uruno
Üye
halletmene sevindimTeşekkürler isterseniz konu açmıştım oraya koyuyum mu yapamayanlar da faydalansın ?
tabi ki koyabilirsin
halletmene sevindimTeşekkürler isterseniz konu açmıştım oraya koyuyum mu yapamayanlar da faydalansın ?
varsayılan olarak annada yapılıyodu ama bellede varmı bilmiyorum biraz kurcalamak lazım niye böyle bişeye gerek duydunki
arkadaşlar telefonun kendi tarayıcısını opera ile değiştirmek mümkünmü?
bildigim kadariyla nokia'nin butunlesik gelen web browser'i iphonedaki safarinin cok dusuk versiyonu... hatam varsa konuyu net bilen arkadaslar duzeltsinler lutfen.biraz geç gördüm ama..mağazadaki whatsapp sürümü eski. kendi sitesinden 2.6.56 sürümünü indir yükle.
ben de bugün ilk sorunumla karşılaştım. kendi tarayıcısından foursquare normal siteyi açmaya çalıştım.baya ağır cafcaflı bir site olduğundan kasa kasa yükledi ve sonunda dondu kaldı..bataryayı çıkarmak zorunda kaldım.aynı sayfası iphone 4 safari ile açtım..mükemmel..çatır çatır açtı..sanırım safari ayarında bir tarayıcı asla yapamayacak nokia..
arkadaşlar bluetooth ile dosya aldığınızda sizde de mesajlara mı geliyor yoksa annadaki gibi received files klasörüne mi düşüyor direk? bende mesajlara geliyor gerçi x-plorer ın mesajlar bölümünden görüyorum ama sanki 6600 kullanıyormuş hissi uyandırıyor bu haliyle :S
----------Eklendi @ 15:47:37 ---------- Yazıldı @ 15:45:00 ----------
Ayarlar-Uygulama ayarları-varsayılan uygulamalar kısmından tarayıcı, müzik çalar, video player ve galeri uygulamalarını değiştirebilirsin![]()
sagol cankartal işe yaradı

bende eskisi gibi received files klasörüne düşüyor

arkadşlar hala 3.yukle olayına çozum bulamadık mı? 3 gundur kufretmekten gunah pointlerim tavan yaptı
orta kalite kayit yaparken boyle bi sorun yok ama hd kayit yapamiyorum bu sorunu yasayan var mi?ende c6-01 var ve belle guncellemesinden sonra gayet memnunum eski uygulamalari aynen yukledim ve herhangi bir guncellestrme sorunu da yasamadim. Fakat yuksek kalite video kaydi yaparken her seferinde 11.sn'de takilyo ve 22.snde kendine geliyoorta kalite kayit yaparken boyle bi sorun yok ama hd kayit yapamiyorum bu sorunu yasayan var mi?
video akisi ayarlarini kontrol et erisim noktasina bi bak bakaliminternetten video izlenmediğini okudumya güncellemiycem