Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Aziz Hocam öncelikle Günaydın. Rom hakkında fark ettiğim bazı şeyleri söylemek istedim yeni gelen güncellemede onlarla ilgilenirseniz çok sevinirim. Sürçi lisan edersem de affola :)

* Wifi Paylaşımı yapılamıyor.

* V 1.0 Romunda kullanılıp bunda kullanılmayan özelliklerin bir kısmı sistemde kalmış yani kalıntıları onlar RAM kullanımını etkiliyor.

* V 1.0 olup 2.0 da çıkarttığın ses dosyalarını ekstra olarak zip halinde verebilirsen ve ya tekrar 3.0 Roma gömebilirsen çok mutlu olurum.

* Klavye tercihini de Aroma şeklinde yapabilirsen kimsenin sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum. Ben hem siyah hem beyaz kullanırım tercih sana kalmış :)

* Menü tuşuna bastığımızda açılan Task Manager'ı ben orijinal SIII şeklinde beğeniyordum onun içinde bizlere ayrı bir zip hazırlarsan çok mutlu olurum.

---- Bunlar dışında Romun hiç bir gediği eksiği yok. Hatta uzunca bir zamandır kullandığım ve beğendiğim tek ROM diyebilirim. Önce ki yazılarında okumuştum. Fütursuz arkadaşın birisinin kullandığı bir kaç kelime yüzünden bırakmaya karar verecektin. Ben de Symbian'da CFW yapıyordum. Hani yapılan işini az çok biliyorum. Sabrına da hayranlıkla bakıyorum. İyi çalışmalar başarılar. Her zaman yanındayız @aziz04 :)

Aşağıdaki iki dosyayı Root Explorer ile sistem/usr/keylayout içine atıp permissionlarını r-w.r-r yap cihazı yeniden başlat

Şimdilik böyle idare edin v3'te bu özelliği eklemeyeceğim

• Beğen
Tepkiler: leogs05, baronsavas ve helppo

helppo

helppo

Üye
u

Son düzenleme:
leogs05

leogs05

Üye
Üstad v1 romunuzu kullanıyorum, gayet hızlı stabil, Bendeniz MR.mody romun system.uı ve batarya ikon apk.larını sizin Roma gömdüm kullanışlı iki özelliği sizin Roma uyarlayınca daha da güzel oldu. Örn. Sol köşeden Çapraz çekince o an açık olan apk.yı ikon moduna Alıp diğer apk.ları kullanabiliyorsunuz.sağ köşeden Çapraz çekince rebot recovery kapama menüsü çıkıyor,sol Köşeye tıklayınca ekran kilitleniyor, gayet kullanışlı oldu, ve en son olarak dn4 tabanlı romların ortak kusuru olan video arama olayını çözerseniz tadından yenmez bir rom olacaktır, yaptığınız çalışmalar,emekleriniz için sonsuz teşekkürler, birkaç bozuk ses sizi yıldırmasın üstad, Hakkınızı helal ediniz,

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve Aziz04
-Oruc

-Oruc

Üye
@aziz04 ustam bu romda ekranı kilitledigimizde wifide kopma oluyormu ve stabiliyeti nasil bu rom un

-Oruc

-Oruc

Üye
V3 çıkıcak bekle biraz daha o gayet iyi olucak.
anladım da işte wifi cok skıntı veriyor telefonu uykuya aldıgımda küt kapanıyor wifi actıgımda ise sorunlar veriyor blekota note4 v3 de
birde aziz04 ustannın romunu denicemde bilgi almak istiyorum oyuzden ..

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
V1 Mİ V2 Mİ

zaferozkan

zaferozkan

Üye
V2 süper. V1 de takılma oluyordu. Bunda bir çok uygulama olmasına ragmen takılma ve donma yapmıyor. Çok memnunum. Aziz kardeşim ellerine sağlık.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Bluetooth kendi kendine aktif oluyor. Kapatıyorum. Bir süre sonra tekrar açılıyor. Aziz sebebini biliyormusun?

Adem Da

Adem Da

Üye
Aziz kardesim bu romdaki telefon arama ve rehber goruntulrini
4.3 e gore ayarlayabilirmiyiz? Zip olarak paylasılırmı ve cwmden flaslasak ..
tesekkurler

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Bluetooth kendi kendine aktif oluyor. Kapatıyorum. Bir süre sonra tekrar açılıyor. Aziz sebebini biliyormusun?
Bir xplosed modülünde açık kalmış. İnceleyip buldum. Sorun ortadan kalktı.

ezezel

ezezel

Üye
bir çok rom denedim tekrar aziz hocanın note 4 v2 romuna döndüm üzerine de perseo mastergold discovery v2 zip dosyasını flaşladım. normalde internet paylaşımı çalışmıyor ama bu dosyayı flaşlayınca çalışıyor. hem genel performans hem de batarya performansı çok iyi oldu. yalnız aklınızda bulunsun bu perseo mastergold dosyasını flaşlarsanız boeffla config ayarları geçersiz oluyor o nedenle boeffla config programını kaldırmanız gerekli...

• Beğen
Tepkiler: Adem Da
-Oruc

-Oruc

Üye
ya biri yardım etsin benm her yükledigim romda wifi kopması yasıorum hep

Adem Da

Adem Da

Üye
Ezzel link atarmısın perseo icin
tesekurler

ezezel

ezezel

Üye
Ezzel link atarmısın perseo icin
tesekurler

buyrun...

beğenmezseniz bu da uninstall zipi

• Beğen
Tepkiler: baronsavas ve Adem Da
helppo

helppo

Üye
aziz v11 güzele benziyor ama fazla fark yok sadece benim gördüğüm kilit ekranı değişmiş
onların v11 bizene senin romu bekliyorum emeğin en iyisi sende dostum kib

ossimone

ossimone

Üye
takipteyiz :emzik:

• Beğen
Tepkiler: helppo
deadhmachine

deadhmachine

Üye
V3 gelecekmi

ezezel

ezezel

Üye
aziz hocam senin bu note 4 romun haricinde birçok rom yükledim ve hiçbirinde digiturkplay uygulaması çalışmıyordu. Senin bu romda çalışıp da diğerlerinde çalışmamasının nedeni ne olabilir sence?

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
aziz hocam senin bu note 4 romun haricinde birçok rom yükledim ve hiçbirinde digiturkplay uygulaması çalışmıyordu. Senin bu romda çalışıp da diğerlerinde çalışmamasının nedeni ne olabilir sence?
Ben dijiturk'ü hiç sevmiyorum düşün çanak dahi kurulu değil ama her ay para bayılıyorum :) Bu yüzden olailir
Şaka bir yana inan sebebini bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: helppo ve ezezel

Üst Alt