widget boyutlarını ayarlayamıyorum,
v.s. v.s.
hepsini cevabı forumda var iyice bakın.
bu radyo widgetini nasıl ekleyeceğiz wifi aç kapa butonunun yanındaki aç kapa şeysini bulamadım bir türlü..bir de widgetler nasıl küçültülüp büyütülüyor..bilen söylesin sayfa sayf aaramayalım forumu![]()
n8 için geçerli sanırım o ben c6-01 için sandım..widgetler ayarlanıyor diye biliyordum ama sorun yok o zaman tamam.
en büyük sorunum kendi tarayıcısının ağır olması..flashlı bir site açmaya çalıştığında vay haline..
i phone 4 tarayıcısı ile karşılaştırdığımda epey hayal kırıklığı oldu..ortalama bir android telefonun tarayıcısına bile yetişemiyor..operaya mahkum ediyorlar bizi
Şuan kopyalıyorun nereye upload edeyim.Arkadaşlar nokia'nın orjinal saatini kullanan varsa C:/private\200159c0\themes klasörünü upload edebilir mi ? (hackli telefondan xplore ile alınıyo)
Buyur kardeşim buraya yükledimArkadaşlar nokia'nın orjinal saatini kullanan varsa C:/private\200159c0\themes klasörünü upload edebilir mi ? (hackli telefondan xplore ile alınıyo)
arkadaşlar telefonun kendi tarayıcısını opera ile değiştirmek mümkünmü?
varsayılan olarak annada yapılıyodu ama bellede varmı bilmiyorum biraz kurcalamak lazım niye böyle bişeye gerek duydunki
Şuan kopyalıyorun nereye upload edeyim.
----------Eklendi @ 14:44:24 ---------- Yazıldı @ 14:36:09 ----------
Buyur kardeşim buraya yükledim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız'a upload eder misin burdan indiremiyorum :S
ok ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadasşlar ben belle yi yükledim mesela sarkı göndereceğiz gönder diyom sadece mesaj ile cıkıyo karsıma bluetoth ile cıkmıyo. ama baska bi telden bluetothla bişey alıyo sadece göndermiyo böyle bi sorunu olan var mı veya cözüm ?