asım mavzer
Üye
cevap yokmu ?rehber ayarlar bölümünde sadece isim soyisim -soyisim,isim - soyisim isim var sizde de böylemi isim numara yokmu ?
cevap yokmu ?rehber ayarlar bölümünde sadece isim soyisim -soyisim,isim - soyisim isim var sizde de böylemi isim numara yokmu ?
)))
aynen benimde telefon yurtdışı çıkışlı şu anda ingilizce ve türkçe desteği yok.ne yapmam lazım.arkadaşlar c7 00 bugün güncelleme yaptım ama dil ingilizcce oldu türkçe yapmam için ne yapmam lazım
aynen benimde telefon yurtdışı çıkışlı şu anda ingilizce ve türkçe desteği yok.ne yapmam lazım.

arkadaşlar bendede hava durumu widgeti cıkmadı bildirimlerde yok ama perde olayı iyi olmuş gerek kalmıyor ama perdeyi indirince 1 yeni msj yazıyor bunun yerine annada bildirimlerdeki gibi mesajı yazanın adının belli olması mümkünmü? whatsappı yükledim daha öncede kulanmıstım bi sıkıntı yaşamadım ama belleden sonra yükledim yine oviden telefon resmen sapıttı donmaya basladı kac kere bataryayı cıkarıp taktım whatsappı kaldırınca sorun düzeldi .. bi de telefon sürekli baglantı kullanılamıyor diyo yukarda mobil veriyi kapatyorum ama o yazının sürekli cıkmasını istemiyorm neden cıkıyor ben zaten kullanılmadıgını biliyorum
beyler 3. adımı bi geçemedim yardımcı olun kesin çözümü yok mu bunun ?
soft format attım belle kurarken yedekliyo zaten ne yaptımsa olmadıyedekleme yapıyomusun