Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118
Adem Da

Adem Da

Üye
Evet sitedeki nordic stock rom

batuopoz97

batuopoz97

Üye
hocam bu note 4 rom için teşekkür ederim bi kaç sorunum var yardımcı olabilirmisin mobil veride bildirim gelmiyor whatsapp ve diğer uygulamalardan ama wifi kullanınca geliyor bunu nasıl çözebilirim ayrıca klavyede tahminler açık olduğu zaman otomatik düzeltme yapıyor benim istediğim otomatik düzeltme olmasın ama tahminleri açık kalsın bide ram kullanımını bi 50-100 mb düşürsem iyi olur eline sağlık herşey için

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Adem Da

Adem Da

Üye
Tesekkurler

• Beğen
uzman47

uzman47

Üye
s5 v2 romu bugün upload edeceğim bunu şiddetle tavsiye ederim
★Aziz04★_s5_Lite_ROM_NL1_v2

Bugüne kadar görüp görebileceğiniz en stabil ve şarj konusunda en iyi rom...
Bu yüzden Final olacak..! 4.4.2
Bundan sonraki çalışmalarım Note 4 romu üzerinde olacaktır
@Aziz04 hocam hava durumu widgetinde bu saat ve hava durumu derecesi nasil ortaliyorsun bende saat solda derece sag tarafta bide ana ekran teman cok hos olmus sade goruntuyu nasil bulabilirim...

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Öteki hava widgetini seç

• Beğen
Tepkiler: uzman47
uzman47

uzman47

Üye
saol hocam.. boeffla 6.4 cikmis kuruyummu tavsiye ediyormusun bide paylastigin goruntudeki temani nerden temin edebilirim

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Tema romda mevcut zaten ana ekran resmi değiştirince karşına ilk o resim çıkar.
Evet boeffla 6.4 kur.
Romda 6.3 var

• Beğen
uzman47

uzman47

Üye
Eyvallah hocam tesekkur ederim..

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

• Beğen
batuopoz97

batuopoz97

Üye
hocam bu note 4 rom için teşekkür ederim bi kaç sorunum var yardımcı olabilirmisin mobil veride bildirim gelmiyor whatsapp ve diğer uygulamalardan ama wifi kullanınca geliyor bunu nasıl çözebilirim ayrıca klavyede tahminler açık olduğu zaman otomatik düzeltme yapıyor benim istediğim otomatik düzeltme olmasın ama tahminleri açık kalsın bide ram kullanımını bi 50-100 mb düşürsem iyi olur eline sağlık herşey için
hocam bi cevap bırakmadın

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
hocam bi cevap bırakmadın
Kardeşim v3 bir çok sorunu gidermiş olacağım ram durumu kullanıma ve kullandığın kernel ile alakalı.
Tahmin olayına gelince otomatik düzeltmeyi kapat sadece...!
Ama öngürücü yazı açık durumda bulunsun ve bir kez öngürücü yazı üzerine tıkla ve face twitter yada mesajlardan öğren birini bir kez seç işlem tamamdır.
Sen sadece otomatik değiştirmeyi kapat. Yoksa saçma sapan şeyler yazıyor ben kıza az rezil olmadım bunun yüzünden :)

• Beğen
Tepkiler: batuopoz97 ve helppo
batuopoz97

batuopoz97

Üye
Kardeşim v3 bir çok sorunu gidermiş olacağım ram durumu kullanıma ve kullandığın kernel ile alakalı.
Tahmin olayına gelince otomatik düzeltmeyi kapat sadece...!
Ama öngürücü yazı açık durumda bulunsun ve bir kez öngürücü yazı üzerine tıkla ve face twitter yada mesajlardan öğren birini bir kez seç işlem tamamdır.
Sen sadece otomatik değiştirmeyi kapat. Yoksa saçma sapan şeyler yazıyor ben kıza az rezil olmadım bunun yüzünden :)
v3 romunu bekliyorum kardeşim mobil veride bildirim gelmemesi biraz sorun yapıyor onun dışında pek bir sorun yok gibi eline sağlık radyo ve görüntülü görüşme olursa çok daha iyi olur eksik olarak bu klasörde renk değişimi yok yapabilirsen o da hoş bi görüntü katar şarj için hangi kermesi önerirsin bide teşekkürler

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
v3 romunu bekliyorum kardeşim mobil veride bildirim gelmemesi biraz sorun yapıyor onun dışında pek bir sorun yok gibi eline sağlık radyo ve görüntülü görüşme olursa çok daha iyi olur eksik olarak bu klasörde renk değişimi yok yapabilirsen o da hoş bi görüntü katar şarj için hangi kermesi önerirsin bide teşekkürler
7.4 kernel kullan

• Beğen
Tepkiler: batuopoz97
stuxnet

stuxnet

Üye
Usta ne zaman note 4 sürümü çıkar? Bu romda olduğu gibi diğer romda da görüntülü konuşma tüm sensörler ve fm radyo olursa tadından yenmez

• Beğen
Tepkiler: batuopoz97
batuopoz97

batuopoz97

Üye
Cwm'den flashla
teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim en iyisi sensin :):spr v3 romunu sabırsızlıkla bekliyoruz

• Beğen

Üst Alt