Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118

funny_halil

Üye
@1553 hocam @aziz04 hocamı tanıyan biri iletişime geçip değiştirsin şifreyi

helppo

helppo

Üye
:agla2:

• Beğen
Tepkiler: funny_halil

funny_halil

Üye
@helppo toprak bu aziz hocanın şarjı nasıl denedin mi

• Beğen
Tepkiler: helppo
helppo

helppo

Üye
toprağım şu denemedim sıkıntılıyım ssadece azizi gitmesine canım sıkıldı

funny_halil

Üye
toprağım şu denemedim sıkıntılıyım ssadece azizi gitmesine canım sıkıldı
Zamanı belli olan ayrılıklar iyidir toprak.Arada ayrı olmak değer ve yokluk değerini gösterir

• Beğen
helppo

helppo

Üye
  • Beğen
Tepkiler: burak1553
burak1553

burak1553

Üye
Ben şifreye dokunmadım ama birisi hesaba girip bütün dosyaları silebilir

helppo

helppo

Üye
burağım art niyetli insanlar olabilir

funny_halil

Üye
Ben şifreye dokunmadım ama birisi hesaba girip bütün dosyaları silebilir
Hocam siz daha deneyimlisiniz isterseniz açıklama yapın 1 saatte 1 falan.Ya da hiç söylemesek öküzün aklına karpuzu düşürmesek mi :)

• Beğen
GreaTH

GreaTH

Üye
Neyse konumuz dağılmasın 22. Sayfaya kadar okuyan arkadaşlardan küfür yemeden rom ile konuşalım. @aziz04 hocam benden Kaynaklanmasa bile sayfanı rom dışındaki şeylerle yazdığım için kusura bakma

Yav arkadas 24 sayfalik Yorumlara baktim Sırf Yarisi Snn yorumlarin Ve ayni Cümleler.

burak1553

burak1553

Üye
@Nextman yaparsa daha iyi olur :)

helppo

helppo

Üye
heyecanlama hemşo

GreaTH

GreaTH

Üye

Yani o ki Fazla Uzatma Yapimciya dersin ki Ne zaman paylascan oda der su zamanda Ama sen anlamiyorsun Ve Ayni Soruyu tekrar ediyorsun Bu yuzden Sikayette konuya el atin dedim yoneticilere

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: onurcngzhn34
birpesimist38

birpesimist38

Üye
Beyler tekrar soruyorum 549 mblik s5 romu deneyenler yorum yapablir mi? Nasilsdir tavsiye eder misinz..

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tamam bende gereken uyarıları yaptım arkadaşlar konu takibimde. Arkadaşlara bu durumu anlatayım derken tam 20 mesajı aşkın gereksizleri sildim. Konuya devam edin takip ediyorum

• Beğen
Tepkiler: helppo ve burak1553
mtrhsts

mtrhsts

Üye
V2 daha yuklenmedi mi

ege099

ege099

Üye
Şimdi arkadaslar benim anlamadigim bir nokta var bende indirip kurmak istiyorum ama neyi indirecegimi bilmiyorum ilk sayfadaki linki mi indiricem yani sizin önceki sayfalarda övdüğünüz rom

ossimone

ossimone

Üye
Şimdi arkadaslar benim anlamadigim bir nokta var bende indirip kurmak istiyorum ama neyi indirecegimi bilmiyorum ilk sayfadaki linki mi indiricem yani sizin önceki sayfalarda övdüğünüz rom
biraz beklerseniz aziz hocamın verdiği mega sayfasına v2 yüklenicek o zaman onu yüklersiniz 1-2 saate iner sayfaya

dukewipen

Üye
biraz beklerseniz aziz hocamın verdiği mega sayfasına v2 yüklenicek o zaman onu yüklersiniz 1-2 saate iner sayfaya
bitmedi hocam linkde baktığımda Aziz (04) Lite Rom v2.3.zip dosyayı bitmiş sanırım???

Ayrıca Philz Touch Recovery dışında başka bir şey lazım mı? kurmak için?

Üst Alt