Başarısız bir N900 alımı Akabinde Şarj Aleti Sorunu (ben yandım siz yanmayın)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

carpediem81

Üye
arkadaşım zayıf bi ihtimal ama sen şarj aletini taktığın prizi kontrol ettirsen?başka şarjlar da patlatmışsın ya tesisatında sorun olabilir.
 


dogus06

Üye
Arkadaşım ben Bahreyn'e çok gidip geliyorum. Orada N900 var. Haliyle Nokia serviside var. Güvenirim dersen telefonunu bana ulaştır giderken oradaki servise vereyim. Aklına para falan istediğim gelmesin. gerçekten içinden çıkılmaz bir duruma düşmüşsün. Sadece yardım etmek isterim.
 
sertacunlu

sertacunlu

Üye
geçmiş olsunnn
 

doan993

Üye
ya saççmalamayınn n97 nın sarjı n900 e oluuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
 
tutas_tee

tutas_tee

Üye
bencede gecmis oldun ama aldigin yerde bir tuhaflik var...ben sahsen denedim n900 e n97 sarj aletide oldu pataryasida ama tabi orjinalini kulllanmak en iyisi bence.bu telefon 4 aydir elimde gayette menunum son surumu ciksada ufak tefek eksiklikler giderilse meegoya gececegim bekliyoruz ne zaman cikarsa artik...belki sendede sistemsel bir hata vardir telefona format atip tekra yenilersen belki gecer?
 

halo06

Üye
arkadaşlar benimde n900 üm var şarş aletim yok data kablosuyla bilgisayar üzerinden şarj ediyorum ya da 2 3 milyona takılan kelebek şarj aletleri var bataryayı o makinaya takıp sarj ediyorsun
 
cengaver155

cengaver155

Üye
arkadaşlar sorun şarz cıhazında gorunmuyor ya bataryada sorun yada cıhazın şarz entegresınde bence o yonden bakılmalı tşk..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt