 telefonumda sanırım belleden sonra meydana gelen bir durumla karşı karşıyayım. Daha önce telefonumda olan google maps uygulaması belleden sonra çalışmıyor. gmm-crash.txt şeklinde bir çökme raporu geliyor. Konu ile ilgili yetkilinin ki ismi Christopher sanırım baya bi çabası varmış. Tek sorun yaşayan ben değilim sanırım. Acaba bizde de bu sorunu yaşayan varmı yoksa bana özel bişimi acaba link burada

Kardeş google maps açmadan önce wifi'yi aktif hale getir 3g bağlansan bile. Açılması lazım.

TT1903

TT1903

Üye
Benim sorunuma biri yardımcı olabilecek mi:(

Uqur5445

Üye
tamertan ayarlar bolumunden yapabilirsin

TT1903

TT1903

Üye
ayarlar bölümünden nerde yapabilirim onu bulamadım işte 2 gündür kurcalamadığım yer kalmadı format bile attım düzelmedi

----------Eklendi @ 00:06:04 ---------- Yazıldı @ 00:00:32 ----------

Kimse yok mu ?

DxTR90

DxTR90

Üye
Beyler telefonum belle sosyali açıyorum açılmadan kendi kendine kapanıyor store dan tekrar yükledim sosyali yine aynı sorun format atmadan bi çaresine bakılmazmı bunun bilen varsa bekliyorum..2 kere kaldırıp tekrar kurdum yine aynı beyler "sosyal ağlar yükleniyor" diyip geri kapanıyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ayarlar bölümünden nerde yapabilirim onu bulamadım işte 2 gündür kurcalamadığım yer kalmadı format bile attım düzelmedi

----------Eklendi @ 00:06:04 ---------- Yazıldı @ 00:00:32 ----------

Kimse yok mu ?

sanırım orjinalı o oncekı surumde resımler buyuk oldugu icın bekletıyodu ondan resim boyutunu kısmış olabılırler

TT1903

TT1903

Üye
Hayır ayarlarıyla ilgili bişey mutlaka çünkü bi kaç bellede büyük olduğunu gördüm :S

bacher

Üye
arkadaşlar merhaba bende güncellemeyi n8ime yükledim fakat wifi bağlantısı yapıyor tarayıcı web sitesini yükleyemedi diye uyarı alıyorum...berbat bir durum wifi varken neden net kullanıyım?birde nokia mağaza app e tıklıyoru ovi açılıyor yükleniyor diyor fakat bir türlü açılmıyor...bunlarla ilgili bana yardımcı olursanız çok sevinirim.....

----------Eklendi @ 00:47:59 ---------- Yazıldı @ 00:34:08 ----------

arkadaşlar merhaba bende güncellemeyi n8ime yükledim fakat wifi bağlantısı yapıyor tarayıcı web sitesini yükleyemedi diye uyarı alıyorum...berbat bir durum wifi varken neden net kullanıyım?birde nokia mağaza app e tıklıyoru ovi açılıyor yükleniyor diyor fakat bir türlü açılmıyor...bunlarla ilgili bana yardımcı olursanız çok sevinirim.....
biri bana ACİLLLLLL yardım etsin......lütfen...

YkPkY

YkPkY

Üye
bu belle berbat arkadaşlar.konu taşmış belli.
arasında yapamayanda var o ayrı ama ,benim bile notlarım ve rehberim hala ovide.2 gündür senkronize bağlanmıyor,nokia mağaza yüklenmiyor.aylardır belleyi bekledik hasretle olaylarla,konularla...yardımcı oldum herkese ama şuan kendime bile yardımcı olamıyorum
belle hoş geldi ama boş geldi

• Beğen
Tepkiler: iatis
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar web tarayıcıya gırın magazadan uygulama yukleyı tıklayın sızı lınk e yonlendırecek ordan yuklenıyo ama oncesınde açılmayan magazayı kaldırın

bacher

Üye
wifi bağlantısını ne yapacağız peki??? n8 için...

deppocu

Üye
Kardeş bu nokia orijinal saat derken ekran koruyucudaki saat mi ?

----------Eklendi @ 23:31:38 ---------- Yazıldı @ 22:09:06 ----------

Kardeş google maps açmadan önce wifi'yi aktif hale getir 3g bağlansan bile. Açılması lazım.

Serinaga dediğini denedim fakat bununla ilgili değil. Ama sorunu çözdüm. Olay tamamen c6-01 telefonun ram hafızasının yetersiz kalması bana göre. Çünkü sadece google maps ile değil ram gerektiren diğer programlarla da aynı sorunu yaşamaya başladım. Telefondan son kurduğum özellikle telefon hafızasına programları kaldırdım ve yer açtım. Şu anda ram in yüzde ellisini kullanıyor ve anca yetiyor.

Bu da şunu ortaya çıkartıyor belle c6-01 e ağır geldi Aslına bakarsanız sadece telfonun izin verdiği programları kurarsanız sorun yok ama bi ne yapıyoruz. Hackliyoruz ve telefona uyumlu değil dediği halde kurmaya devam ediyoruz. Bence sorun burdan kaynaklanıyor. İlerleyen zamanlarda telefonlarına programları kurmaya devam eden arkadaşlar ram kullanma seviyesi yarıdan fazlayı geçtiği zaman bu tür sorunlarla karşılaşacaklar. Umarım yanılıyorumdur.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
usten aşagıya dogru ınen pencerede wifi ve mobil verı var wifiyi kullanacaksan wıfiyi aç mobil veri açik olmasın ama

syhnsyc

Üye
selam arkadaşlar
dün nokia suite ile c6-01 telefonumma belle yi yükledim buraya kadar sıkıntı yok. Bugünde microsoft yapılandırma uygulamaları diye bişey indirdim ama bir türlü ayarlarını yapamadım bu nedr ne işe yarar bilen varsa yardımcı olabilir mi:_?

deppocu

Üye
valla o güncellemeyi ben yükledim ve çok gereksiz olarak buldum geri kaldırdım. telefon hafızasında çok yer kapladı gereksiz yere

bacher

Üye
wifi bağlantısı açık ok mobil veri kapalı tamam ...ama bağlanıyor.web tarayıcı yükleyemiyor diyor.google bile açmıyor......

----------Eklendi @ 01:30:24 ---------- Yazıldı @ 01:27:16 ----------

annamı belledi bu belleeeee :) mağazaya giremiyorum wifi kullanamıyorummmmmmmmmm git iphone 4s al diyorrr zorla..........

tntb

Üye
Arkadaslar aynı sorun bende de var wifi baglnmıyor kafayı yıyecm tarayıcı hata verıyor operada da dendım olmadı acıl cevap verın lutfen .s

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Arkadaslar aynı sorun bende de var wifi baglnmıyor kafayı yıyecm tarayıcı hata verıyor operada da dendım olmadı acıl cevap verın lutfen .s

wifi de bir baglantı sorunu var galiba modemı resetlemeyı denedınmı hiç

Üst Alt