Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118
deadhmachine

deadhmachine

Üye
bitmedi hocam linkde baktığımda Aziz (04) Lite Rom v2.3.zip dosyayı bitmiş sanırım???

Ayrıca Philz Touch Recovery dışında başka bir şey lazım mı? kurmak için?
o farklı bir rom hocam ayrıca bilgiğim kadarıyla mega wipe philiz ve rom dan farklı bişey kullanılmıyo

ege099

ege099

Üye
Yani onceki sayfalarda Aziz kardeşimizin bahsettiği hiç kasma olmayan şarj konusunda çok iyi olan sürüm V2 mi

ossimone

ossimone

Üye
bitmedi hocam linkde baktığımda Aziz (04) Lite Rom v2.3.zip dosyayı bitmiş sanırım???

★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v-2.0... bunu görürsen mega sayfasında yüklenmiş demektir indirip ilk sayfadaki işlemleri aynen uygulayacaksınız..

deadhmachine

deadhmachine

Üye

o farklı bir rom hocam ayrıca bilgiğim kadarıyla mega wipe philiz ve rom dan farklı bişey kullanılmıyo

dukewipen

Üye
★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v-2.0... bunu görürsen mega sayfasında yüklenmiş demektir indirip ilk sayfadaki işlemleri aynen uygulayacaksınız..
Usta mega wipe için harici hafıza kartına ihtiyaç varmış bende şuan yok dahiliye atsam olmaz mı?

• Beğen
Tepkiler: ossimone
tdd46

tdd46

Üye
Usta mega wipe için harici hafıza kartına ihtiyaç varmış bende şuan yok dahiliye atsam olmaz mı?
HAFIZA KARTI şart çünkü telefonun dahili hafısası da dahil herşeyi siler tertemiz 0 bir telefon haline getirir.

• Beğen
Tepkiler: helppo
helppo

helppo

Üye
hafıza kartına ihtiyaç var aksi takdirde rom doyan silinir

• Beğen
Tepkiler: tdd46
tdd46

tdd46

Üye
philizy den clean a new rom yaptığım zaman megawipe yapmama gerek var mi ?
ben rom kkurmadan önce ilk clean a new rom yapıyorum ardından karnel temizliği yapıyorum sonra megawipe sonra rom kuruyorum. Fazladan yaptığım bir şey var mı ?

GreaTH

GreaTH

Üye
philizy den clean a new rom yaptığım zaman megawipe yapmama gerek var mi ?
ben rom kkurmadan önce ilk clean a new rom yapıyorum ardından karnel temizliği yapıyorum sonra megawipe sonra rom kuruyorum. Fazladan yaptığım bir şey var mı ?

Zaten Onu yapinca Meganin Yaptiklarini Yapiyor. Yapma

Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
İşe yarıyor mu bilmiyorum ama ben yeni kernel atarken ultimate kernel cleaning script kullanıyorum

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
beyler aziz hoca hangi romu yapmış merak ettim indirin demiş yaa

tdd46

tdd46

Üye
şimdi clean a new rom yapınca karnetl temizlği ve mega wipe işlemini yapıypr mu ? Yapıyorsa boşuna yapmayalım

Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
Note 4 v2 yaptı megaya yükleniyor şuan

abuzer0006

Üye
Yaaa S5 lite room kullanıyorum super hızlı sarj bıraz sıkıntılı v2 kurayı mı ne dersiniz su sabah kı 550 mb olan
Kafam karıştı herkes gibi ne yapacağız

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkdaşlar megada v2 romu yok karşıdan yüklenen bişey yok

Üst Alt