Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Aziz hocam dün size mesaj atmıştım note 4 910c modelin Türkçeye çevirmem ve 3G kulanamamla ilgili belki unutmuşuzdur yardımcı olursanız cok sevinecem
Hocam siz ilk önce resim, rehber vs.. Yedeğinizi alıp
Cihazı kapattıktan sonra; Ses açma/Home tuşu ve Power tuşlarına aynı anda basıp recovery moda girip wipe data factory reset yapın
Cihazın açılmasını bekleyin
Açılıştaki kurulumda türkçe dil mevcut değilse, Size bahsını ettiğim yöntemi uygulayacağız
Cevap bekliyorum

arhtur89

Üye
maalesef no no no yazan bir bölgeye geldim
ve yes --delete all user data yazan bir satır var

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Kurulum ekranındaki dil bölümünde türkçe dil yok mu?
maalesef no no no yazan bir bölgeye geldim
ve yes --delete all user data yazan bir satır var
iyide siz daha format atmamışsınız ki
yes yazan yere gelip seçin işlem bitince geri gelip rebot deyin

bedrama

Üye
Aziz hocam note 4 lite v2 roma radio ve goruntulu gorusme koy yeter:) bende bu romda honme ve sol tus ayni gorevi yapiyor.boylemi ayarladin?

arhtur89

Üye
hocam kusura bakmayın acemiyim ama sizin göstermenizle bu konuyu çözeceğime inanınıyorum

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
hocam kusura bakmayın acemiyim ama sizin göstermenizle bu konuyu çözeceğime inanınıyorum
Ne yaptığını, Ne aşamada olduğunu ve en önemlisi yazdıklarıma çok geç cevap yazıyorsunuz!
Kusura bakmayın ama ben böyle yardımcı olamam size...

ezezel

ezezel

Üye
Aziz Hocam note 4 romun v3 ünü yapıyormuşsun kolay gelsin öncelikle. V2de internet paylaşımı ve hotspot çalışmıyordu onu da bi halledebilirsen çok mutlu oluruz :)

• Beğen
Tepkiler: DKorkut ve Aziz04

arhtur89

Üye
doğru söylüyorsunuz bana bağlanıp yapabileceğim link yada su andan itibaren sizin direk mesajlaşsam cunku inanın telefona cok takıldım mobil interneti bile kullanamıyorum

DKorkut

Üye
Evet Aziz hocam bu internet paylaşımı-hotspot olayınıda halledersen veya fix yayınlarsan çok güzel olur. Eline sağlık çok güzel olmuş...

arhtur89

Üye
yahut sizi arasam

deadhmachine

deadhmachine

Üye
Evet Aziz hocam bu internet paylaşımı-hotspot olayınıda halledersen veya fix yayınlarsan çok güzel olur. Eline sağlık çok güzel olmuş...
Note 4 v2 romunda forumda paylaşılan hotspot shield Elite yi çok rahat kullanıyordum sanırım sıkıntı sizin cihazinizda

stuxnet

stuxnet

Üye
Rom ne durumda hocam @Aziz04

ezezel

ezezel

Üye
Note 4 v2 romunda forumda paylaşılan hotspot shield Elite yi çok rahat kullanıyordum sanırım sıkıntı sizin cihazinizda
Hocam biz proxy değiştirme olayından bahsetmiyoruz telefonu modem olarak kullanarak mobil interneti paylaşmaktan bahsediyoruz...

deadhmachine

deadhmachine

Üye
Hocam biz proxy değiştirme olayından bahsetmiyoruz telefonu modem olarak kullanarak mobil interneti paylaşmaktan bahsediyoruz...
K.bakmayin ozaman hocam yanlış anlamışım

helppo

helppo

Üye
  • Beğen
Tepkiler: uzman47 ve Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
aziz şuanki kurdum rom çok güzel süper ellerine kollarına sağlık muhteşem not 4 rom bekliyorum bazı hatalar giderildi süper olmuş emeğine sağlık
Değerlendirmende Muhteşem olmuş kardeşim
:sinir:oku

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: uzman47 ve killer53
1903joker

1903joker

Üye
Aziz hocam henüz bu işlerden fazla anlamıyorum fakat kısa süre içinde çözeceğim ve ilk kuracağım rom senin romun olacaktır. tebrik ediyorum azmini ve devamını diliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Aziz04

_w_

Üye
@Aziz04 hocam s5 romunu kullandım ancak note 4 romun hala ilk göz ağrım tekrar kurdum... yazdığına göre note v3 yapıyormuşsun sana zahmet şu kamera sorununu düzeltmek için yaptığın note v2 deki yamayı notev3 e direk yamalayabilirsen iyi olur. birde şu sol menü tuşuna basınca son açılan uygulamalar ekranını normal hale getirebilecek bir şekilde yama yaparsan çok daha iyi olur. oyun oynarken felan yanlışlık menu tuşuna basınca son açılan uygulamalar gözüküyor ve oyundan çıkış yapıyor. buna göre uygun bi çözüm bulursan sevinirim :)
-- birde taşınabilir internet paylaşımınıda unutmazsan sevinirim :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Aziz hocam henüz bu işlerden fazla anlamıyorum fakat kısa süre içinde çözeceğim ve ilk kuracağım rom senin romun olacaktır. tebrik ediyorum azmini ve devamını diliyorum :)
Teşekkür ederim hocam.
@Aziz04 hocam s5 romunu kullandım ancak note 4 romun hala ilk göz ağrım tekrar kurdum... yazdığına göre note v3 yapıyormuşsun sana zahmet şu kamera sorununu düzeltmek için yaptığın note v2 deki yamayı notev3 e direk yamalayabilirsen iyi olur. birde şu sol menü tuşuna basınca son açılan uygulamalar ekranını normal hale getirebilecek bir şekilde yama yaparsan çok daha iyi olur. oyun oynarken felan yanlışlık menu tuşuna basınca son açılan uygulamalar gözüküyor ve oyundan çıkış yapıyor. buna göre uygun bi çözüm bulursan sevinirim :)
Tmm v3 romda sol dokunmatik tuş normal s3 gibi olacak. Bunu istemeyen çok kullanıcı var bu yüzden eklemeyi düşünmüyorum

• Beğen
Tepkiler: 1903joker ve _w_

Üst Alt