>>Belle İle İlgili Tüm sorunları Burda Toplayalım <<

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
varsayılan olarak annada yapılıyodu ama bellede varmı bilmiyorum biraz kurcalamak lazım niye böyle bişeye gerek duydunki

banada lazım yer imleri widgeti yükledim ama sadece telefonun kendı tarayıcısından yer imlerini ekliyo operanınki lazım

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaşlar bluetooth ile dosya aldığınızda sizde de mesajlara mı geliyor yoksa annadaki gibi received files klasörüne mi düşüyor direk? bende mesajlara geliyor gerçi x-plorer ın mesajlar bölümünden görüyorum ama sanki 6600 kullanıyormuş hissi uyandırıyor bu haliyle :S

----------Eklendi @ 15:47:37 ---------- Yazıldı @ 15:45:00 ----------

arkadaşlar telefonun kendi tarayıcısını opera ile değiştirmek mümkünmü?

Ayarlar-Uygulama ayarları-varsayılan uygulamalar kısmından tarayıcı, müzik çalar, video player ve galeri uygulamalarını değiştirebilirsin ;)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kurcaladıkçta açıkları çıkacak ortaya bellenin..üstüne ek güncellemeler gelecektir mutlaka..

şimdi farkettiğim web tarayıcının hala yetersiz kalması ve qt içerikli bir uygulama yükledikten sonra program listesine geç yansıması

ozggurr

ozggurr

Üye
biraz geç gördüm ama..mağazadaki whatsapp sürümü eski. kendi sitesinden 2.6.56 sürümünü indir yükle.

ben de bugün ilk sorunumla karşılaştım. kendi tarayıcısından foursquare normal siteyi açmaya çalıştım.baya ağır cafcaflı bir site olduğundan kasa kasa yükledi ve sonunda dondu kaldı..bataryayı çıkarmak zorunda kaldım.aynı sayfası iphone 4 safari ile açtım..mükemmel..çatır çatır açtı..sanırım safari ayarında bir tarayıcı asla yapamayacak nokia..
bildigim kadariyla nokia'nin butunlesik gelen web browser'i iphonedaki safarinin cok dusuk versiyonu... hatam varsa konuyu net bilen arkadaslar duzeltsinler lutfen.

uruno

uruno

Üye
radyoda bu sorunları yaşayan varmı
1-Kayıtlı Kanalları numaralandırmıyor bu yüzden kayıtlımı değilmi anlaşılmıyor.
2-Anna da elimizi aşağı doğru sürtüğümüzde kanal taraması yapardı bunda elimiz sağ sol ok tuşlarına basılı tutmamız gerekiyor.
3-sizde de durum böylemi yoksa sadece bendemi bu sorun.
cevaplayanlara şimdiden teşeküürler

----------Eklendi @ 16:25:21 ---------- Yazıldı @ 16:23:01 ----------

arkadaşlar bluetooth ile dosya aldığınızda sizde de mesajlara mı geliyor yoksa annadaki gibi received files klasörüne mi düşüyor direk? bende mesajlara geliyor gerçi x-plorer ın mesajlar bölümünden görüyorum ama sanki 6600 kullanıyormuş hissi uyandırıyor bu haliyle :S

----------Eklendi @ 15:47:37 ---------- Yazıldı @ 15:45:00 ----------

Ayarlar-Uygulama ayarları-varsayılan uygulamalar kısmından tarayıcı, müzik çalar, video player ve galeri uygulamalarını değiştirebilirsin ;)

bende eskisi gibi received files klasörüne düşüyor

deppocu

Üye
arkadaşlar c6-01 telefonumda sanırım belleden sonra meydana gelen bir durumla karşı karşıyayım. Daha önce telefonumda olan google maps uygulaması belleden sonra çalışmıyor. gmm-crash.txt şeklinde bir çökme raporu geliyor. Konu ile ilgili yetkilinin ki ismi Christopher sanırım baya bi çabası varmış. Tek sorun yaşayan ben değilim sanırım. Acaba bizde de bu sorunu yaşayan varmı yoksa bana özel bişimi acaba link burada

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sagol cankartal işe yaradı

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
sagol cankartal işe yaradı

rica ederim :)

----------Eklendi @ 17:03:42 ---------- Yazıldı @ 17:00:34 ----------

bende eskisi gibi received files klasörüne düşüyor

dün pc den yollamıştım dosyaları mesajlara gitti şimdi diğer telefondan denedim received files a gitti sanırım pc deki bt programından dolayı böyle yapıyor :S neyse rahatladım şimdi :D

ucantcme

ucantcme

Üye
arkadşlar hala 3.yukle olayına çozum bulamadık mı? 3 gundur kufretmekten gunah pointlerim tavan yaptı

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadşlar hala 3.yukle olayına çozum bulamadık mı? 3 gundur kufretmekten gunah pointlerim tavan yaptı

nokia suite e görev yöneticisinden önceliği yüksek yaparak dene istersen bir de
muhtemelen suite takılıyor ve bekletirken kararsız kalıyor olabilir

okangrdl

Üye
ende c6-01 var ve belle guncellemesinden sonra gayet memnunum eski uygulamalari aynen yukledim ve herhangi bir guncellestrme sorunu da yasamadim. Fakat yuksek kalite video kaydi yaparken her seferinde 11.sn'de takilyo ve 22.snde kendine geliyo:s orta kalite kayit yaparken boyle bi sorun yok ama hd kayit yapamiyorum bu sorunu yasayan var mi?

aslankaplants

aslankaplants

Üye
arkadaşlar ben nokia store üyelik açarken
bağlanma hatası tekrar deneyin diyor
en yeni sürüm yüklü

hardistortion

Üye
arkadaşlar n8 belle bul dan herhangi bi şarkıyı çalmak istediğimde önce müzikçalar açılıyor sonra seçim çalınamadı işlem iptal edildi hatası alıyorum neden olabilir?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ende c6-01 var ve belle guncellemesinden sonra gayet memnunum eski uygulamalari aynen yukledim ve herhangi bir guncellestrme sorunu da yasamadim. Fakat yuksek kalite video kaydi yaparken her seferinde 11.sn'de takilyo ve 22.snde kendine geliyo:s orta kalite kayit yaparken boyle bi sorun yok ama hd kayit yapamiyorum bu sorunu yasayan var mi?

&#8203;hafıza kartın cihazın içinden çıkan 2gblık kart ise normaldir. değilse de bi format çek karta kendine gelir.

atakan25

atakan25

Üye
internetten video izlenmediğini okudumya güncellemiycem

okangrdl

Üye
class4 var bende guncelledkten snra farkettm hep ayni saniyede takilmasi kafami karistirdi, format deniyecem artk yine olmazsa dogru servise

cardanadam

cardanadam

Üye
bende müzik sesleri az çıkıyor birde sanki şebeke az çekmeye başladı sizdede aynı sorunlar varmı

TT1903

TT1903

Üye
Güncelledim bende herşey dört dörtlük fakat bişeyi farkettim web tarayıcıdan Facebook'a girdiğimizde fotoğraflar küçük çıkıyor. Anna'da böyle bi sorun yoktu fakat belle güncellemesinden sonra resimler küçüldü :S Bi ayarı veya çözüm yolu varmı bunun yardımınızı bekliyorum..

Üst Alt