>>Belle İle İlgili Tüm sorunları Burda Toplayalım <<

Sponsorlu Bağlantılar

aşikar53

aşikar53

Üye
teşekkürler kardeşim

pnue

Üye
rica ederim arkadasım benımde telefonum ıngılızce oldu delırcem yaa :/

AHMED...

AHMED...

Üye
kimse belle den memnun değil mi arkadaşlar ben daha güncelleme yapmadım ve forumda dolaşırken gördüğüm kadarıyla herkeste farklı bir sorun var benim için telefonun sorunsuz çalışması önemli eğer memnun değilseniz anna da kalırım ben

yoIcu

yoIcu

Üye
c6-01 im biraz sapıttı gibi.

1- Kendi kendine nete bağlanmış heralde kontör uyarısı geldi.

2- İlk kurduğumda wlan bağlantısı ile nokia suit ve webte problem yoktu. nokia suite bağlanamama sorunu yaşadım. En çok yaşadığım sorun webde video izlerken video bir yere kadar açıyo sonra takılıyo. Wlan modeme yaklaştığımda şimdilik sorun yok. Ama video ilerlemede bir sıkıntı var gibi.

3- Kamerada video - fotoğraf geçiş dokunmatiği dandik.

4- Annadaki bildirim widgeti belle de yok.

V/RS

V/RS

Üye
arkadaşlar telefon kendi kendine nete bağlanıyor bunu kesmenin tek yolu mobil veriyi kapatmak şarj ıda etkiliyor yanlız nete bağlanmak istediğiniz zaman açın işiniz bitince kapatın bu bir eksi mi artı mı bilemiyorum

aykutozkann

aykutozkann

Üye
ilk izlenimler.
1. daha stabil ve aktif masaüstü uygulamaları oluşturumuş.
2. bağlantı yönetimi çok kolay üstten açılan menü ile telefonunun bağlantılarını tek dokunma ile açıp kapatabiliyorsunuz. bu sekilde habersiz internete bağlanma kontör düşme derdine son.
3. c6-01 de gecikmeli kamera açılması giderilmiş tek dokunuşla açılıyor.
4. bildirim widget i cok onun yerine kendileri otomatik açılan bir widget yerleştirmişler
5. bulunulan sayfanın arkaplan resmi beklemeden uyandığında sade bir arka plan resmi oluştururak güzel bir görünüm sağlıyor bu ekranda sadece bildirimler var (tuş kilidini açmadan önceki ekran)
6. mesajlar bölümü düzenlenmiş gerek duyulmadığı sürece alt klasörlere direk erişim yok annada yer alan oturumlar menusu açılıyor.
7. yepyeni zil sesleri.
8. açılış ekranı ve sesi değiştirilmiş.
9. daha büyük qwerty klavye
10. mesajlarda gördüğüm tek sorun. otomatik klavye kullanıyorsanız cumleyı tamamlamadan yada imceli o cümle üzerinden ileriye almadan mesajı gönderemiyorsunuz.
11. 6 tane ev ekranı var ıstedıgınızda sılıp tekrar acabılıyorsunuz.
12. widgetler için boyutunun ayarlanabilir olmasını bekliyordum. (çok önemli bir sorun değil ama boyutunun ayarlanabilmesi daha iyi olurdu)
13. mail sisteminde bazı değişiklikler yapılmış kurumsal maillerin daha hızlı alınmasını sağlamak amacıyla seçenekli olarak ovi üzerinden alınmasını sağlayabiliyorsunuz (bu sayede daha hızlı bır maıl ıletısımı sağlanıyor)

şimdilik izlenimlerim bunlar. sorunları olanlara yardımcı olabilirim.

• Beğen
Tepkiler: olcur, deppocu, sado826 ve 2 diğerleri
AHMED...

AHMED...

Üye
ilk izlenimler.
1. daha stabil ve aktif masaüstü uygulamaları oluşturumuş.
2. bağlantı yönetimi çok kolay üstten açılan menü ile telefonunun bağlantılarını tek dokunma ile açıp kapatabiliyorsunuz. bu sekilde habersiz internete bağlanma kontör düşme derdine son.
3. c6-01 de gecikmeli kamera açılması giderilmiş tek dokunuşla açılıyor.
4. bildirim widget i cok onun yerine kendileri otomatik açılan bir widget yerleştirmişler
5. bulunulan sayfanın arkaplan resmi beklemeden uyandığında sade bir arka plan resmi oluştururak güzel bir görünüm sağlıyor bu ekranda sadece bildirimler var (tuş kilidini açmadan önceki ekran)
6. mesajlar bölümü düzenlenmiş gerek duyulmadığı sürece alt klasörlere direk erişim yok annada yer alan oturumlar menusu açılıyor.
7. yepyeni zil sesleri.
8. açılış ekranı ve sesi değiştirilmiş.
9. daha büyük qwerty klavye
10. mesajlarda gördüğüm tek sorun. otomatik klavye kullanıyorsanız cumleyı tamamlamadan yada imceli o cümle üzerinden ileriye almadan mesajı gönderemiyorsunuz.
11. 6 tane ev ekranı var ıstedıgınızda sılıp tekrar acabılıyorsunuz.
12. widgetler için boyutunun ayarlanabilir olmasını bekliyordum. (çok önemli bir sorun değil ama boyutunun ayarlanabilmesi daha iyi olurdu)
13. mail sisteminde bazı değişiklikler yapılmış kurumsal maillerin daha hızlı alınmasını sağlamak amacıyla seçenekli olarak ovi üzerinden alınmasını sağlayabiliyorsunuz (bu sayede daha hızlı bır maıl ıletısımı sağlanıyor)

şimdilik izlenimlerim bunlar. sorunları olanlara yardımcı olabilirim.
Bilgi için :tşk:

yesrip2

yesrip2

Üye
benim telefonun dili ingilizce oldu neden acaba bir bilgisi olan var mı????

79mm79

79mm79

Üye
arkadaşlar ssouı diye bir uygulama yüklü telefonda. telefonu her açılışta bir ekran çıkıyor nokia hesabıma bağlanmak istiyor bu nedir nasıl kaldırabilirim. uygulama yükleyiciden kaldırmaya çalıştım olmadı. bide telefonun açılştaki programları düzenleyeceeğimiz bir program yokmu? açılırken çok bekliyor

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
müzik çalar, internet radyosu ve fm radyonun ses kalitesi yerlerde sürünüyor. anna zamanında telefonun kulaklıktan verdiği sesten memnundum ama şimdi bir garip ve anna'da sesler sağ sol kulaklıkta çok net olarak ayrılırken şimdi ikisinden de aynı ses geliyor diyecek kadar kötü halde olmuş. stereo hissi çok azalmış ve sesler daha orta ve tiz tonlara kaymış gibi. ayrıca fm radyodan da RDS ve AF kaldırılmış.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
En iyisi hazır belle... nokia 603 :)

ts2000

ts2000

Üye
bellede klasörün içine klasör nasıl oluşturuluyor

caphuscha

caphuscha

Üye
arkadaşlar programlarımın az bir kısmı duruyor, ama %70 kayboldu. ayrıca uygulama yöneticisinde de gözükmüyor. annada ay şey olmuştu ama uyg. yöneticisinde duruyorlardı ve güncelleme ile geri gelmişlerdi. aynı problemi yaşayanlar var mı? bir çözümü var mıdır?

ts2000

ts2000

Üye
c6-01 im biraz sapıttı gibi.

1- Kendi kendine nete bağlanmış heralde kontör uyarısı geldi.

2- İlk kurduğumda wlan bağlantısı ile nokia suit ve webte problem yoktu. nokia suite bağlanamama sorunu yaşadım. En çok yaşadığım sorun webde video izlerken video bir yere kadar açıyo sonra takılıyo. Wlan modeme yaklaştığımda şimdilik sorun yok. Ama video ilerlemede bir sıkıntı var gibi.

3- Kamerada video - fotoğraf geçiş dokunmatiği dandik.

4- Annadaki bildirim widgeti belle de yok.

benimde tel c6-01 ama hiç böyle bir sorun yaşamadım
1-üsteki çubuğu aşağıya çekip modil verini üstüne tıkla devredışı olsun
2-bu sorun ya pcden ağdan yada telden yada belle güncelleyince bişeyler olmuştur çözülmesse servise ver
3-buna dicek bişey yok zevk meselesi zevkler tartışılmaz
4-sadece takvim ajanda diyorsan var ama tüm bildirimler mesela mesaj geldiğinde arama geldiğinde widget te olması saçma bence ama dediğim gibi zevkler tartışılmaz

The_Eyup

Üye
6 ev ekranını nasıl açıcaz ?? :D

xLucifer

xLucifer

Üye
sağ altdaki seçeneklere tıkla. Yeni giriş ekranı ekle. Buradan açabilirsin.

V/RS

V/RS

Üye
1 günde telefonu 2 kere şarj ettim mobil veri yüzündenm, b,lmiyorum ama telefon kendi kendine nete bağlanıyo sanırsam o yüzden şarj çabuk bitiyo sizin şarj durumunuz nasıl ?

ts2000

ts2000

Üye
arkadaşlar resimdeki gibi hava durumu widgeti bulabilirmisiniz
>

BL@DE02

BL@DE02

Üye
Belle sorunları (NOKİA BELLEDE SADECE GÖRSELLİĞE VE AKICILIĞA ÇALIŞMIŞ EKSİK OLAN ESAS ŞEYLER TARAYICI VE FLASH HALA AYNI FİYASKO GÖZ BOYAMA YAPMIŞ SADECE)
1)Flv videoları hala oynatmıyor insan birde şu flash4.0 tarihten kalan bu şeyi günceller :S
2)web tarayıcı hala mal gibi sayfa açılmasını beklemek bi dert flash içerikli sayfada aşağı yukarı hareket etmek bi dert :S
3)annayı felan hellox 2.1 programı ile direk hackleyebilirken şimdi bu programı çalıştırınca bekliyo rompatcher felan yüklenmiyo bile güvenliğini arttırmışlar heralde
:s
Kısacası ben 11. telefonum olan n8 den sonra telefon piyasasına birdaha para kaptırmam 1000 lira verip video izleyemiyosam webde rahatça gezemediğim için opera mini kullanıyorsam dahada telefon felan almam samsung s2 alsam bile adamlar 1 ay geçmiyo daha yüksek özellikte bişey çıkartıyo artık sıkıldım almışken en iyisini alalım diyoruz alıyoruz 1 ay geçmiyo yenisi çıkıyo pes ediyorum artık bi nokia 1120 telefon birde psvita alıp işimi görücem en azından psvita bi alıyosun adamlar oyunu programı ona göre yapıyo yenisi çıktı bunu kaldırmaz derdi yok kafam rahat olur

----------Eklendi @ 11:08:30 ---------- Yazıldı @ 11:07:15 ----------

caphusca (ç)aldım tam yorumumun sonuna uyuyor :D

• Beğen
Tepkiler: ufuxxxxx, rauf3455 ve iatis
79mm79

79mm79

Üye
arkadaşlar programlarımın az bir kısmı duruyor, ama p kayboldu. ayrıca uygulama yöneticisinde de gözükmüyor. annada ay şey olmuştu ama uyg. yöneticisinde duruyorlardı ve güncelleme ile geri gelmişlerdi. aynı problemi yaşayanlar var mı? bir çözümü var mıdır?

menüde kaldırmak istediğin uygulamanın simgesini uzun basınca açılan pencerede sil var oradan kalkıyor

Üst Alt