>>Belle İle İlgili Tüm sorunları Burda Toplayalım <<

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

orta menü tuşuna basılı tutunca çıkıyor sadece ben baya bi araştırdım ama başka bulamadım

Evet ben de tam efektlerle ilgili videolara bakarken videolarda gördüm. Menü tuşuna basılı tutunca açılıyor.
Mesajımı editleyecektim ki sen yazmışsın o arada. Teşekkür ederim yine de.

• Beğen
Tepkiler: 79mm79

uribaju

uribaju

Üye
KLASÖR İÇİNDE KLASÖR AÇMAK İSTEYENLER ŞU KONUYU UYGULARSANIZ AÇABİLİRSİNİZ,
www.maxicep.com/symbian-3-genel/mod-extend-menu-grid-on-symbian-belle-yeni-ortalanmis-haliyle-585204.html#post4191613

qwerty5757

qwerty5757

Üye
arkadaşlar ben telefonumu hackledim. Fakat unsinged uygulamaları yükleyemiyorum ama sistem dosyalarını görebiliyorum. Sizce hack işlemini mi yanlış yaptım?

ucantcme

ucantcme

Üye
ben hala yukleyemedm 3. Adımda takılıyo birisi yardmcı olsun

alp047

alp047

Üye
arkadaşlar ben telefonumu hackledim. Fakat unsinged uygulamaları yükleyemiyorum ama sistem dosyalarını görebiliyorum. Sizce hack işlemini mi yanlış yaptım?

hayır kardeş sistem dosyalarına erişebiliyorsan doğrudur ama installserver exe dosyasını c sys bin klasörüne at olur çünkü rompatcherdeki instalserver.rmp yaması çalışmıyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bende bugün c6 01 belledim

----------Eklendi @ 21:16:31 ---------- Yazıldı @ 21:13:01 ----------

bu arada forumdakı yardımlasmayı gorunce üye olmak istedım uzun zamandır mısafir olarak sitedeydim.

ucantcme

ucantcme

Üye
bende bugün c6 01 belledim

----------Eklendi @ 21:16:31 ---------- Yazıldı @ 21:13:01 ----------

bu arada forumdakı yardımlasmayı gorunce üye olmak istedım uzun zamandır mısafir olarak sitedeydim.

hoşgeldin. 3. Adım hata aldın mı?

qwerty5757

qwerty5757

Üye
hayır kardeş sistem dosyalarına erişebiliyorsan doğrudur ama installserver exe dosyasını c sys bin klasörüne at olur çünkü rompatcherdeki instalserver.rmp yaması çalışmıyor
teşekkürler kardeşim deneyecem şimdi.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bu arada 256 mb mı güncelleme

----------Eklendi @ 21:37:50 ---------- Yazıldı @ 21:33:07 ----------

ben hala yukleyemedm 3. Adımda takılıyo birisi yardmcı olsun

*#7370#le format attınmı

ucantcme

ucantcme

Üye
ben öyle yaptim formattan sonra anna guncellemelerınden sadece servis pack i yukledim sonra pc ye baglayıp belleyi yukledim

deneyeceğim kardeşim sağol. Guncelleştirme kaç mb tı? Memnun musun?

TT1903

TT1903

Üye
Hava durumunu nasıl ekledin kardeşi:)

mustyaky

mustyaky

Üye
arkadaşlar belle için oto. ekran döndürmeyi kapatıp açmaya yarayan bi widget varmı? tek olucak ama. force controlden başka varsa bi link verebilirmisiniz. şimdiden teşekkürler.

umutgencfb

Üye
Arkadaşlar BELLE'de "Arka planda açık uygulamaları" nereden görüyoruz?
Eskiden her ekranda köşedeki "Seçenekler"e basınca gelen menü içinde "açık uygulamaları göster" seçimi olurdu.
BELLE'de nereden görüyoruz?
menü tuşuna basılı tut..

AHMED...

AHMED...

Üye
ya arkadaşlar benim bir sorunum var belle yükledikten sonra programları yüklerken bi müddet sonra programın birinden hata aldım telefona hard format atmak zorunda kaldım hard formattan sonra güncelleme ile gelen birçok program ve özellik kayboldu ne yapmam lazım canım çok sıkkın yardımlarınızı bekliyorum size tavsiye sakin hard format atmayın galeriden bir duvar kağıdını bile ekran için seçemiyorsunuz o derece maf oldu

Üst Alt