ok ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar c6-01 telefonumda sanırım belleden sonra meydana gelen bir durumla karşı karşıyayım. Daha önce telefonumda olan google maps uygulaması belleden sonra çalışmıyor. gmm-crash.txt şeklinde bir çökme raporu geliyor. Konu ile ilgili yetkilinin ki ismi Christopher sanırım baya bi çabası varmış. Tek sorun yaşayan ben değilim sanırım. Acaba bizde de bu sorunu yaşayan varmı yoksa bana özel bişimi acaba link buradaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ayarlar bölümünden nerde yapabilirim onu bulamadım işte 2 gündür kurcalamadığım yer kalmadı format bile attım düzelmedi
----------Eklendi @ 00:06:04 ---------- Yazıldı @ 00:00:32 ----------
Kimse yok mu ?
biri bana ACİLLLLLL yardım etsin......lütfen...arkadaşlar merhaba bende güncellemeyi n8ime yükledim fakat wifi bağlantısı yapıyor tarayıcı web sitesini yükleyemedi diye uyarı alıyorum...berbat bir durum wifi varken neden net kullanıyım?birde nokia mağaza app e tıklıyoru ovi açılıyor yükleniyor diyor fakat bir türlü açılmıyor...bunlarla ilgili bana yardımcı olursanız çok sevinirim.....
Kardeş bu nokia orijinal saat derken ekran koruyucudaki saat mi ?
----------Eklendi @ 23:31:38 ---------- Yazıldı @ 22:09:06 ----------
Kardeş google maps açmadan önce wifi'yi aktif hale getir 3g bağlansan bile. Açılması lazım.
mağazaya giremiyorum wifi kullanamıyorummmmmmmmmm git iphone 4s al diyorrr zorla..........Arkadaslar aynı sorun bende de var wifi baglnmıyor kafayı yıyecm tarayıcı hata verıyor operada da dendım olmadı acıl cevap verın lutfen .s