atacan,ve diğer arkdaşlar günaydın.hai bir söz vardır birşeyi çok istersen olmazmış diye beni inat ettim ya kitap okumaya olmuyor işte.ne dediyseniz yaptım indirdim yine olmuyor her kitap okuma programını kurdum lanet olsun yine açamadım.adobeyi kaldırdır dediğiniz programı kurdum buda lisan doldu diyor dedikleriniz yapıp ilerliyorum kabul etmiyor offfff yaaaaa.pdf formatındaki kitabımı nasıl açabilirim adım adım yazarmısınız kusura bakmayın yapamadım işte.tekrar kaldırmama gerekenleri kaldırayım siz link verin onu kurayım adım adım birlikte ilerliyeyim ve şu kitabı artık açayım.lütfen....
- - - Eklendi - - -
kitabı açıyorum quickoffice açılıyor adobe reader le 2,5 diyor çıkıyor deneme süresi doldu(lisans süresi doldu) diyor satın al diyor tıklıyorum kataloğ güncelleştirmesi için internete bağlancak diyor evet diyorum kataloğ oluşturuluyor diyor avea wap gprs ile internete bağlanıyorum ve hüsran kataloğ oluştulamadı ayarları kontrol edin ve tekrar deneyin diyor.
arakdaşlar şu smart office herkes hayran kalmış bendede var peki pdf.uzantılı kitabı açtığımda yine devreye girmiyor herkes kitaba tıklayınca smart office ile açıyor zaten diyor.lütfen adım adım yardım