>>Belle İle İlgili Tüm sorunları Burda Toplayalım <<

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yok artık biz bunun içinmi bukadar Belledik.Eğer bu doğru ise ciddi bir tartışma konusu derim halla annadayım.

ses konusunda birşey diyemem kulaklık ile müzik dinlemediğim için.ancak radyoda rds çıkıyor bende..belki arkadaşın yaşadığı yerde radyo sinyali zayıftır..zayıf sinyalde rds gelmez..ek özellik olarak istasyon türünü yazıyor yukarıda. haberler pop müzik rock müzik diye..hoşuma gitti

Febris

Febris

Üye
Büyük yer widgeti olan varmi konumu gosteren?

Resim bu ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
yaa şarj sorunu yaşayan varmı ? deli gibi bitiyor şarjım yaa.. 6 7 saatte bitti ilk şarjım

----------Eklendi @ 13:26:45 ---------- Yazıldı @ 13:24:46 ----------

Arkadaşlar benim de bir sorum olacak;

Ovi Suite'den cihazı update ederken Hizmete Bağlanılamadı hatası alıyorum ve hala çözümünü bulabilmiş değilim. Eğer aynı hatayı alıp çözüm bulabilmiş arkadaşlar veya yardım edebilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ediyorum.

aynı sorunu yaşıyorum dün gece 4densabah 11e kadar inanırmısın telefon için uğraştım halledemedim ve şuan galeriyi güncelleyecek güyağı fotolarımı açamıyorum bende.. dün yeniden belle yüklemiştim yedeklediklerimi atıyorum olmuyor.ne kadar saçma birşey bu belle yaa :/

any0ne

any0ne

Üye
Bellenin hiç bir +'sını göremedim. Beklediğimize değmedi bence.

_ardaa

_ardaa

Üye
Bende henüz şarj sorunu olmadı aksine bataryayı ne yaptıysam dolduramadım 2 saate yakın usb bağlı kaldı ama yinede batarya tam dolmadı %80de fixledi kendini sanki.

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
bide mağazadan yüklerken şebeke bağlantısı kayboldu yükleme iptal ediliyor diyor herşeye yaa..

_ardaa

_ardaa

Üye
Büyük yer widgeti olan varmi konumu gosteren?

Resim bu ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Ben birşey buldum sanırım deniyorum olursa söylerim.

sekeycocug

Üye
ovi nin yeni sürümü var (3.3) onu dene işin hallolur. bende de çalışmıyordu. onu yükledikten sonra hallettim.

----------Eklendi @ 13:39:08 ---------- Yazıldı @ 13:36:59 ----------

ovi'nin yeni sürümünü yükle işin hallolur.

benighted

benighted

Üye
sonunda bende belle yi yükledim o kadar çok olumsuz şey yazdıki buraya güncellemeyecektim ancak bi cesaretle yükledim hiç bir sorunla ve ya hatayla karşılaşmadım güncellerken şimdi kurcalama sırası :D

serinaga

serinaga

Üye
A&#1084;&#963;&#951;R@;4328214' Alıntı:
birisi orjinal belle "dijital saatin" sis dosyasını verebilir mi :)

buldum..

Arkadaşım bu dijital clock nassı bişiy ? Ekran koruyucuda görünen mi ???

_ardaa

_ardaa

Üye
My Location Widget

Ovi haritalar son sürüm yüklü olmalı ve telefon hackli olmalı, bunların ikiside var ise aşağıdaki eklentiyi telefon hafızasına kurun

Shadow*

Shadow*

Üye
Dostum ben az önce ovi suite'i güncelledim ve sonra tekrardan cihazı güncellemeyi denedim ve şuan yükledim belleyi eğer ovi suite'in son sürümü yüklü değilse onu bi güncellemeni tavsiye ederim.

any0ne

any0ne

Üye
şuanda telefon dondu kaldı. Nasıl bir güncellemedir anlamadım ben. Hiç memnun kalmadım belleden, telefon hiç seri değil :S

BLL13

Üye
N8 e oviden belle yüklerken 3. Aşamada cihazla olan bağlantı kesildi uyarısı veriyor yükleyemiyorum yardım edin

meg1ddo

meg1ddo

Üye
ana ekran duvar kağıdını değiştirince galeriye gidiyor ve orda gereksiz bir sürü resim çıkıyor, bazı silinmiş videolarin bile küçük ikon ve resimleri çıkıyor bu sorunu nasıl çözecez?...

ts2000

ts2000

Üye
IKHULAKU http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...playalim-600014-mesaj4328633.html#post4328633
müzik çalar, internet radyosu ve fm radyonun ses kalitesi yerlerde sürünüyor. anna zamanında telefonun kulaklıktan verdiği sesten memnundum ama şimdi bir garip ve anna'da sesler sağ sol kulaklıkta çok net olarak ayrılırken şimdi ikisinden de aynı ses geliyor diyecek kadar kötü halde olmuş. stereo hissi çok azalmış ve sesler daha orta ve tiz tonlara kaymış gibi. ayrıca fm radyodan da RDS ve AF kaldırılmış.
yok artık biz bunun içinmi bukadar Belledik.Eğer bu doğru ise ciddi bir tartışma konusu derim halla annadayım.
Bencede o kadar deildir ben güncelledim hemde çıkar çakmaz saat 00:2 de gayet güzel ses kalitesi

resulalan

resulalan

Üye
arkadaşlar bellede fring çalışıyor mu fring yüklü olanlar bakabilirler mi teşekkürler

any0ne

any0ne

Üye
N8 e oviden belle yüklerken 3. Aşamada cihazla olan bağlantı kesildi uyarısı veriyor yükleyemiyorum yardım edin

Başka bir bilgisayardan dene güncellemeyi ozaman olacaktır.

BLL13

Üye
Tek o kaldı zaten denemediğim. Tek sorun başka pc yi nerden bulacağım.
SAĞOLASIN

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye

Üst Alt