>>Belle İle İlgili Tüm sorunları Burda Toplayalım <<

Sponsorlu Bağlantılar

muratay_35

Üye
benim n8 belleyi yüklememekte ısrar ediyo ne yaptıysam nafile olmdı bi türlü 3. Aşamayı geçemedim akşam navifirimden atayım dedim tel çöküyodu az daha en iyisi servise vermek yapcak bişey yok farklı pc lerde de denedim yine olmadı annayı yüklerken başka bir pcden yükleyince olmuştu şimdi olmuyo sizler belleyi yüklediniz hayırlı olsun darısı bizim başımıza :))))

takozali

Üye
hava durumu widget i sormuş arkadaşlar. Bilmeyen arkadaşlar için anlatayım.
1.öncelikle telefonunun hacli olması lazım, tavsiyem norton lu hack yapın forumda anlatılıyor.
2.forumda belle için tüm widget ler var , indirip . sis dosyasını telefon hafızasına yükleyin.
işlem bu kadar.
ayrıca telefonu hacklediğiniz zaman tüm programlar, widgetler, oyunlar beleş :)

yesrip2

yesrip2

Üye
arkadaşlar benim n8 belle'de sadece 4 adet ev ekranı var herkesin de öyle mi acaba, bi yerde 6 adet diye görmüştüm.

StigmatA

Üye
dostum hiç sıkıntı yaşamadım sadece 2 tane program ile 3 tane oyunum slinmiş komple onun dışında hiç.bir sıkınıtı yaşamadım ve şuan gayet memnunum. inşallah sorunlu yükleyen arkadaşlarında arızaları en kısa zamanda düzelir emin olunm seviceksiniz. ben hızını farkettim inşallah sizlerde farkedersiniz.

----------Eklendi @ 09:26:40 ---------- Yazıldı @ 09:25:20 ----------

yesrip2 kardeşim telefonun alt sağ köşesindeki yere tıkla orda yeni giriş ekranı ekle diycek orda 6 ya kadar ekleyebiliyosun vede ordan silebiliyosun.

• Beğen
Tepkiler: yesrip2

aydnzara

Üye
arkadaslar ben telden gunceleme yapmak istiyorum ama baktım bilgisayar ile güncelle yazıyordu telden nasıl veya ne zaman yaparım

StigmatA

Üye
telden yapamazsın dostum pc ye bağlaman gerekli. yasep2 işin görüldüğüne sevindim.

saynesim

saynesim

Üye
arkadaşlar c6 01 nokia önerileri diye uygulama var ama c7 yok fark ettinizmi ve c6 01 video düzenleme yoktu belle de var

immortallord

immortallord

Üye
Ya arkadaşlar bu widgetlerin eni boyu nasıl ayarlanıyor..

paradox61

Üye
arkadaşlar c7 00 bugün güncelleme yaptım ama dil ingilizcce oldu türkçe yapmam için ne yapmam lazım
aynen benimde telefon yurtdışı çıkışlı şu anda ingilizce ve türkçe desteği yok.ne yapmam lazım.

takozali

Üye
arkadaşlar belle geldi, ortalık fena şenlendi , :)

benim homescreen 4 adet , herkezinki 6
wifi bağlantıyı kesiyorum , ama yine bağlanmaya çalışıyor,
widget ekleyemiyorum,
widget boyutlarını ayarlayamıyorum,
v.s. v.s.

hepsini cevabı forumda var iyice bakın.
hata bazı arkadaşlar anna nın belleden iyi olduğunu iddia ediyor :)

yapmayın gözünüzü seveyim , önce teli kullanmayı öğrenin , sonra yorum yapın.

bu yazdıklarım herkezi kapsamıyor , onlar kendilerini biliyor.
:)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
arkadaşlar bendede hava durumu widgeti cıkmadı bildirimlerde yok ama perde olayı iyi olmuş gerek kalmıyor ama perdeyi indirince 1 yeni msj yazıyor bunun yerine annada bildirimlerdeki gibi mesajı yazanın adının belli olması mümkünmü? whatsappı yükledim daha öncede kulanmıstım bi sıkıntı yaşamadım ama belleden sonra yükledim yine oviden telefon resmen sapıttı donmaya basladı kac kere bataryayı cıkarıp taktım whatsappı kaldırınca sorun düzeldi .. bi de telefon sürekli baglantı kullanılamıyor diyo yukarda mobil veriyi kapatyorum ama o yazının sürekli cıkmasını istemiyorm neden cıkıyor ben zaten kullanılmadıgını biliyorum

biraz geç gördüm ama..mağazadaki whatsapp sürümü eski. kendi sitesinden 2.6.56 sürümünü indir yükle.

ben de bugün ilk sorunumla karşılaştım. kendi tarayıcısından foursquare normal siteyi açmaya çalıştım.baya ağır cafcaflı bir site olduğundan kasa kasa yükledi ve sonunda dondu kaldı..bataryayı çıkarmak zorunda kaldım.aynı sayfası iphone 4 safari ile açtım..mükemmel..çatır çatır açtı..sanırım safari ayarında bir tarayıcı asla yapamayacak nokia..

V/RS

V/RS

Üye
Ya arkadaşlar bu belle ne acayip çıktı çektiğim foto ve videoları DCIM diye bi klasöre kaydediyo bu yüzden videoyu ve fotoları taşımak zorunda kalıyorum bu arada videodada takılmalar başladı bu sorunu nasıl çözücem ben :(

eminde

eminde

Üye
arkadaşlar şu orantısız saat problemine çözüm var mı

ucantcme

ucantcme

Üye
beyler 3. adımı bi geçemedim yardımcı olun kesin çözümü yok mu bunun ?

ozgurde

Üye
Latitude kurulduktan sonra hata veriyor.

Üst Alt