>>Belle İle İlgili Tüm sorunları Burda Toplayalım <<

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
linkteki saat widgeti çalışmıyor!

arkadaşlar c6-01 belle dijital orjinal saat widget'i bulabilen geri yükleyebilen varmı flash atmadan...çok aradım ama eski saati bulamadım,keşke başka saat yüklemeseydim :vur
bunu indirdim bt widgeti çıktı be

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
wifi bağlantısı açık ok mobil veri kapalı tamam ...ama bağlanıyor.web tarayıcı yükleyemiyor diyor.google bile açmıyor......

----------Eklendi @ 01:30:24 ---------- Yazıldı @ 01:27:16 ----------

annamı belledi bu belleeeee :) mağazaya giremiyorum wifi kullanamıyorummmmmmmmmm git iphone 4s al diyorrr zorla..........

ben mobil veri widgetinden kaynaklandığını düşünüyordum dün onu yükledikten sonra ne opera ne orjinal tarayıcı ile mobil veri ve wifi varken nete giremedim sonra jukio spot ile birisine internet paylaştırdım o bağlandı
telefonu kapattım açtım tarayıcıların ikisi de normale döndü
telefonu kapatıp açın ve geçmişi önbelleği bi temizleyin belki düzelebilir

muslumkocak

Üye
Konu ile ilgisi var mı bilmiyorum ama benim aklıma takılan önemli bir durumum var. şuan anna yüklü ve mevcut uygulama ve oyunlarımı kaybetmek istemiyorum. belle yüklemeden önce bilgisayar yedek alsam belleyi yüklesem daha sonra yedeği kursam telefona olur mu uygulama ve oyunlarım tekrar gelir mi. Veya bu durumu kayıp yaşamadan nasıl çözebilirim. yardımcı olabilecek arkadaşların çözümlerini bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Konu ile ilgisi var mı bilmiyorum ama benim aklıma takılan önemli bir durumum var. şuan anna yüklü ve mevcut uygulama ve oyunlarımı kaybetmek istemiyorum. belle yüklemeden önce bilgisayar yedek alsam belleyi yüklesem daha sonra yedeği kursam telefona olur mu uygulama ve oyunlarım tekrar gelir mi. Veya bu durumu kayıp yaşamadan nasıl çözebilirim. yardımcı olabilecek arkadaşların çözümlerini bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

yedegi geri yüklemeyi tavsiye etmem çünkü sistemler degişik bazı proların gider imkanın varsa programları sis olarak pcde klasörle tekrar kur güncellemeye baslamadan öncede yedek al tele format at öyle güncelleki yüklerken sorun yasama çünkü yedegi geri yüklerken hata oluşup yükleme yarıda kalabiliyo

beny__23

Üye
Belle'nin boyutu ne kadar yavaş internet ile zor mu yüklenir arkadaşlar?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

sinan özgür

Üye
microsoft apps nasıl kurucaz etki alanı adı ne demek

ts2000

ts2000

Üye
Arkadaşlar Telefonu hacklemeyi düşünüyorum bununla ilgili bir kaç sorum olucak.
1 - Hackleyince ne gibi + lar ve - ler kazanabilirim
2- Olumsuz yönleri neler ve geriye dönüş var mıdır ? Teşekkürler

Bir de benim wap ayarlarında sorun var . Anna varken yani 2 gün önce 0.facebooka ve whatsappa okuldan heryerden girebiliyordum bugün 14 tl bakiyem vardı girdim o kadar gezdim gezdim bi çıktım kullanılan tutar : 9 TL
Evlat acısı gibi oturdu resmen ama sağlık olsun. Avea İnternet'i sildim sırf bunun için gitmesin diye ama genede gitti bilsem internet paketi yapardım Bu Wap olayını nasıl halledicez yardım eder misiniz ne 0. faceye girebiliyorum nede whatsappa

Sorularım bunlar teşekkürler.
wap olayını anlamadım tam ama hack e gelince + sı netten bulduğun her uygulamayı yükleyebilirsin mesela forumda arama yaparken bi program buldun çok beğendin ama yüklerken sertifika hatası verdi .ancak hackli telefonda sertifika sorunu olmaz zaten herkes sırf bu yüzden hackliyor. olumsuz yönü yok gibi tam bilmiyorum ben 4 aydır hackli herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım ve geri dönüşü vardır hack le ilgili tüm kurdumğun programları kaldırıp nokia suite ile tekrar yükle orjinalle döner
ben burdan hackledim
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-symbian-3-anna-belle-s60v5-s60v3-548312.html

esatceza

Üye
anna 25.07 versiyona göre belle de mkv ve flv formatındaki videolarin neredeyse çoğunu açmadı

yırık

Üye
arkadaşlar 5800 telefonuma belle yükledim..ve ingilizce oldu..bende bu konularda pek bilgim yok..bana 5800 telefonuna uygun olarak anlatacak bir hayır sever varmı..kaç gündür uğraşıyorum ama bir türlü halledemedim..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar 5800 telefonuma belle yükledim..ve ingilizce oldu..bende bu konularda pek bilgim yok..bana 5800 telefonuna uygun olarak anlatacak bir hayır sever varmı..kaç gündür uğraşıyorum ama bir türlü halledemedim..

kardes sen ciddimisin

AHMED...

AHMED...

Üye

son derece ciddi söylüyor :D

tarxhn

tarxhn

Üye
arkadaslar bendede c6-01 var annada iken wirless bağlanabiliyordum.belleye gectim wirless bir kere bağlanıyor. 2 def bağlanmıyor. telefona restart atınca tekrar 1 kere bağlanmıyor bu sorun sürekli boyle devam ediyor.bende mi sadece oluyor bu nasıl düzeltebilirim fikri olan varsa söyleyebilirimi?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaslar bendede c6-01 var annada iken wirless bağlanabiliyordum.belleye gectim wirless bir kere bağlanıyor. 2 def bağlanmıyor. telefona restart atınca tekrar 1 kere bağlanmıyor bu sorun sürekli boyle devam ediyor.bende mi sadece oluyor bu nasıl düzeltebilirim fikri olan varsa söyleyebilirimi?

bildırımler penceresını aşagı çekınce hangısini kullanmak istıyosan onu aç ikisıde acık olunca çakışıyor dostum mobil verı acık olunca sureklı edge işaretı varmı bır bak istersen

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bu belle berbat arkadaşlar.konu taşmış belli.
arasında yapamayanda var o ayrı ama ,benim bile notlarım ve rehberim hala ovide.2 gündür senkronize bağlanmıyor,nokia mağaza yüklenmiyor.aylardır belleyi bekledik hasretle olaylarla,konularla...yardımcı oldum herkese ama şuan kendime bile yardımcı olamıyorum
belle hoş geldi ama boş geldi

&#8203;ben de ovi senkronizasyonu çalıştıramadım bir türlü..kontakları güncelleyecem yapamıyorum

DxTR90

DxTR90

Üye

bende de 3310 var ios yüklemeye çalışıyorum olmuyor!!!:vur arkasaşım kafamı buluyorsun belle 5800 a uygunmu önce bunu araştır bi..

• Beğen
Tepkiler: onur027
flat_kil

flat_kil

Üye
Arkadaşlar bende c7 telefonumu dün belleye güncelledim pek sorunun yok fakat tamertan ında dediği gibi m.facebookta resimler küçük görünüyor annadan bildiğim ayarları yaptım düzelmedi belleyi tekrar kurdum yine düzelmedi fakat Nokia Social de resimler normal acaba tarayıcıdan mı kaynaklanıyor bilen biri cevap verebilirmi Cevaplarını Bekliyorum

uruno

uruno

Üye
Tarayıcıdan kaynaklanıyor opera gibi olmuş

Üst Alt