resulalan
Üye
arkadaşlar bellede fring çalışıyor mu fring yüklü olanlar bakabilirler mi teşekkürler
arkadaşlar cevap yok mu
arkadaşlar bellede fring çalışıyor mu fring yüklü olanlar bakabilirler mi teşekkürler
arkadaşlar cevap yok mu
arkadaşlar benim c6-01 belle de ekrandaki dijital saat saatkısmı kalın dakika tarafı ince bariz bi şekilde düzelir mi acaba
Hepsinde öyle.
arkadaşlar cevap yok mu
hocam çok teşekkür ederim sayende fring sorunsuz açılıyor.. teşekkürler....

malesef denedim uyumlu değilhttp://www.maxicep.com/symbian-3-genel/orjinal-belle-icin-widgetlar-599777.html
Şu konudakini indir içinde var

Arkadaşlar Telefonu hacklemeyi düşünüyorum bununla ilgili bir kaç sorum olucak.
1 - Hackleyince ne gibi + lar ve - ler kazanabilirim
2- Olumsuz yönleri neler ve geriye dönüş var mıdır ? Teşekkürler
Bir de benim wap ayarlarında sorun var . Anna varken yani 2 gün önce 0.facebooka ve whatsappa okuldan heryerden girebiliyordum bugün 14 tl bakiyem vardı girdim o kadar gezdim gezdim bi çıktım kullanılan tutar : 9 TL
Evlat acısı gibi oturdu resmen ama sağlık olsun. Avea İnternet'i sildim sırf bunun için gitmesin diye ama genede gitti bilsem internet paketi yapardım Bu Wap olayını nasıl halledicez yardım eder misiniz ne 0. faceye girebiliyorum nede whatsappa
Sorularım bunlar teşekkürler.
hacklemenin hiçbir eksisi yok artıları ise sayılamazHelp help :P
bikere hackli olmazsa uygulamaların %90ını yükleyemiyorsun sadece bakakalıyorsun
anca biri imzalamalı yayınlamalı onu beklemen lazım. geriye dönüş her zaman var hiç bişi yapamazsan oviden yeniden yazılım yüklersin herşey orjinal olur. internet konusuna da gelince onunla ilgili bir yorum yapamayacağım maleseforta menü tuşuna basılı tutunca çıkıyor sadece ben baya bi araştırdım ama başka bulamadımArkadaşlar BELLE'de "Arka planda açık uygulamaları" nereden görüyoruz?
Eskiden her ekranda köşedeki "Seçenekler"e basınca gelen menü içinde "açık uygulamaları göster" seçimi olurdu.
BELLE'de nereden görüyoruz?