>>Belle İle İlgili Tüm sorunları Burda Toplayalım <<

Sponsorlu Bağlantılar

qwerty5757

qwerty5757

Üye
ya arkadaşlar benim bir sorunum var belle yükledikten sonra programları yüklerken bi müddet sonra programın birinden hata aldım telefona hard format atmak zorunda kaldım hard formattan sonra güncelleme ile gelen birçok program ve özellik kayboldu ne yapmam lazım canım çok sıkkın yardımlarınızı bekliyorum size tavsiye sakin hard format atmayın galeriden bir duvar kağıdını bile ekran için seçemiyorsunuz o derece maf oldu

kardeş bendede aynısı olmuştu. Tekrardan güncelleme yapmak zorunda kaldım. Başka çaresi varmı bilmiyorum.

AHMED...

AHMED...

Üye
kardeş bendede aynısı olmuştu. Tekrardan güncelleme yapmak zorunda kaldım. Başka çaresi varmı bilmiyorum.

dostum mesela anna da format attığın zaman telefonun yazılım güncelleme bölümünde çıkıyordu eksik olanlar bunda çıkmıyor beni o endişelendirdi bilgisayar olmadığı içinde Ovi suite ile de bakamiyorum belki onda vardır eğer yoksa da bu şekilde olmaz servis yolu gözüktü

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar ben telefonumu hackledim. Fakat unsinged uygulamaları yükleyemiyorum ama sistem dosyalarını görebiliyorum. Sizce hack işlemini mi yanlış yaptım?

Sensation http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...yapacaaz-599570-mesaj4324105.html#post4324105
Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

konusunu deneyin ve işlemleri yaptıktan sonra X-plore gibi bir programla aşağıdaki eklentinin içinden çıkan installserver.exe dosyasını c:\sys\bin konumuna atınız.
Eklenti:
http://www.maxicep.com/attachments/106562d1328618933/
Söz Konusu Başlıkta Sayılan İşlemleri Harfiyen Yaptıktan Sonra Sensation'ın Dediği İşlemi Yapın.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar bendede hava durumu widgeti cıkmadı bildirimlerde yok ama perde olayı iyi olmuş gerek kalmıyor ama perdeyi indirince 1 yeni msj yazıyor bunun yerine annada bildirimlerdeki gibi mesajı yazanın adının belli olması mümkünmü? whatsappı yükledim daha öncede kulanmıstım bi sıkıntı yaşamadım ama belleden sonra yükledim yine oviden telefon resmen sapıttı donmaya basladı kac kere bataryayı cıkarıp taktım whatsappı kaldırınca sorun düzeldi .. bi de telefon sürekli baglantı kullanılamıyor diyo yukarda mobil veriyi kapatyorum ama o yazının sürekli cıkmasını istemiyorm neden cıkıyor ben zaten kullanılmadıgını biliyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar bendede hava durumu widgeti cıkmadı bildirimlerde yok ama perde olayı iyi olmuş gerek kalmıyor ama perdeyi indirince 1 yeni msj yazıyor bunun yerine annada bildirimlerdeki gibi mesajı yazanın adının belli olması mümkünmü? whatsappı yükledim daha öncede kulanmıstım bi sıkıntı yaşamadım ama belleden sonra yükledim yine oviden telefon resmen sapıttı donmaya basladı kac kere bataryayı cıkarıp taktım whatsappı kaldırınca sorun düzeldi .. bi de telefon sürekli baglantı kullanılamıyor diyo yukarda mobil veriyi kapatyorum ama o yazının sürekli cıkmasını istemiyorm neden cıkıyor ben zaten kullanılmadıgını biliyorum

internetemi baglanmıyom

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
internetemi baglanmıyom
internete baglanabiliyorum istedigim zamanda baglantıyı kesebiliyorum bu güzel olmus ama kendiliginden sürekli baglantı kullanılamıyor yazıyo sol üst köşede

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
resimdeki data widgeti lazim bunu teli hacklemeden sertifikalayip kullanilabilecek bir yontem varmi??

arkadasım freesigner uygulamasını bul forumdan tele yükle istediğin uygulamayı imzalar yüklersin signed olarak bulamazsan siscontents diye bi pro var onu indir pc ne onunla freesignerı imzala o şekilde çözebilirsin unsigned olayını yanlız wigeti bulsan bile teli hacklemeden yükkemen biraz zor widgetler genelde hack ister

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
galiba internete baglanmaya çalişan uygulamalar var

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

internete baglanabiliyorum istedigim zamanda baglantıyı kesebiliyorum bu güzel olmus ama kendiliginden sürekli baglantı kullanılamıyor yazıyo sol üst köşede

posta kutusunu kurduysan mesajları güncellemeye çalışır ve comminicator ayarlarının hepsini kapat bide bul diye bişey var menüde onda herşey kapalı olsun bide böyle dene

nazacar

nazacar

Üye
Ben belleyi yükleyemiyırum yüklerken bağlantı kesildi diyor ama bağlantı var

Emil_Ceferli

Üye

bi de otomatik guncellemelerin kontrol edilmesini kapat. Whatsappin silindiyinden emin ol.

asım mavzer

Üye
rehber ayarlar bölümünde sadece isim soyisim -soyisim,isim - soyisim isim var sizde de böylemi isim numara yokmu ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sagolun arkadaşlar işe yaradı

YkPkY

YkPkY

Üye
E6 belle berbat.artık pişman ettirdi sonunda tamamen beni
tüm beklentilerim hüsran oldu,boşuna hevesle beklemişiz.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben buldum dostum aynısı işede yarıyor ama suan mobilde oldugum için link veremicem telefonu hacklemen lazım yanlıs hatırlamıyosam belle için yeni widgetler diye bi konu var ordan bulabilirsiniz bşka widgetlerde var ama dedigim gibi hack şart

08mehmet

08mehmet

Üye
linkteki saat widgeti çalışmıyor!

arkadaşlar c6-01 belle dijital orjinal saat widget'i bulabilen geri yükleyebilen varmı flash atmadan...çok aradım ama eski saati bulamadım,keşke başka saat yüklemeseydim :vur

AHMED...

AHMED...

Üye
linkteki saat widgeti çalışmıyor!

arkadaşlar c6-01 belle dijital orjinal saat widget'i bulabilen geri yükleyebilen varmı flash atmadan...çok aradım ama eski saati bulamadım,keşke başka saat yüklemeseydim :vur

aynı hatayi bende yaptım orjinal dijital saat kayboldu hard format atmak zorunda kaldım hard format atmakta yaptığım en büyük hata oldu güncelleme ile gelen birçok program ve özellik gitti bellede anna da hard format attığımız zaman yazılım güncelle bölümünden çıkıyordu giden güncellemeleri tekrar yükleye biliyorduk ama bunda böyle birşey olmuyor yazılım güncelleme bölümünde birşey gözükmüyor evde bilgisayar olmadığı içinde Ovi suite ye bakamiyorum eğer böyle olmazsa yarın servise gönderecem

----------Eklendi @ 06:19:06 ---------- Yazıldı @ 06:15:34 ----------

galeriden bir resmi duvar kağıdı olarak bile yükleyemiyorum Ovi mağaza gitti tekrar indiriyorum ve yüklemiyor telefona bunun gibi birçok sorun var tekrardan nasıl düzelteceğim konusunda da hiç bir fikrim yok sabah internet kafeye gidip Ovi suite ile düzelme yoluna bakacam eğer olmazsa servise götürecem

----------Eklendi @ 06:21:35 ---------- Yazıldı @ 06:19:06 ----------

www.maxicep.com/symbian-3-genel/sty...getleri-sis-dosyasi-7-585755.html#post4330519 bu konuda son sayfada orjinal saat widgeti var onu dene benim gibi hard format atmak zorunda kalmazsın

• Beğen
Tepkiler: 08mehmet
uruno

uruno

Üye
radyo çok berbat olmuş anna göre kaydedilen kanal sayısını gôstermiyor bu nedenle o kanal kayıtlımı anlıyamıyorum.100 kanaldan sonra kaydetmek isteyince ingilizce uyarı veriyor ve degiştir yok tüm kanaları silip tek yeni olanı kaydediyor

Üst Alt