Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)
Sponsorlu Bağlantılar
funny_halil
Üye
@1553 hocam @aziz04 hocamı tanıyan biri iletişime geçip değiştirsin şifreyi
helppo
Üye
funny_halil
Üye
@helppo toprak bu aziz hocanın şarjı nasıl denedin mi
helppo
Üye
toprağım şu denemedim sıkıntılıyım ssadece azizi gitmesine canım sıkıldı
Neyse konumuz dağılmasın 22. Sayfaya kadar okuyan arkadaşlardan küfür yemeden rom ile konuşalım. @aziz04 hocam benden Kaynaklanmasa bile sayfanı rom dışındaki şeylerle yazdığım için kusura bakma
Yani o ki Fazla Uzatma Yapimciya dersin ki Ne zaman paylascan oda der su zamanda Ama sen anlamiyorsun Ve Ayni Soruyu tekrar ediyorsun Bu yuzden Sikayette konuya el atin dedim yoneticilere
Son düzenleme:
birpesimist38
Üye
Beyler tekrar soruyorum 549 mblik s5 romu deneyenler yorum yapablir mi? Nasilsdir tavsiye eder misinz..
Nextman
Emekli Yönetici
Tamam bende gereken uyarıları yaptım arkadaşlar konu takibimde. Arkadaşlara bu durumu anlatayım derken tam 20 mesajı aşkın gereksizleri sildim. Konuya devam edin takip ediyorum
mtrhsts
Üye
V2 daha yuklenmedi mi
ege099
Üye
Şimdi arkadaslar benim anlamadigim bir nokta var bende indirip kurmak istiyorum ama neyi indirecegimi bilmiyorum ilk sayfadaki linki mi indiricem yani sizin önceki sayfalarda övdüğünüz rom
Şimdi arkadaslar benim anlamadigim bir nokta var bende indirip kurmak istiyorum ama neyi indirecegimi bilmiyorum ilk sayfadaki linki mi indiricem yani sizin önceki sayfalarda övdüğünüz rom