sLqDsy4
Üye
bende de 3310 var ios yüklemeye çalışıyorum olmuyor!!!arkasaşım kafamı buluyorsun belle 5800 a uygunmu önce bunu araştır bi..
Yaw adam yuklemıs ve ingilizce olmus.d
Abi acaba sen ne yukledın yha cok merak edıyorum .d
bende de 3310 var ios yüklemeye çalışıyorum olmuyor!!!arkasaşım kafamı buluyorsun belle 5800 a uygunmu önce bunu araştır bi..
S.a. arkadaslar daha önce ayrı konuda açmıstım ama çözüm bulamadım bi türlü bi de buraya yazayım dedim. Ben anna kullanırken gayet güzel internete girebiliyordum. Belle güncellemesi geldikten sonra internete giremiyorum. Ne mobilveriden ne de wifi den. Mobilveri wifi de acık bu arada sormadan söyleyim telefon n8 hat vodafone. Ne yapmam gerekiyor. 2 gün önce güncelledım ve telefonu parçalamak üzereyim lütfen acil bi cevap istiyorum
Arkadaşlar bende c7 telefonumu dün belleye güncelledim pek sorunun yok fakat tamertan ında dediği gibi m.facebookta resimler küçük görünüyor annadan bildiğim ayarları yaptım düzelmedi belleyi tekrar kurdum yine düzelmedi fakat Nokia Social de resimler normal acaba tarayıcıdan mı kaynaklanıyor bilen biri cevap verebilirmi Cevaplarını Bekliyorum

BİLDİRİMLERDE sadece wirless acıyorum mobil veriyi kapalı tutuyorum yoksa surekli para dusuyor net. paketi kullanmıyorumdabildırımler penceresını aşagı çekınce hangısini kullanmak istıyosan onu aç ikisıde acık olunca çakışıyor dostum mobil verı acık olunca sureklı edge işaretı varmı bır bak istersen

Arkadaşlar benim N8 yurtdışı çıkışlı olduğu için güncellemeyle birlikte ingilizceye döndü. Navifirm de Türkçe yapabileceğim dosyalar var mı ?

dosyaların isimlerini verebilir misin kardeşim. rica etsemforumda üst konularda mevcut downgrade yapıcaksın
----------Eklendi @ 23:10:16 ---------- Yazıldı @ 23:07:30 ----------
Evet navifirmde dosyalar mevcut![]()

tüm dosyaları mı indiriyim peki ?euro2_turkey var telefonunun rengine göre indir. Navifirm+ 1.6 kullan![]()