Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)
hocam bu note 4 rom için teşekkür ederim bi kaç sorunum var yardımcı olabilirmisin mobil veride bildirim gelmiyor whatsapp ve diğer uygulamalardan ama wifi kullanınca geliyor bunu nasıl çözebilirim ayrıca klavyede tahminler açık olduğu zaman otomatik düzeltme yapıyor benim istediğim otomatik düzeltme olmasın ama tahminleri açık kalsın bide ram kullanımını bi 50-100 mb düşürsem iyi olur eline sağlık herşey için
otomatik değiştirmeyi kapatmak için klavye ayarlarında "Auto replace" yi kapatmalısın
veysbaba
Üye
DOSTUM KESKE DAHA AYRINTI YÜKLEME ANLATSAYDIN İLK ÖNCE BUNU YÜKLEYİN SONRA BUNU YÜKLEMEDEN ÖNCE BUNLARI FELAN YAPINIZ GİBİSİNDE DAHA ANLAŞILIR OLUR Philz Touch Recovery NASIL YÜKLENİR ANLAMADIM MESELA
uzman47
Üye
1.sayfadan Philz touchu indir harici hafizaya at daha sonra cwm recovery den install zip from sd card 1 den flahla... boylece recovery menun philz olmus olur
bedrama
Üye
Aziz hocam ana ekranda en sağa cekince uygulama yuklenmedi diyor.ayni sekilde ana ekrandayken asagidan yukari cektiginde de aynisini diyor.hangi uygulama nasil yuklenir
Aziz hocam ana ekranda en sağa cekince uygulama yuklenmedi diyor.ayni sekilde ana ekrandayken asagidan yukari cektiginde de aynisini diyor.hangi uygulama nasil yuklenir
Flipboard vardı orda kaldırdım bu yüzden uygulama yüklenmedi diyor. Yani boş olduğu için bir hata değildir bu..!
gfbli_erdi
Üye
Upload ne zaman biter
Aziz04
Üye
Konu Sahibi
Ya elektirik gitti şimdi yenibaştan yüklüyorum
%16 bir iki saate biter.
Bu romu kurun bana dua edersiniz...
Zaten s3 için Final olacak bu rom.
Bundan sonra Note 3 romları üzerinde çalışacağım
Ya elektirik gitti şimdi yenibaştan yüklüyorum