>>Belle İle İlgili Tüm sorunları Burda Toplayalım <<

Sponsorlu Bağlantılar

uruno

uruno

Üye
Radyodan tek memnun olamayan ben miyim?

burak1011

Üye
arkadasşlar ben belle yi yükledim mesela sarkı göndereceğiz gönder diyom sadece mesaj ile cıkıyo karsıma bluetoth ile cıkmıyo. ama baska bi telden bluetothla bişey alıyo sadece göndermiyo böyle bi sorunu olan var mı veya cözüm ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaslar ovi magazadan bşe inmiyo indir diyince oviden atıyor mobildeyim birisi bana link verebilirmi bastan yuklucem belki düzelir

immortallord

immortallord

Üye
widget boyutlarını ayarlayamıyorum,
v.s. v.s.

hepsini cevabı forumda var iyice bakın.

Nerde var kardeşim.Şimdi tek tek bütün konularımı arayayım hangi sayfasında denmiş diye.Biliyorsan söylersin bilmiyorsan karışmazsın olayı uzatmaya gerek yok

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

bu radyo widgetini nasıl ekleyeceğiz wifi aç kapa butonunun yanındaki aç kapa şeysini bulamadım bir türlü..bir de widgetler nasıl küçültülüp büyütülüyor..bilen söylesin sayfa sayf aaramayalım forumu :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

bu radyo widgetini nasıl ekleyeceğiz wifi aç kapa butonunun yanındaki aç kapa şeysini bulamadım bir türlü..bir de widgetler nasıl küçültülüp büyütülüyor..bilen söylesin sayfa sayf aaramayalım forumu :)

radyo widgetlerde var arkadasım sende gözükmüyomu o buton radyo kullanarak cal wigeti ayrıca w.dgetlerin boyutu ayarlanmıyo

solucandede

Üye
öncelikle merhaba arkadaşlar..

ben E7-00 kullanıyorum. Nokia Suite den kaç gündür sürekli bakıyorum güncelleme yok diyor.. ürün kodu 059H112 yazıyor nokianın sitesine baktıgımda bu ürün kodunu bulamıyorum bile.. Ürün kodunu değiştirmenin bir yolu var mı güncellemeyi göremesi için.. Ya da Nasıl belle ye geçebilirim.. detaylı yardımcı olabılırmısınız

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
n8 için geçerli sanırım o ben c6-01 için sandım..widgetler ayarlanıyor diye biliyordum ama sorun yok o zaman tamam.

en büyük sorunum kendi tarayıcısının ağır olması..flashlı bir site açmaya çalıştığında vay haline..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
n8 için geçerli sanırım o ben c6-01 için sandım..widgetler ayarlanıyor diye biliyordum ama sorun yok o zaman tamam.

en büyük sorunum kendi tarayıcısının ağır olması..flashlı bir site açmaya çalıştığında vay haline..

flashın çözümü şimdilik yok belki sp1de gelir öyle umud ediyoruz

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
i phone 4 tarayıcısı ile karşılaştırdığımda epey hayal kırıklığı oldu..ortalama bir android telefonun tarayıcısına bile yetişemiyor..operaya mahkum ediyorlar bizi

• Beğen
Tepkiler: iatis
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Arkadaşlar nokia'nın orjinal saatini kullanan varsa C:/private\200159c0\themes klasörünü upload edebilir mi ? (hackli telefondan xplore ile alınıyo)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
i phone 4 tarayıcısı ile karşılaştırdığımda epey hayal kırıklığı oldu..ortalama bir android telefonun tarayıcısına bile yetişemiyor..operaya mahkum ediyorlar bizi

iphone4 te flash player10 var arkadasım tabiki hayal kırıklıgı olur ama yinede umudu kesmemek lazım güncellemeyle giderilebilir herhalde

uruno

uruno

Üye
Arkadaşlar nokia'nın orjinal saatini kullanan varsa C:/private\200159c0\themes klasörünü upload edebilir mi ? (hackli telefondan xplore ile alınıyo)
Şuan kopyalıyorun nereye upload edeyim.

----------Eklendi @ 14:44:24 ---------- Yazıldı @ 14:36:09 ----------

Buyur kardeşim buraya yükledim

qwerty5757

qwerty5757

Üye
arkadaşlar telefonun kendi tarayıcısını opera ile değiştirmek mümkünmü?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar telefonun kendi tarayıcısını opera ile değiştirmek mümkünmü?

varsayılan olarak annada yapılıyodu ama bellede varmı bilmiyorum biraz kurcalamak lazım niye böyle bişeye gerek duydunki

qwerty5757

qwerty5757

Üye
varsayılan olarak annada yapılıyodu ama bellede varmı bilmiyorum biraz kurcalamak lazım niye böyle bişeye gerek duydunki

şunu demek istiyorum. Opera ile internetten film izleyemiyorum. Eğer varsayılan tarayıcı yaparsak operayı netten film izleyebilirmiyim?

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Şuan kopyalıyorun nereye upload edeyim.

----------Eklendi @ 14:44:24 ---------- Yazıldı @ 14:36:09 ----------

Buyur kardeşim buraya yükledim

'a upload eder misin burdan indiremiyorum :S

huso1905

huso1905

Üye
arkadasşlar ben belle yi yükledim mesela sarkı göndereceğiz gönder diyom sadece mesaj ile cıkıyo karsıma bluetoth ile cıkmıyo. ama baska bi telden bluetothla bişey alıyo sadece göndermiyo böyle bi sorunu olan var mı veya cözüm ?

evet aynı sorun bende de var ne yapmamız gerekiyor yardımcı olurmusunuz

Üst Alt