>>Belle İle İlgili Tüm sorunları Burda Toplayalım <<

Sponsorlu Bağlantılar

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
arkadaşlar cevap yok mu

heralde Madness kardeşimiz onu editleyip belleye uygun hale getirmişti forumda mevcut hatta ama unsigned. yani yüklemek için ya sertifikalayacaksın yada teli hackleyeceksin.

• Beğen
Tepkiler: resulalan
eminde

eminde

Üye
arkadaşlar benim c6-01 belle de ekrandaki dijital saat saatkısmı kalın dakika tarafı ince bariz bi şekilde düzelir mi acaba

resulalan

resulalan

Üye
hocam çok teşekkür ederim sayende fring sorunsuz açılıyor.. teşekkürler....

serinaga

serinaga

Üye
arkadaşlar cevap yok mu

Kardeş fring doğrudan çalışmıyo. Ama çözümü var sanırım ...

----------Eklendi @ 16:02:26 ---------- Yazıldı @ 15:59:20 ----------

Arkadaşlar önceki sürümlerdeki ekran koruyucu olarak ayarlanan dijital saat belle'de var mı ? Yoksa içi dolu bir dijital saat mı geliyo ?

----------Eklendi @ 16:03:22 ---------- Yazıldı @ 16:02:26 ----------

Yada bu saati nasıl tekrar getirebilirim ???

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Telefonu hacklemeyi düşünüyorum bununla ilgili bir kaç sorum olucak.
1 - Hackleyince ne gibi + lar ve - ler kazanabilirim
2- Olumsuz yönleri neler ve geriye dönüş var mıdır ? Teşekkürler

Bir de benim wap ayarlarında sorun var . Anna varken yani 2 gün önce 0.facebooka ve whatsappa okuldan heryerden girebiliyordum bugün 14 tl bakiyem vardı girdim o kadar gezdim gezdim bi çıktım kullanılan tutar : 9 TL
Evlat acısı gibi oturdu resmen ama sağlık olsun. Avea İnternet'i sildim sırf bunun için gitmesin diye ama genede gitti bilsem internet paketi yapardım Bu Wap olayını nasıl halledicez yardım eder misiniz ne 0. faceye girebiliyorum nede whatsappa

Sorularım bunlar teşekkürler.

LoCa94

Kapalı Hesap
Merhabalar dün akşam N8'de Belle'yi kurdum. Temelde sorunsuz sayılabilir, uygulamalarımın yarısı gitmiş olsa da yükledim önemli olanları tekrardan, ancak bir iki sıkıntım var;
1. Web'de gezinirken sayfaların yüklendiği görülüyordu Anna'da, hani sayfa çubuğu doluyor gibiydi, şimdi ise öylece beklemek gerekiyor ne zaman açılacağı belli olmuyor sayfaların yani bunu ayarlamak mümkün mü?
2. Mailbox'umda hotmail hesabım kayıtlı, ancak web üzerinden hotmail sitesine girip bilgilerimi girdiğimde sürekli hata veriyor sanki şifremi yanlış girmişim gibi, Opera'dan girince her şey normal, mail for exchange de öyle ama web inatla açmıyor hesabımı.
3. Anna takvim widget'ınde sonraki iki kayıdı da gösteriyordu, şimdi sadece tek satırda önümdeki tek kayda ulaşıyorum.
4. Bir de (bunu biri daha belirtmişti başlıkta) arka plan ayarlarken telefonumdan sildiğim bir çok fotoğrafı daha gösteriyor.

Çözümü olanlar ya da ilgilenenler için şimdiden teşekkürler :)

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Telefonu hacklemeyi düşünüyorum bununla ilgili bir kaç sorum olucak.
1 - Hackleyince ne gibi + lar ve - ler kazanabilirim
2- Olumsuz yönleri neler ve geriye dönüş var mıdır ? Teşekkürler

Bir de benim wap ayarlarında sorun var . Anna varken yani 2 gün önce 0.facebooka ve whatsappa okuldan heryerden girebiliyordum bugün 14 tl bakiyem vardı girdim o kadar gezdim gezdim bi çıktım kullanılan tutar : 9 TL
Evlat acısı gibi oturdu resmen ama sağlık olsun. Avea İnternet'i sildim sırf bunun için gitmesin diye ama genede gitti bilsem internet paketi yapardım Bu Wap olayını nasıl halledicez yardım eder misiniz ne 0. faceye girebiliyorum nede whatsappa

Sorularım bunlar teşekkürler.

Help help :P

one2one2

one2one2

Üye
resimdeki data widgeti lazim bunu teli hacklemeden sertifikalayip kullanilabilecek bir yontem varmi??

ANIL

ANIL

Admin
arkadaşlar tarayıcıda 3g ile gsm arasında hız farklılığı var mı? yoksa sadece indirme hızımı artıyor?

79mm79

79mm79

Üye
hacklemenin hiçbir eksisi yok artıları ise sayılamaz :) bikere hackli olmazsa uygulamaların %90ını yükleyemiyorsun sadece bakakalıyorsun :) anca biri imzalamalı yayınlamalı onu beklemen lazım. geriye dönüş her zaman var hiç bişi yapamazsan oviden yeniden yazılım yüklersin herşey orjinal olur. internet konusuna da gelince onunla ilgili bir yorum yapamayacağım malesef

any0ne

any0ne

Üye
Arkadaşlar 5 saat felan oldu belle kurduğum. Uygulamalar,oyunlar vs yükledim fakat sarj göstergesinde oynama yok. Normal mi yoksa bug mu ?

ANIL

ANIL

Admin
normal normal :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar BELLE'de "Arka planda açık uygulamaları" nereden görüyoruz?
Eskiden her ekranda köşedeki "Seçenekler"e basınca gelen menü içinde "açık uygulamaları göster" seçimi olurdu.
BELLE'de nereden görüyoruz?

turkmen619

Üye
arkadaşlar telefonun kilit ekranına nasıl widget ekleniyo kısyol yani belle arayüz incelemesinde fardıda nasıl olcak

79mm79

79mm79

Üye
Arkadaşlar BELLE'de "Arka planda açık uygulamaları" nereden görüyoruz?
Eskiden her ekranda köşedeki "Seçenekler"e basınca gelen menü içinde "açık uygulamaları göster" seçimi olurdu.
BELLE'de nereden görüyoruz?
orta menü tuşuna basılı tutunca çıkıyor sadece ben baya bi araştırdım ama başka bulamadım

Üst Alt